DE BUCKET LIST VAN | Charlotte Willems (Bodieboost)!

Mijn Bucket List kennen jullie allemaal (en zo niet, je vindt ‘m in het menu!), maar ik vind het super leuk en inspirerend om te zien wat anderen erop hebben staan. Deze week: de Bucket List van de bedenkster van de succesvolle afslankmethode, Bodieboost: Charlotte Willems!

De altijd enthousiaste en zeer succesvolle Charlotte mocht natuurlijk niet ontbreken in de ‘De Bucket List van’-serie. Ik ken Charlotte nu al een behoorlijke tijd, omdat ik helemaal aan het begin haar afslankmethode, Bodieboost, mocht testen als één van de eerste bloggers. We mailen en skypen nog steeds regelmatig en man o man wat krijg ik toch altijd veel energie van die meid! Charlotte is precies zoals ze overkomt: super enthousiast, positief, een tikje hyper en een héél goede zakenvrouw. Inmiddels komt boek 4 er alweer aan, maar Charlotte heeft nog veel meer wilde plannen, die ze natúúrlijk met ons deelt!

Welke punten staan er op jouw Bucket List? 

“Hmm, moeilijk. Ik heb niet echt een Bucket List; ik ben een tevreden mens! De dingen, die ik in mijn hoofd heb, komen altijd uit. Dat klinkt raar, maar het is echt waar! Maar goed, mijn Bucket List:

  • Nog een privé boek schrijven, onder een andere naam. Dat wil ik deze zomer doen, terwijl ik 2 weken in een huis aan de Mediterraanse zee zit. Dat lijkt me heerlijk en dat wil ik echt graag doen deze zomer!
  • De wereld over vliegen.
  • 100 miljoen mensen helpen met afslanken, gewichtscontrole, een healthy leven.
  • 11 songteksten schrijven (ik heb er al drie!)
  • Mijn eigen speedboot! Ik ben dol op speedboten, daar heb ik iets mee. Afgelopen zomer heb ik ook geracet met een speedboot en dat geeft me een onwijze rush!
  • Natuurgebieden opkopen, zodat er niet meer gebouwd kan worden en de dieren een thuis hebben. Goede doelen helpen. Iets groots doen om de wereld beter achter te laten.”

Welke dromen (die eerder op jouw Bucket List stonden) zijn al uitgekomen? 

“Echt teveel om op te noemen! Als ik iets wens, komt dat bij mij echt best wel snel uit. Ik heb al zoveel dingen mogen ontvangen! Kleine en grote dingen. En van alles geniet ik enorm. Weet je dat het echt zoveel is dat ik het soms gewoon vergeet? Ik ben heel dankbaar!

Het leven wat ik nu leidt, stond op mijn Bucket List. I am living my dream! Mijn grootste droom is uitgekomen.

Dat het BodieBoost afslankconcept succesvol is, is iets waar ik natuurlijk ook van droomde. Ik vind het heel gaaf dat heel veel mensen de Bodieboost afslankmethode volgen. Maar stiekem wist ik dat het voor veel mensen een fijne methode zou zijn en dat het een succes zou worden. Dat dat nu is gebeurd en er inmiddels 3 boeken zijn (nummer 4, Bikiniboost, komt in mei uit) is natuurlijk heel gaaf!

Dromen zijn zo lekker en als ze uitkomen, is het net als de smaak van een ijsje wat je blijft proeven en dat nooit opgaat!” 

Met welk punt op de lijst wil je in 2014 aan de slag? 

“Met het privé boek en de 11 songteksten! Jeah!”

Welke landen/plaatsen staan nog op jouw reislijstje?

“Pff ik laat me brengen waar de kosmos wil dat ik ga. Ik kan echt genieten van reizen en waar ik dan naartoe ga, maakt me eigenlijk niks uit. Ik wil wel graag nog een keer naar New York, puur ter inspiratie voor het leven. Een vriendinnetje van me woont daar nu, dus ik zal haar binnenkort opzoeken. Het meest houd ik van gebieden met natuur, strand en de zee: eilanden!”

Wie wil je graag eens ontmoeten?

“Eigenlijk hoef ik niet speciaal iemand te ontmoeten. Die behoefte heb ik nooit gehad. Ik laat me graag verrassen door de mensen die ik in mijn leven tegenkom. Helaas verdwijnen sommigen van mijn pad; dat doet soms pijn en sommigen zijn sticky en wandelen graag met me mee. De ervaringen zijn voor mij heel belangrijk. Dat vind ik het leven!”

Wat is jouw tip voor mensen die ook hun dromen uit willen laten komen?

“Je kunt alles bereiken en elke droom kun je laten uitkomen. Hoe? Door oprecht mega positief te zijn en goed te zijn voor anderen. Dan ligt de wereld aan je voeten. WHOPAAA GAAN!”

Dat zeg ik: super enthousiast! Heerlijk! Ik vind het super tof dat Charlotte ook aan het milieu denkt; zelf ben ik daar ook best veel mee bezig. Wil je meer lezen over Charlotte of Bodieboost? Neem dan een kijkje op de website! Benieuwd naar mijn ervaringen met Bodieboost? Zoek even in de zoekbalk (in de sidebar rechts) op ‘bodieboost’, dan vind je een heleboel artikelen!

Wit - kopie - kopie-001

[dot_recommends]

Follow my blog with Bloglovin

16 thoughts on “DE BUCKET LIST VAN | Charlotte Willems (Bodieboost)!

  1. Aaah tof! Ik heb Charlotte één keer ontmoet op de BBYCD en ik vind haar zo’n toffe meid! Erg leuk om te lezen wat zij nog wil bereiken.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en Google Privacy Policy en Servicevoorwaarden toepassen.