DE BUCKET LIST VAN | Veldrijdster Sanne van Paassen

Mijn Bucket List kennen jullie allemaal (en zo niet, je vindt ‘m in het menu!), maar ik vind het super leuk en inspirerend om te zien wat anderen erop hebben staan. Deze week: de Bucket List van veldrijdster Sanne van Paassen.

Vroeger reed ze bij dezelfde vereniging als Geert en hij is zelfs nog weleens bij haar thuis geweest voor een wedstrijdje. Ze begon dan ook met wielrennen, maar ging al snel door met veldrijden, omdat ze niet een hele winter stil kon zitten. Haar liefde voor de cross werd groter, o.a. omdat bij veldrijden de sterkste wint en bij wielrennen vaak de slimste. Vanaf 2012 zat Sanne bij het team van de Rabobank, maar vanaf 1 maart 2014 gaat ze rijden voor het Boels Dolmans Cyclingteam. Ondertussen herstelt ze van een blessure, blogt ze op Bioteaful over sporten en health én had ze even tijd om haar Bucket List met ons te delen!

Welke punten staan er op jouw Bucket List?

“Oké, ik heb best wel een Bucket List. Ik ben er even voor gaan zitten. Wat blijkt? Ik ga het nog heel erg druk krijgen in mijn leven 😉 Met allemaal leuke dingen doen natuurlijk! Mijn belangrijkste punten die ik graag wil gaan doen is het fietsen van de Zijde route (op de fiets naar Vietnam). Ik ben druk bezig met mijn comeback en hopelijk gaat dat volgend veldritseizoen gebeuren!”

Wil je Sanne’s volledige Bucket List lezen? Ze deelde hem laatst op haar eigen blog!

Welke dromen zijn al uitgekomen?

“Ik heb al een aantal heel gave dingen gedaan, zoals een luchtballonvaart, vakantie naar Amerika met een bezoek aan de Grand Canyon en vakantie naar Guatamala, waarbij het hoogtepunt een beklimming van een berg van 4300 meter was. Ook ben ik pas cocommentator geweest bij een wedstrijd. Dat was toch ook wel een heel speciale ervaring.”

Met welk punt op de lijst wil je in 2014 aan de slag?

“Het allerbelangrijkste wat ik in 2014 wil verwezenlijken is mijn comeback! Daarnaast wil ik in 2014 mijn eigen bedrijf meer vorm gaan geven en ga ik een paar leuke evenementen, die op mijn Bucketlist staan (karten, schieten), voor vrienden organiseren. Tevens wil ik nog graag een mooie reis gaan maken, het liefst naar Afrika in 2014. Dit zijn ondertussen al drie dingen… Hopelijk gaat het lukken!”

Welke landen/plaatsen staan nog op jouw reislijstje? 

“Naast het fietsen naar Vietnam wil ik graag een keer gaan Backpacken in Australië. Oké, en ik wil voor mijn dertigste alle continenten hebben bezocht. Hier heb ik nog vijf jaar voor!

Op de fiets een rondje door Nederland fietsen en dan moet ik natuurlijk naar Volendam en over de afsluitdijk gaan (daar ben ik dus nog nooit geweest…).”

Wie wil je graag eens ontmoeten? (Ook al lijkt het nog zo onbereikbaar, je mag iedereen invullen!)

Hier kan ik eigenlijk geen antwoord op geven. Ik heb zelf niet één speciaal iemand die ik graag wil ontmoeten. De mensen uit mijn omgeving zijn al inspirerend genoeg 😉

Wat is jouw tip voor mensen die ook hun dromen uit willen laten komen?

Dream Big and make it happen! Durf groot te dromen en maak een plan, zodat je dromen werkelijkheid worden! Vertrouw op jezelf, je kan het!

 

Meer lezen over Sanne? Neem dan een kijkje op haar gloednieuwe website óf op haar blog!

Wit - kopie - kopie-001

[dot_recommends]

Follow my blog with Bloglovin

6 thoughts on “DE BUCKET LIST VAN | Veldrijdster Sanne van Paassen

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en Google Privacy Policy en Servicevoorwaarden toepassen.