ZIJ DEED HET | Robin heeft de tijd van haar leven in Zuid-Afrika!

bucket-list

bucket-list

In de nieuwe rubriek ‘Zij deed het’ interview ik mensen die hun dromen achterna zijn gegaan en al wat van hun bucket list hebben kunnen afstrepen. Stuk voor stuk inspirerende verhalen, die ervoor zorgen dat je meteen in actie wil komen. En dat is precies wat we willen: niet dromen, maar doen! 

Robin liet een reactie achter onder de ‘Zij deed het’-blog over Marjolein, die vrijwilligerswerk in Afrika doet. Ze vertelde dat ze nu zelf in Zuid-Afrika is om stage te lopen en dat ze de tijd van haar leven heeft. Zo heeft ze bungeejumpen én skydiven al van haar bucket list af kunnen strepen en ‘Shark Cage Diving’ staat op de planning! WOOOW! Je snapt: daar wilde ik meer over weten! Gelukkig vond ze het leuk om mee te doen met ‘Zij deed het’, dus vandaag alles over het avontuur van Robin!

Vertel! Welke droom is uitgekomen?

Stage lopen in het buitenland.

bucket-list

Hoelang stond deze droom al op je bucket list?

Ik geloof zo’n 2 jaar.

Wat heb je ervoor moeten doen om deze droom waar te maken?

Ik heb me eerst georiënteerd waar ik stage wilde lopen. Ik koos uiteindelijk voor Zuid-Afrika waar ik stage loop in Port Elizabeth bij Izizwe Projects, een vrijwilligersorganisatie.

bucket-list

Wat is je mooiste herinnering aan deze droom?

Skydiven in Plettenbergbaai en Bungee jumpen van de hoogste bungeebrug ter wereld (216m).

Wat is het volgende punt wat je wilt afstrepen van je bucket list?

Shark Cage Diving! Als het goed is ga ik dit in het weekend van 19 december doen in Mosselbay.

bucket-list

Wat is jouw tip voor mensen die ook hun droom waar willen maken?

Hoe eng het soms ook is om de stap te zetten die je moet maken om je droom waar te maken: sleep jezelf erdoor heen! Het is het zeker meer dan waard, want het is ten slotte jouw droom! Heb je even een tegenslag? Even treuren mag, maar zet daarna door en laat zien dat jij jouw droom waar kan maken!

Nou, Robin, ik geloof dat jij het perfect voorbeeld bent van iemand die zijn dromen waarmaakt. Wat een geweldige dingen doe je daar in Zuid-Afrika! Onwijs gaaf! Ik ben heel benieuwd wat je uiteindelijk allemaal hebt weten af te strepen aan het einde van je reis! 

Meer lezen over Robins avonturen? Kijk dan even op haar blog!

Heb jij onlangs ook een gaaf punt van je bucket list afgestreept en wil je hierover vertellen in ‘Zij deed het’? Leuk! Stuur even een mailtje naar info@mariekevanwoesik.nl.

Volg mij op BloglovinTwitterFacebook & Instagram voor dagelijkse updates!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en Google Privacy Policy en Servicevoorwaarden toepassen.