DE BUCKET LIST VAN | Nicolette van Dam

Mijn Bucket List kennen jullie allemaal (en zo niet, je vindt ‘m in het menu!), maar ik vind het super leuk en inspirerend om te zien wat anderen erop hebben staan. Deze week: de Bucket List van Nicolette van Dam.

Tien jaar geleden kreeg ze de rol van Bionda in Zoop en inmiddels heeft ze heel wat films, series en presentatieklussen op haar naam staan: Nicolette van Dam is wat je noemt een multitalent. Op dit moment kennen we haar o.a. van RTL 4 host en ambassadeur voor Unicef. Wie haar op Twitter of Instagram volgt, weet dat Nicolette gek is op haar gezin, lekker eten en sporten. En hoe romantisch: nog elke maand krijgt ze een bos bloemen van haar vriend met daarin net zoveel rozen als de maanden die ze verkering hebben. (Laatst waren dat er 82!)

Nu is het zo dat Nicolette regelmatig een twittiertje op Twitter houdt: een kwartier lang vragen beantwoorden op Twitter. Ik zag mijn kans en stelde de vraag der vragen: “Wat staat er op jouw Bucket List?” Ik had geluk en Nicolette gaf antwoord: “Een wereldreis maken.” De klassieker, maar daarom geen minder mooie droom. Sterker nog: ik zou graag met haar meedoen!

Wat staat er op jouw Bucket List?

Wit - kopie - kopie-001

[dot_recommends]

Follow my blog with Bloglovin

17 thoughts on “DE BUCKET LIST VAN | Nicolette van Dam

  1. Ik heb al een keer een hele mooie lange reis gemaakt maar mijn wens is om dat nog een keer over te doen maar dan met het hele gezin. Lijkt me fantatsisch. Dus tja, hier ook dat niet originele antwoord 🙂

    1. Leuk! 🙂 Ik heb gisteren je verhaal gelezen op je blog (over je zwangerschap/bevalling): heftig, maar mooi 🙂

  2. Wat leuk! Wereldreis is inderdaad een klassieker. Bij mij is die onderhand wat aangepast naar; overal over de wereld wonen. Dus duidelijk een meerjarenplan. Al heb ik het vermoeden dat het over een paar jaar misschien wel weer terug gaat veranderen naar de klassieke wereldreis. Oh en er staan ook een heleboel schrijf-gerelateerde dingen op mijn bucketlist 😉

  3. Op mijn bucket list staat echt enorm veel; heel veel reizen; langere reis maken met de backpack door meerdere landen. Noorwegen, IJsland, Schotland, Ierland en Macedonië staan ook heel hoog op mijn lijst. Verder zou ik graag een kinderboek schrijven en een boek voor volwassene. Ik kan nog wel een tijdje door gaan..

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en Google Privacy Policy en Servicevoorwaarden toepassen.