DE BUCKET LIST VAN | Teske de Schepper (Teskuh.nl)

© Lize Kraan

Op haar 13e begon ze met Teskuh.nl, nadat haar broer had bedacht dat het schrijven van een blog wel leuk zou zijn. Inmiddels heeft ze haar havo-diploma op zak en blogt ze fulltime, voornamelijk over lifestyle en beauty. Ook op Youtube is Teske mateloos populair. Net als haar vriendje Mert, overigens. Tijd om deze dame stevig aan de tand te voelen over haar Bucket List!

Welke punten staan er op jouw Bucket List?

Ik wil heel graag alle zeven continenten bezoeken. De wereld rondreizen lijkt me heerlijk! Verder wil ik graag iets tastbaars uitbrengen (denk aan een boek, een eigen kleding/sieraden/accessoireslijn, een cd, of wat dan ook) en lijkt het me enorm leuk om ooit in een film te spelen. Geen idee of ik het waar kan maken, maar dit zijn wel een paar van mijn grootste dromen.

Welke dromen (die eerder op jouw Bucket List stonden) zijn al uitgekomen?

Ik heb in een Volkswagenbusje gereden en heb ook in een luchtballon gevlogen. Onwijs leuk! Dat waren beiden ervaringen die ik niet snel vergeet.

Met welk punt op de lijst wil je in 2014 aan de slag?

Ik wil sowieso wel wat landen bezoeken in 2014, maar ik ben me nu vooral aan het focussen op het ‘tastbare’ gedeelte. Het lijkt me zo leuk om iets te ontwerpen en uit te brengen! Ik weet niet of het dit jaar gaat lukken, maar ik ga in ieder geval proberen te bedenken wat ik nou precies wil.

© Lize Kraan

Welke landen/plaatsen staan nog op jouw reislijstje? 

Zoals ik al zei wil ik alle zeven continenten bezoeken, maar landen die bij mij in de top staan zijn Japan, Australië, Nieuw Zeeland, Schotland en qua gebied Californië in Amerika.

Wie wil je graag eens ontmoeten? 

Ik vind dat altijd zo lastig! Ik vind Demi Lovato onwijs leuk en inspirerend, ik vind Leonardo DiCaprio een geweldige acteur en als het mogelijk was geweest had ik John Lennon wel heel graag de hand willen schudden.

Wat is jouw tip voor mensen die ook hun dromen uit willen laten komen?

Eén van mijn favoriete quotes is: “Never give up on a dream because of the time it will take to accomplish it. The time will pass anyway” – Earl Nightingale.

Als je iets wilt, dan moet je het ook gewoon doen en eraan werken. Natuurlijk kost een droom tijd en moeite, maar dat betekent niet dat het onmogelijk is. Ik geloof dat iedereen het in zich heeft om een droom te verwezenlijken.

Wit - kopie - kopie-001

[dot_recommends]

Follow my blog with Bloglovin

13 thoughts on “DE BUCKET LIST VAN | Teske de Schepper (Teskuh.nl)

  1. Wat een mooie dromen zeg! Dat tastbare – ik ben heel benieuwd wat het uiteindelijk gaat worden 🙂 Ongetwijfeld dat dat er gaat komen, daar heb ik vertrouwen in!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en Google Privacy Policy en Servicevoorwaarden toepassen.