Deze festivalhater gaat naar Pinkpop. Want PAUL MCCARTNEY.

pinkpop

pinkpop

Uiteindelijk gingen we ook nog wel hardlopen, hoor.

We stonden op het punt om te gaan hardlopen. We hadden onze sportkleding al aan en stonden nog even op Google Analytics te spieken hoeveel mensen er op onze webshop zaten. (Serieus, dat wordt een nieuwe hobby als je een webshop hebt.) Toen app’te m’n schoonzusje: ‘We zitten in de wachtrij voor Pinkpop tickets! Willen jullie ook? Paul McCartney komt!’

Ehh… ja, wisten wij veel. Natuurlijk wilden we wel naar Paul McCartney, maar a) we zijn geen festivalgangers en b) kaarten voor Pinkpop kosten €100 per persoon. Nogal veel geld, dus, maar dat schijnt normaal te zijn voor grote festivals. Onze eerste reactie? Nee joh. €200! Hallo?! En we vinden festivals helemaal niet leuk!

Onze tweede reactie? PAUL MCCARTNEY. Wie ons kent, weet dat wij thuis alleen maar oude muziek draaien. De jaren ’50, ’60, ’70 en hooguit ’80 komen voorbij en we maken hoge uitzondering voor af en toe wat moderne muziek, maar that’s it. Er staat niet voor niets een platenspeler in huis. En we zijn gek op de Beatles. GEK! En een uitje met m’n zwager en schoonzusje is natuurlijk ook wel heeeeel gezellig.

Toen stuurde mijn schoonzusje dit filmpje:

Ik begon inmiddels toch wel te twijfelen. €200 is reteveel geld, maar wat als Paul stopt met optreden voordat wij hem gezien hebben? Die beste man is 73. We zouden hem nog wel een keer in Amerika willen zien, maar voordat wij naar Amerika gaan… En dan moet het allemaal maar net uitkomen. Ik mompelde mijn conclusie richting Geert en app’te ondertussen iemand anders terug.

‘We doen het,’ zei Geert ineens. ‘Wát?’ ‘We gaan naar Pinkpop!’

Gek idee, hoor. Ik beweer altijd dat wij helemaaaaal niet van festivals houden. Houden we ook niet (ik moet er niet aan denken dat ik daar dan ook nog moet overnachten), maar een dagticket op de zondag, luisteren naar Lionel Richie, Douwe Bob en dat Paul dan het dak eraf knalt zoals op het bovenstaande filmpje. Want ja, hoor eens, voor €200 verwacht ik wel vuurwerk.

WIJ GAAN NAAR PAUL MCCARTNEY!

En nu weer even sparen. Maar dan echt.

Volg mij op BloglovinTwitterFacebook & Instagram voor dagelijkse updates!

3 thoughts on “Deze festivalhater gaat naar Pinkpop. Want PAUL MCCARTNEY.

  1. Leuk! Ik hou best van festivals, maar ook weer niet zo veel dat ik er zoveel geld voor over heb, dus eigenlijk ga ik nooit ergens naar toe 😛

  2. Ook ik haat festivals met nare regeltjes maar heb een kaartje cadeau gekregen omdat ik 65 wordt en sinds m’n 13e Beatlefan ben . Moet wel een doktersatest aanvragen want heb reuma en heb een scootmobiel..

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en Google Privacy Policy en Servicevoorwaarden toepassen.