DE BUCKET LIST VAN | Pauline (Uit Pauline’s Keuken)

uit pauline's keuken

Mijn Bucket List kennen jullie allemaal (en zo niet dan vind je ‘m hier!), maar ik vind het super leuk en inspirerend om te zien wat anderen erop hebben staan. Deze week: de Bucket List van foodblogger Pauline (Uit Pauline’s Keuken)

Pauline is voor altijd dertig, houd van goede koffie en lekker eten. Al van jongs af aan is ze vaak in de keuken te vinden en haar hele dag staat dan ook in het teken van food. Haar blog, Uit Pauline’s Keuken, is inmiddels uitgegroeid tot een zeer populair online magazine voor de dagelijkse dosis recepten, hotspots, reviews en andere culinaire zaken. In 2013 schreef ze – samen met arts Kris Verburgh – Het Voedselzandloper Kookboek, waarvoor ze 100 recepten ontwikkelde. Dat het boek inmiddels al aan de 9e druk toe is, zegt genoeg, lijk me. Tijd om Pauline eens stevig aan de tand te voelen!

Welke punten staan er op jouw Bucket List?

Op mijn blog deelde ik op 1 januari  mijn food Bucket List voor 2014, dingen die ik echt nog een keer wil maken en doen. Een deel van deze Bucket List heb ik al voltooid, maar gelukkig heb ik nog een half jaar de tijd om de rest van de opdrachten te doen. Naast deze Food Bucket List heb ik nog een eigen persoonlijke Bucket List en die wordt met de dag langer:

  • Een culinair evenement organiseren met leuke stands, foodies en foodtrucks.
  • Meedoen aan restaurant day en mijn keuken en huiskamer omtoveren tot restaurant. Lijkt me te gek.
  • Kippen houden en verse eieren eten.
  • Een roadtrip maken door culinair Italië, deze zomer ga ik roadtrippen door Zuid Spanje
  • In New York rondstruinen op de Chelsea Market
  • Eten bij De Librije aan de chef’s table.
  • Een barista cursus volgen
  • Donna Hay ontmoeten, het liefst in Australië
  • Meegaan met een vissersboot zonder zeeziek te worden
  • Een juicebar runnen, als is het maar voor 1 dag.

uit pauline's keuken

Welke dromen zijn al uitgekomen?

Mijn grootste droom die uitgekomen is, is dat ik van mijn hobby mijn werk heb kunnen maken. Daardoor maak ik ontzettend toffe dingen mee, zoals een patisserieworkshop van Jeroen Goossens, bezoek ik leuke evenementen en kan ik elke dag creatief zijn. Daarnaast is de roadtrip door Californië een reis die ik nooit vergeet en heb ik dit jaar mijn eigen keuken ontworpen. En één wens die bijna in vervulling gaat, is mijn eigen moestuintje, want ik heb nu eindelijk een tuin.

Met welk punt op de lijst wil je in 2014 aan de slag?

Ik wil met de barista cursus aan de slag! Ik wil vooral leren hoe je latte art maakt, dat zijn figuurtjes in je koffie. Dit lijkt me super leuk en ook best wel moeilijk. Leuke uitdaging dus.

Welke landen/plaatsen staan nog op jouw reislijstje? 

Heel heel heel veel. Ik wil een stedentrip maken naar Stockholm of Kopenhagen. Het lijkt mij echt te gek om een keer naar New York te gaan. Ook zou ik een keer naar Indonesië willen en als ik dan toch in de buurt ben, lijkt Australië mij ook heel gaaf, kan ik meteen Donna Hay ontmoeten.

uit pauline's keuken

Wie wil je graag eens ontmoeten? (Ook al lijkt het nog zo onbereikbaar, je mag iedereen invullen!)

Ik heb het eigenlijk al gezegd, ik wil heel graag Donna Hay ontmoeten. Zij is mijn grootste inspiratiebron in de keuken. Ik heb bijna al haar boeken (op 1 na) en vind haar recepten te gek. Ze zijn eenvoudig, maar altijd lekker. Daarnaast vind ik haar fotografie en styling ook heel mooi, less is niet altijd boring.

Wat is jouw tip voor mensen die ook hun dromen uit willen laten komen?

Just do it! Als je het niet doet, gebeurt het sowieso nooit. Begin gewoon ergens en je ziet wel waar het eindigt.

Ik vind Pauline’s blog één van de mooiste die ons land rijk is. Alles ziet er perfect uit. Van de layout, tot de foto’s en de recepten zelf. Ik raadpleeg haar blog graag voor lekkere recepten en kan hem dan ook zéker aanraden aan jullie. Pauline, bedankt voor je mooie antwoorden!

Follow my blog with Bloglovin

3 thoughts on “DE BUCKET LIST VAN | Pauline (Uit Pauline’s Keuken)

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en Google Privacy Policy en Servicevoorwaarden toepassen.