DIARY | Dates, souvenirs en heel veel Posbank

WOW, het is – door mijn vakantie – echt tijden geleden dat ik voor het laatst een diary schreef. Tijd om dat weer op te pakken! Om te beginnen een overzichtje van de afgelopen twee weken, maar ik beloof plechtig dat ik de komende week weer met mijn telefoon in de aanslag zal staan en ook dingen vast zal leggen, die niet op Instagram komen.

Ik had een date met Laura van Whatabouterher en we besloten te lunchen bij Casper, een heel leuk eettentje in Arnhem. Uiteindelijk gingen we pas na vijf uur weg, zo gezellig was het! En check deze briljanten stoelen! Hoe handig?!

Zo gezellig dus.

Ik kreeg eindelijk mijn nieuwe computer binnen! Na zes jaar was mijn oude échte aan vervanging toe. Check vooral het beeldscherm: zó heerlijk groot! Op mijn oude beeldscherm moest ik alles op 75% bekijken en dan nog zag het er oerlelijk uit. Ik ben er nog steeds super blij mee!

Ik schoot uit met mijn oogpotlood en besloot gelijk maar smokey eyes te maken. Geert vond het hélemaal niks (hij heeft het liefste dat ik geen make-up draag) en daarom sloten we een weddenschapje: als ik meer dan 21 likes op Instagram kreeg, stond het leuk en anders niet. (Maar die weddenschap mocht ik er natuurlijk niet bijzetten.) Met 25 likes won ik, ha!

Wat er gebeurt als wij met vrienden afspreken… Waar gaat de volgende reis naartoe?

We hebben héél veel gewandeld op de Posbank. Zo mooi, nu de heide in bloei staat!

Ik ging gezellig eten met vriendinnetjes Laurine en Pauline en tegelijkertijd Lau’s nieuwe huis bekijken (mooooi!). De hond kwam nog even langs, omdat Lau’s ouders weg waren. Eigenlijk zou hij blijven logeren, maar toen we zaten te eten, belde haar vader al: ‘Kan ik de hond niet komen halen? Het is zo stil in huis!’ Hahaha. Boris was hier trouwens heel blij met zijn varkensoor.

Mijn schoonzusje en zwager namen Chinese eetstokjes voor ons mee als souvenir van hun reis! Zo moooooi!

Ik kreeg een echte juffenpen. Nog voor mijn slagen.

De Posbank weer!

Een avondje gezond snacken, voor de verandering. We keken Johnny English 2 en ik heb zooooo om die film moeten lachen.

Favoriete lunch: ei met heel veel groenten.

Oeps, nachtelijk bezoekje aan de Posbank. Morgen daarover meer!

Fotootjes schieten voor mijn nieuwe project dat maandag begint!

Hoe was jullie week? Begint het echte leven voor jullie nu weer met school/werk?

Volg mij op BloglovinTwitterFacebook & Instagram voor dagelijkse updates!

9 thoughts on “DIARY | Dates, souvenirs en heel veel Posbank

  1. Leuke foto’s! Fijn hè, om dichtbij de Posbank te wonen. 🙂 Dat nachtelijke bezoekje doet me denken aan een dropping hier in het bos die mijn broer organiseerde als activiteit voor de jeugdleden van de muziekvereniging. Hij had netjes een vergunning aangevraagd (die belachelijk duur was), dus we mochten in het bos zijn. Toen ze na het opruimen terugkwamen bij de auto stond daar de politie. De agent stond al klaar om een boete uit te schrijven. Maar goed, we konden de vergunning laten zien, gelukkig!

  2. De Posbank ziet er inderdaad heel erg mooi uit nu, ohh 😮 Morgen zijn we allebei een dagje vrij, misschien dat we er dan toch nog eventjes naartoe gaan..

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en Google Privacy Policy en Servicevoorwaarden toepassen.