DIARY | Februari IV | “BNN, interview, en Zwolle”

Vorige week schreef ik elke dag een diary en daar kreeg ik veel positieve reacties op. Om het leuk te houden, besloot ik het af te wisselen (ook naar aanleiding van tips van jullie). Deze week dus weer een week-diary. Ik zit te denken aan één week daily-diary’s per maand? Wat denken jullie ervan?

Deze week was een gekke week. Ik werd namelijk eerst gebeld door BNN of ze bij me mochten komen filmen, maar later ging dat toch niet door. Nieuwsgierig? Lees snel verder!

Maandag, dinsdag, woensdag

Maandag, dinsdag en woensdag had ik stage en dan vergeet ik altijd leuke foto’s te maken! Op stage gaat dat natuurlijk al niet en thuis doe ik dan ook niet veel meer dan bloggen, aan m’n scriptie werken en een beetje in huis rommelen. Stagedagen zijn lange dagen van 7.00 uur tot ongeveer 17.30 uur, dus dan blijft er weinig tijd over!

Donderdag

Donderdag zou BNN-dag zijn. Dinsdag belden ze of ze bij me mochten komen filmen over mijn Bucket List. Natuurlijk! Woensdag besproken we de details en woensdagmiddag zouden ze nog bellen over de preciezen tijden. Helaas kregen ze het niet helemaal rond (wat precies weet ik ook niet), zaten ze de komende week al vol en vonden ze het later te laat. Het ging dus niet door. Super jammer, maar ja, dat is ook tv, hè? Last minute! Volgende keer beter. Hoop ik.

Wat ik wel donderdag gedaan heb? In de ochtend kwam Lisa langs, die me wilde interviewen voor haar school. Daarna ben ik nog naar school geweest voor scriptie-overleg. Geert was die avond laat thuis, dus ik heb voor mezelf gekookt (ja, ja) en tot laat gewerkt.

Vrijdag

Stomme shorttrackers

Vrijdagochtend begon ook op de pabo en stond verder ook in het teken van mijn scriptie en blog. Mijn dagen worden wel wat saai tijdens het afstuderen…

Zaterdag

Zaterdag was super leuk! ’s Ochtends vertrokken we naar Zwolle, waar we gingen lunchen met mijn zwager en schoonzusje. Vervolgens hebben we nog door Zwolle geslenterd, waar ik een aparte blog over ga maken voor een nieuwe blogserie!

’s Avonds stond er een puntje voor mijn Bucket List op de planning: een begeleide meditatie doen! Ik vertelde al dat ik helemaal niet wist wat ik moest verwachten van deze klankschaalmeditatie en natuurlijk komt ook hier nog een blogje over. Ik kreeg al veel vragen via Twitter, haha!

Dat was mijn week! Hoe was de jouwe?

Live volgen wat ik doe? Volg me op Instagram!

Wit - kopie - kopie-001

[dot_recommends]

Follow my blog with Bloglovin

18 thoughts on “DIARY | Februari IV | “BNN, interview, en Zwolle”

    1. Hihi, zoooooo snel ben ik niet! 😉 Die kleur ik rood zodra er een artikel over online staat, waar ik naar ga linken. Maandag komt ie online!

  1. Jammer joh dat het gesprek met BNN niet door is gegaan, wie weet komt er ooit nog iets anders in tvland op je pad! Enne, die foto van jullie bij het verlies van de shorttrackers… geweldig!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en Google Privacy Policy en Servicevoorwaarden toepassen.