DIARY | Iets te vaak verliezen en de zoektocht naar een last minute

Zondag hadden we familiedag van Geerts familie. Het was een hele tijd geleden dat we die familie hadden gezien en we vulden de dag met lekkere hapjes (en allemaal aangepaste hapjes voor mij, zo lief!) en een spelletjes competitie. Ik werd allerlaatste met de verschrikkelijk slechte score van 25 punten. Zelfs Geerts kleine nichtjes (van 2 en 4 geloof ik) scoorden – voor spek en bonen – hóger dan ik… Dat is toch érg? Het waren ook allemaal spelletjes waarbij je moet mikken en daar ben ik zooooo slecht in. Goed. Het was gezellig, daar ging het om.

Maandag probeerde ik een begin te maken met de nieuwe layout voor Mariekevanwoesik.nl, maar het lukte allemaal niet en ik snapte niet genoeg van de HTML en boehoeeeee. Tussendoor beantwoorde ik allemaal mailtjes en telefoontjes voor het bedrijf (3 trouwfilmaanvragen op één dag… Woehoe!) en probeerde ik met Geert een goedkope last minute reis te vinden, maar ook dáár slaagden we (nog) niet in. ’s Avonds had ik eigenlijk geen zin om te sporten, maar omdat ik op alle andere lesavonden niet kon, ging ik toch maar. Heerlijk gevoel als je dan weer thuis bent! En gelukkig werd het toch nog gezellig.

Dinsdag begon met een date bij de opticien. Ik heb nieuwe proeflezen, maar mijn sterkte is nog steeds niet goed. Nu gaan we nóg maar zwaarder geschut in zetten: aan één oog -4,25 en aan één oog -4,25 én -5 (een cilinder…). Spannend! Daarna ging ik met Geert foto’s maken voor de nieuwe layout. Na een strenge keuring bleven er 4 van de 200 foto’s over en kon ik weer verder knutselen aan de layout. Tussendoor was het ook wel weer tijd voor het huishouden, mailtjes, enzovoorts. Oh, en Geert en ik gingen weer verder op zoek naar een last minute maar poeh, wat is het moeilijk. Er is zoveel keuze, maar we willen er ook maar een klein budget aan besteden dit keer… Wat een luxeproblemen. ’s Avonds had ik door de ‘fotoshoot’ weer eens inspiratie voor een column, dus die schreef ik meteen maar.

Woensdag heb ik de hele dag thuis gewerkt. Tussendoor besloten we waar ons reisje waarschijnlijk naartoe gaat (snel meer!). ’s Middags namen we een de Couples challenge/tag film op, waar we samen heerlijk veel lol om hadden. Daarna kwamen Ferdi en Nicole langs voor avondeten en spelletjes. Het lijkt er de hele tijd op dat ik ze keihard ga inmaken met Ticket to ride, maar uiteindelijk word ik gewoon derde. Niemand snapt er nog iets van, maar goed.

Donderdag begon in het ziekenhuis… Hmmm. Ik ‘onderging’ een allergietest waarbij ik een glas lactose op moest drinken en in een apparaat moest blazen. Vanaf de avond ervoor (22.00 uur) moest ik nuchter blijven. Echt iets voor mij… NOT! Gelukkig was de test snel voorbij. De rest van de middag schreef ik blogjes en deed ik wasjes. ’s Avonds gingen we gezellig naar vriendinnetje Loes om haar nieuwe appartement te bekijken en gezellig samen te eten.

Vrijdag stond er iets heel leuks op het programma! Ik mocht namelijk – samen met Geert – een nachtje komen proefslapen in het New Babylon hotel in Den Haag. ’s Ochtends werkten we nog even wat weg en daarna reden we naar Den Haag! Vrijdag heb ik weer eens geplogd, dus de rest lezen en zien jullie later!

Hoe was jullie week?

Volg mij op BloglovinTwitterFacebook & Instagram voor dagelijkse updates!

12 thoughts on “DIARY | Iets te vaak verliezen en de zoektocht naar een last minute

  1. Ha, ik heb hier ook zo’n lactose test liggen waarbij je vier uur lang in zo’n buisjes moet blazen. Maar ik heb hem nog steeds niet gedaan omdat ik denk dat ik niet van 22uur ’s avonds tot de middag van erop zonder eten kan 😉

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en Google Privacy Policy en Servicevoorwaarden toepassen.