DIARY | Bruidsbeurs, autopech, op de radio & opening Ibis Rotterdam

Zondag

Onze zondag begon voor het eerst sinds een hele tijd weer eens héél vroeg: als er een 6 in de wekker zit, weet je dat het menens is. We stonden die dag namelijk op de Bruidsbeurs Brabant, in de grote kerk in Breda en moesten daar onze stand voor opbouwen. Gelukkig mochten we de bus van mijn schoonouders lenen, want de grote tafel paste niet in ons bestelbusje. Na een hoop gesjouw stonden we er dan eindelijk klaar voor. Het werd een gemengde dag; we hadden namelijk echt een rotplek, waardoor er bijna niemand langs onze stand kwam. Balen, maar het was niet anders. Toen we ’s avonds thuis kwamen, hadden we niet veel energie meer over en na eventjes bankhangen doken we al snel ons bedje in.

Maandag

Maandag was een hele drukke dag. Ik heb die dag ook geplogd, dus die blog komt er nog aan! Het begon met een hoop thuis doen: blogs schrijven, hardlopen, douchen, klaarmaken, weer een blog schrijven, etc. Daarna moest ik naar de allergoloog voor allergietest nummer drieduizendzoveel. Gelukkig kwam er eindelijk nuttige informatie uit! Daarna trokken we een sprintje naar de auto en reden we heel snel door naar Ermelo, waar we op de Bruidsbeurs Nederland stonden. Die beurs was super leuk, gelukkig! Maar nadat we de auto weer terug hadden gebracht bij mijn schoonouders en ik om 24.00 uur mijn bed in dook, sliep ik als een blok.

Dinsdag

Dinsdag ging de wekker weer om kwart over zeven, want ik wilde de badkamer nog schoonmaken voordat we een heel sociale dag tegemoet zouden gaan. ’s Ochtends om 9.00 uur stond vriendinnetje Amy op de stoep voor een kopje thee. Zij had een bespreking in de buurt en ja, waarom dan niet vroeg afspreken? Super gezellig om weer even bij te kletsen! Daarna werkte ik nog even aan mijn blog en de immer volle mailbox. ’s Middags hadden we afgesproken met Ferdi, waar we twee afleveringen van Game of Thrones keken (twee afleveringen met héél veel bloed…) en frietjes aten. Daarna scheurden we weer naar huis, waar we een voorgesprek hadden met een bruidspaar. Later op de avond keken we nog twee afleveringen van Glee op de bank en alwéér sliep ik die nacht heerlijk.

Woensdag

Woensdag konden we eindelijk een beetje uitslapen (ik was er wel een beetje aan toe, hoor, al ging mijn wekker vroeger drie keer per week om 5.45 uur). Om kwart voor tien moest ik bij de opticien zijn, die me vertelde dat ik toch geen cilinder krijg, omdat mijn cilindersterkte te laag is. Hopelijk dat we nu met -4,25 en -4,5 eindelijk de goede sterkte te pakken hebben! Daarna gingen we weer een rondje hardlopen en na het middageten stond mijn tijd in het teken van bloggen, strijken, wassen en – natuurlijk – MAILS. Hoe kan het ook anders. ’s Avonds kwamen mijn ouders gezellig langs voor koffie, thee en spelletjes. Gezellig!

Donderdag

Donderdag bleek zo NIET mijn dag te worden. Het was werkelijk waar niet te geloven. We begonnen de dag bij Geert’s ouders, waar we nog wat DVD’s langs gingen brengen. Daarna gingen we naar de garage, waar ze de winterbanden onder de auto zouden zetten. Toen begon het gedoe; er bleek iets niet goed te zitten met de wielen en de remvloeistof lekte. Je raadt het al; die auto mochten we niet meer meenemen. Daar stonden we dan. Ik was die monteur eeuwig dankbaar dat hij het had gezien en we geen ongeluk gekregen hebben. Heel ouderwets belden we Geerts moeder: ‘Eh… mam. Kun je ons komen halen?’ Tijd geleden dat we daarover gebeld hebben, haha!

Gelukkig mochten we ook nog haar auto lenen, want eigenlijk hadden we al onderweg willen zijn naar Rotterdam, waar de opening van het Ibis Rotterdam City Centre hotel plaatsvond. Eenmaal in de auto belandden we in de ergste files sinds eeuwen (er stond iets van 200 km). Tussendoor reden we ook nog langs 3 Rabobank filialen omdat we geld wilden storten, maar 2 ervan waren weg en 1 was nét de stortautomaat aan het vervangen, zodat er alleen een groot gat in de muur zat. Are you kidding me?! 

Inmiddels waren we al zo’n 5 uur bezig om in Rotterdam te komen en toen ik dat op Twitter zette, werd ik spontaan gebeld door ‘Traffic Radio’ die mijn Carclassic (favoriete autoplaat) wel wilde draaien om ons bij te staan in de file. Super leuk! Uiteindelijk waren we in half 7 in Rotterdam, waar de opening al had plaatsgevonden, maar waar we gelukkig wel meteen plaats konden nemen voor het walking diner. Al snel kwamen Kelly en haar vriend er ook gezellig bij zitten en al kletsend (en af en toe een hapje aannemend) vulden we de avond.

Vrijdag

We besloten een beetje te snoozen in ons hotelbed, omdat we de vorige avond pas om 01.00 uur het licht uit hadden gedaan. Om half 9 begon ik mijn dag onder de douche en een halfuur later was het tijd om het hotelontbijt te testen. De review van het hotel komt natuurlijk nog online! Daarna was het tijd om onze spullen in te pakken en nog even snel een bezoekje te brengen aan de nieuwe Markthal (erg leuk!) van Rotterdam. Na een korte wandeling besloten we weer naar huis te gaan om weer verder te werken. In de auto schreef ik al wat blogjes en we reden via de Rabobank naar huis, waar we dan ein-de-lijk ons geld konden storten. De rest van de dag werkte ik aan mijn blog en ’s avonds ging ik nog een uurtje paaldansen.

Hoe was jullie week?

Volg mij op BloglovinTwitterFacebook & Instagram voor dagelijkse updates!

10 thoughts on “DIARY | Bruidsbeurs, autopech, op de radio & opening Ibis Rotterdam

    1. Yes, gelukkig wel 🙂 Gisteren konden we ‘m weer ophalen. Hij moet nog wel terug voor wat andere dingen, maar hij is weer veilig!

  1. Drie keer per week om 05.45 uur? Lijkt me echt de hel, gelukkig hoef je dat nu niet meer te doen, maar lijkt me al bij al toch een vermoeiende week!

    1. Hihi, dat was toen ik nog studeerde en stage had 😉 Ben idd heeeeel blij dat dat niet meer hoeft.

  2. Leuk, de opening van het Ibis hotel zag er spectaculair uit! Tof dat jullie hier ook een nachtje mochten slapen. Ik heb jaaaaaren geleden voor ’t laatst bij Ibis geslapen, dus ben ook zeer benieuwd naar ’t nieuwe concept!

  3. Vroeg opstaan kun je echt ontwennen ja. Ik ben echt een ochtendmens, maar ik kan me niet voorstellen dat ik ooit een jaar lang 6x per week om 5.15 uur opstond.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en Google Privacy Policy en Servicevoorwaarden toepassen.