DIARY | De eerste pompoensoep en een interview

Ik heb een hele leuke week achter de rug! Sorry, weer niet veel telefoonfoto’s, maar dat komt ook deels omdat mijn telefoon zo ongeveer dood is. De batterij is – als je er niks mee doet – binnen een uur of vier leeg. Niet goed, dus. En al helemaal niet handig om foto’s mee te maken. Maar goed, mijn leuke week dus. Kijk je mee?

Zaterdag

Zaterdag begon goed, want ik voelde me niet lekker. Ik hing de hele dag maar een beetje op de bank. Gelukkig zette het de dagen erna niet door. Wel jammer dat ik daardoor de housewarming van een vriendinnetje moest missen.

Ik vond dit interview terug tijdens mijn opruimwoede van laatst. Hoe leuk? Een 17-jarige Marieke. Ik blogde toen voor Fancy, waar ik elke week een column voor schreef. Super leuk vond ik dat en dat was eigenlijk het begin van mijn blog!

Ik probeer een beetje vooruit te schrijven, maar eindig daarna op de bank.

We kregen een pompoen van een klant van ons en ik kreeg Geert zo ver dat hij pompoensoep voor me maakte. Ik was tenslotte een beetje zielig.

Hmmmmm!

En vitamientjes om weer beter te worden! Daarna hebben we ook gewoon lekker chips gegeten, hoor. Want zondag was de dag dat ik alvast begon met Bye Bye Buikje. Mijn week loopt van zondag tot zondag, zodat ik genoeg tijd heb om een blog te schrijven voor maandag.

Zondag


Zondag gingen we met het hele gezin naar Antwerpen! Daar heb ik weinig foto’s gemaakt, omdat ik de hele dag gevlogd heb!

Maandag

Maandag was een gewone werkdag: schrijven dus! Ik blogde alvast een boel vooruit, omdat ik de rest van de week vrij druk was.

Ontbijt!

En mijn lunch. Moet ik natuurlijk wel op Instagram zetten nu. #BBB. Jawel. Dit moet trouwens een omelet voorstellen. Ik deed er lekker veel groenten in, maar dan valt zoiets dus niet om te keren, hè?

Dinsdag

Dinsdag begon met een afspraak bij de dokter. Ik ben weer eens op allergieën getest en blijk zeer allergisch te zijn voor boompollen. (Bij een score van boven de 0,5 ben je al allergisch en ik had 91!) Ik ben doorgestuurd naar een allergoloog en ga waarschijnlijk een tweejarig traject in, waarbij ik elke dag een beetje van de stof waar ik allergisch ben moet toedienen (door een prik, pil of drankje, of zoiets). Daardoor kunnen mijn allergische reacties minder worden. Ik ben benieuwd!

De rest van de dag heb ik gewoon gewerkt en ’s avonds spraken we gezellig af met vrienden.

Hé-dat-ziet-er-gek-uit-ontbijt.

Liefde voor ons heideplantje. Gewoon van de bloemist, hoor.

Wie-wat-bewaart-die-heeft-wat-lunch.

Picknicken op de Posbank. Hoe mooooooooi is dit?!

Woensdag

Woensdagochtend hebben we even hard doorgewerkt, want het was mooi weer en ’s middags besloten we daarom naar Utrecht te gaan. Ik heb de hele dag weer gevlogd, dus weinig foto’s gemaakt. Dinsdag komt de vlog online! ’s Avonds gingen we nog gezellig naar Ferdi.

Hallo, Dom!

Donderdag

Donderdag was weer vrij saai; de hele dag werken! Ik heb vooral veel vooruit geschreven en andere dingen voor het bedrijf geregeld. ’s Avonds ging ik sporten en daarna keken we een slechte film: Bad Neighbours. Die film leek me dus al héél lang leuk, maar hij bleek helemaal niet zo leuk te zijn. Mehh.

Elke donderdag komt er bij ons een boer met een kratje aardbeien langs de deur. Als we thuis zijn en we hem treffen, kopen we altijd een bakje. Ze kosten maar €2,50 en zijn nog steeds super lekker! Een mooie snack voor na het sporten, dus.

Vrijdag

Vrijdagochtend begon ik met sporten en daarna maakten we ons snel klaar voor een bruiloft! De bruiloft duurde alleen tot 02.00 uur en aangezien het ook nog drie kwartier rijden is, had ik daarna geen puf meer om de foto’s van vrijdag er nog bij te plakken. Die bruiloft zul je dus even in je hoofd moeten afspelen. Het thema is rock, dus… wat zie je voor je?

Hoe was jouw week?

Volg mij op BloglovinTwitterFacebook & Instagram voor dagelijkse updates!

12 thoughts on “DIARY | De eerste pompoensoep en een interview

    1. Ja, ik vond dat super tof! Jammer dat het tijdschrift toen moest stoppen; en ik dus automatisch ook.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en Google Privacy Policy en Servicevoorwaarden toepassen.