DEZE ZOMER: Op Mariekevanwoesik.nl!

Foto 2 - bewerkt - kopie

Vorig jaar zomer… net onderweg naar Frankrijk en het eerste zonnetje breekt door!

Misschien heb je het al gemerkt, maar mijn blog staat sinds een paar dagen helemaal in de zomer-stand. Het lekkere weer is eindelijk soort van aangekomen in Nederland, in onze tuin laat die gekke prik-struik eindelijk zijn prachtige roosjes zien én én én… die laatste 8,0 en 8,2 die ik binnen heb, betekenen voor mij maar één ding: officieel vakantie! Jeej!

Maar… wat ga je deze zomer allemaal op mijn blog vinden? Nou, een heleboel. Naast de standaard blogs en columns heb ik ook een aantal nieuwe categorieën in het leven geroepen:

  • Jouw zomer: Iedereen heeft zin in de zomer, maar voor sommigen is het deze keer éxtra speciaal. Zij maken de reis van hun leven, durven zich eindelijk weer in een bikini op het strand te vertonen of vieren voor het eerst vakantie met hun grote liefde. Stuk voor stuk prachtige verhalen die ik voor jullie verzameld heb.
    De eerste twee artikelen staan al online!
  • Zomer boek: In de vakantie doen we natuurlijk niets liever dan lezen, maar wélke boeken kies je nou? Om die keuze wat gemakkelijker te maken, review ik elke week een boek dat ik onlangs gelezen heb. Er staan nog héél wat schatjes op me te wachten in mijn boekenkast, dus bereid je maar voor op lekker veel reviews!
  • Zomer film/serie: Maar… een zomeravond is natuurlijk ook perfect voor een serie of film op de bank. Daarom review ik ook elke week een film of serie.
  • Zomer muziek: De zomer vraagt natuurlijk om iets andere muziekjes dan normaal. Ultra-vrolijke muziekjes waar je blij van wordt en waar je meteen op wilt gaan dansen. Elke week laat ik je kennismaken met een muzikant of bandje die – wat mij betreft – perfect aan die eisen voldoet. Kom maar op met die danssessies op het strand!
  • Zomer uitjes: En… als je nou niet op vakantie gaat, je moet nog weg of je bent allang terug, heb je altijd nog de fijne zomeruitjes die je in Nederland kunt ondernemen. Geen idee wat je moet doen? Houd dan deze categorie in de gaten.

Zo. En dan ga ik nu een zwembad voor jullie testen. Zwembad de Scheg heeft namelijk een nieuwe glijbaan en die mag ik gaan uitproberen voor jullie! Hoe leuk is dat?! Binnenkort lees je of ik ‘m leuk vond en of je snel een uitje naar Deventer moet plannen!

Follow my blog with Bloglovin

One thought on “DEZE ZOMER: Op Mariekevanwoesik.nl!

  1. Leuk! Ben vooral benieuwd naar de zomerboeken maar ook de categorie zomeruitjes zal ik in de gaten houden. Onze vakantie is net geweest maar we willen zeker nog wel een paar leuke uitstapjes gaan maken deze zomer!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en Google Privacy Policy en Servicevoorwaarden toepassen.