DIARY | APRIL IV | Skydiven en werkafspraken

Foei, Marieke, wanneer leer je het nou eens? Foto’s maken voor je diary! Zucht. Een korte diary dit keer, excuus! Als troost komt er vanmiddag nog een blogje online met heugelijk nieuws, goed? Kijk je mee naar mijn week?

Herontdekt tussendoortje: appel met kaneel uit de oven! Dat maak ik dan ’s ochtends vroeg (heel vroeg, kwart over zes) om mee naar stage te nemen. En ja, ik ontbijt nog altijd lekker met soja, banaan en zaden/pitten. Hmmm!

Herontdekte groenten: spinazie! Hier met macaroni en stukjes hamburger, bij gebrek aan gewoon gehakt. Lekker!

Station Dieren is mooi in de ochtend! Hier stopt de bus altijd even voor een pauze.

Nog een item uit huis: lente-decoratie! Een (nep!)vlinder in een mason jar! Hij kon ook bewegen als je op het deksel tikte, maar de batterij is op.

Donderdag heb ik wel veel foto’s gemaakt, maar die komen later in een plog online!

Zo kijk ik als ik in de file sta… Onderweg naar het skydiven!

En zo kijk ik als ik wat cools gedaan heb! SKYDIVEN! We maakten er een film van, die gisteren online kwam. Heb je ‘m al gezien?

Vrijdagavond waren we voor een werkafspraak in het mooie Doesburg! Schattig stadje is dat! (Ja, het heeft stadsrechten…)

Hoe was jullie week?

Wit - kopie - kopie-001

[dot_recommends]

Follow my blog with Bloglovin

7 thoughts on “DIARY | APRIL IV | Skydiven en werkafspraken

  1. Leuk, ondanks dat-ie kort is! 🙂 Ben benieuwd naar je nieuws van vanmiddag! Slim trouwens, die stukjes hamburger bij gebrek aan gehakt 😉

  2. Haha, zo tof dat je het skydiven hebt gedaan, kun je dat mooi van je bucket list afstrepen 😉 En macaroni met spinazie is inderdaad een goddelijke combinatie. Ook lekker met crème fraîche en zalm erbij 🙂

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en Google Privacy Policy en Servicevoorwaarden toepassen.