DIARY | Van The Amsterdam Dungeon tot Bassie en Adriaan

Deze week mijn diary eens iets uitgebreider! Ik hoor graag wat jullie ervan vinden!

Zaterdag

The Amsterdam Dungeon

Zaterdag slapen we eerst lekker uit. De vorige avond lagen we – doordat we een bruiloft filmden – pas om 03.00 uur op bed, dus dat was ook wel even nodig. Eenmaal wakker blijkt dat ons zelfgebakken brood compleet mislukt was en dus rijden we op weg naar Sven en Inge nog even langs de Lidl. Dan is het eindelijk tijd voor ons plan: naar The Amsterdam Dungeon gaan! Sven heeft kaartjes geregeld voor de kerkers van Amsterdam, waar je van kamer naar kamer moet lopen en door live acteurs de stuipen op het lijf gejaagd wordt.

En wie is er weer de lul…?

Natuurlijk is Geert compleet de lul; telkens wordt hij eruit gepikt om naar voren te komen. Ondanks dat ik het stiekem best wel eng vind, moet ik ook vreselijk lachen. Terwijl ik Sven en Inge de hele tijd herinner aan het feit dat ik met Halloween in m’n eentje zo’n enge kamer in moest, besluit de acteur dat ook ik naar voren mocht komen. Even denk ik er goed vanaf te komen door alleen als veroordeelde heks een raar dansje te moeten doen, maar nee. Ik mag wéér in m’n eentje een enge kamer in. Terwijl ik de rest van de groep (je bent met zo’n tien tot vijftien man) hoor lachen, sta ik in een lege, donkere kamer. Natuurlijk komt er ineens iemand achter de deur tevoorschijn. Gelukkig is het een vrij vriendelijke creep.

Eenmaal uit de kerkers vonden we het allemaal toch wel érg leuk. Na een frietje gaan we weer terug naar huis, waar wij nog wat voorbereidingen treffen voor zondag en daarna lekker in bed duiken.

Lunch | leuk boek | CHIPS

Zondag

Rommelmarkt en verjaardagslunch

Zondag staat de wekker om 7.00 uur, maar natuurlijk slapen we daar doorheen. Uiteindelijk vliegen we om 8.00 uur uit ons bed om verder te gaan met de voorbereidingen voor Geerts verjaardagslunch. Terwijl Geert de hapjes maakt, vlieg ik met de stofzuiger het huis door. Om 11.00 uur hebben we met mijn ouders, zijn ouders, zwager en schoonzus afgesproken bij de Kademarkt in Arnhem. Na een uurtje snuffelen op de rommelmarkt krijgen we honger en gaan we naar ons huis. Daar voegen ook mijn broertje en zijn vriendin zich bij de groep. De lunch kan geopend worden!

Tegen het einde van de middag gaat iedereen weer naar huis en besluiten wij nog even te werken. Daarna kruipen we met de laatste aflevering van Kroonprinses, Koningsmoord en Offer op de bank (later daarover meer). Geweldige serie!

Wachtkamer | Lunch | Stofzuigen | After workout snack

Maandag

Doktersafspraken, huishouden en sporten

Maandag begint met een bezoekje aan de allergoloog. Daar ben ik wel een uurtje zoet met het intakegesprek (ik krijg weer allemaal testen vanwege m’n allergieën). Omdat Geert me op de heenweg af heeft gezet en zelf door is gereden naar Ferdi, besluit ik naar huis te lopen. 5 km en een uur later (gelukkig belde ik onderweg met mijn oma en moeder) ben ik thuis en héél erg toe aan lunch. Ik kijk de Boer zoekt vrouw uitzending terug, doe een wasje, strijk een berg kleding weg en ram een stofdoek en stofzuiger door het huis. Daarna werk ik nog even totdat Nicole langs komt voor het avondeten. ‘s Avonds gaan Nicole en ik sporten en als ik om een uur of tien thuis kwam, beginnen Geert en ik eindelijk met seizoen 2 van Homeland! Nu alweer spannend!

Foto’s bewerken | Homeland kijken

Dinsdag

Werken, werken, werken

Dinsdagochtend breng ik achter de computer door; tijd om artikelen te schrijven en feedback te geven op de net gemonteerde films waar Geert mee bezig was. Om twee uur is het tijd voor lunch en kijk ik lekker een aflevering van Try before you die. Na de lunch ga ik even sporten en dan werk ik tot 20.00 uur ‘s avonds door. Ik stuur een héleboel mails, check filmpjes en werk aan mijn blog. ‘s Avonds kijken Geert en ik een aflevering van Homeland. Daarna kruip ik weer achter de computer om mijn column voor Juf nog eens te checken (deadline dag!). Ik ben niet tevreden en begin weer opnieuw. Als ik hem eindelijk opgestuurd heb en ik ook mijn privé mailbox leeg heb, is het 22.00 uur en tijd voor nóg een aflevering van Homeland. Om 23.00 uur is het hoog tijd voor mijn bedje.

Bassie & Adriaan | Lunch (kortom: doen alsof ik de héle dag tv kijk)

Woensdag

Werken, werken en Bassie en Adriaan

Woensdag was wat dat betreft weer een saaie dag. Alweer zat ik de hele tijd achter de computer te werken. Af en toe werd ik afgeleid door wat buitenlanders die Bassie en Adriaan proberen te zingen en hé, ineens zat ik zélf een aflevering van B&A te kijken met Geert. Oeps. ‘s Avonds deed ik nog een yoga video en keek ik samen met Geert ‘The Other Woman‘; leuke film, maar niet súper. Ik weet niet wat het is, maar ik heb de laatste tijd geen één écht leuke romantische komedie gezien. Worden die niet meer gemaakt of is mijn smaak gewoon een beetje aangetast door een teveel aan crimi’s?

Digitale ‘to do’-list maken met Wunderlist | Music baby | Lunch | Ontbijt

Donderdag

Werken

Donderdag staat alweer in het teken van werken. Logisch, want die boterham moet ergens mee verdiend worden. ‘s Middags gaan Geert en ik even bij Kwantum kijken. Daar hebben ze namelijk Eames lookalikes voor €29! Ik las op internet dat je de witte variant in de winkel kan bestellen (hij is állang uitverkoop), maar helaas, dat mag niet meer… Nu maar de webshop in de gaten houden. Érgens in oktober komen ze weer te koop. Fingers crossed!

‘s Avonds horen we dat er een kans is dat je het Noorderlicht kunt zien. We staan op het punt om te vertrekken, als we horen dat de béste kans zich vrijdag aandoet. Nou, dan nog maar een dagje wachten! Ik besteed de avond verder eindelijk eens aan de synopsis van mijn nieuwe boek.

Den Bosch

Vrijdag

Klant, Den Bosch, Noorderlicht

Vrijdagochtend beginnen we met een afspraak bij een klant. Aan het begin van de middag zijn we klaar en besluiten we meteen door te rijden naar Den Bosch om een middagje toeristje te spelen. Het is héérlijk weer, dus dat was een goede keuze. Daarover volgt natuurlijk nog een blog! Pas rond etenstijd rijden we weer naar huis. Die avond willen we eigenlijk het poollicht, maar op het moment dat ik dit tik, vliegen de deeltjes nog de verkeerde kant op. Voorlopig lijken we dus niet te gaan, maar… Wie weet, toch wel? Ik hoop het! In dat geval lezen jullie het later!

Hoe was jullie week?

Volg mij op BloglovinTwitterFacebook & Instagram voor dagelijkse updates!

6 thoughts on “DIARY | Van The Amsterdam Dungeon tot Bassie en Adriaan

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *