DIARY | Filmen, braderie en eindelijk een Eames chair!

Zaterdag

Filmen, werken & zwemmen

We beginnen de dag met een korte filmopdracht. ’s Middags gaan we naar de galerie van de ouders van Geert, waar we meehelpen tijdens de opening. Na het werken gaan we met z’n allen een hapje eten bij een restaurant. Daarna hebben we een verjaardag van vrienden. We vieren het bij de sportschool van de ouders van een vriendin. Zij hebben ook een zwembad, dus later op de avond gaan we daar met z’n allen zwemmen.

Bij de braderie lag ook het mozaïek waar mijn moeder aan meewerkte | Lunch

Zondag

Braderie

’s Ochtends werken we, maar halverwege vliegt het internet eruit. Er schijnt een storing te zijn, die niet op korte termijn opgelost wordt. We besluiten mijn ouders te verrassen en naar Tiel te gaan om daar de braderie – die mijn vader georganiseerd heeft – te bezoeken. Het is super druk en heel gezellig! ’s Avonds gaan we met het hele organisatie team uiteten.

Bloggen | Abby bewaakt mij

Maandag

Rommeldagje

We worden wakker in Tiel en ontbijten gezellig daar. Rond half twaalf vertrekken we naar Brabant om daar een pakketje op te halen. Daarna maken we daar op de heide een wandelingetje en halen we bij de supermarkt wat lunch. Rond een uur of drie komen we weer in Tiel aan en ben ik even klaar met in de auto zitten. Ik schrijf een blogje en rommel wat. Ik ben echt de hele dag al lui, moe en hangerig. We besluiten maar daar boodschappen te gaan doen. ’s Avonds eten we nog in Tiel en daarna gaan we weer terug naar Arnhem. We kijken nog een aflevering van Flikken Maastricht en besluiten daarna maar naar bed te gaan. Hopelijk morgen meer energie!

Lie, la, lunch

Dinsdag

Thuis werken

We slapen uit en komen pas om half tien ons bedje uit. Gelukkig voel ik me vandaag gewoon weer fit! Na een snelle douche doe ik wat wasjes, ruim ik het huis op en gooi ik er een doekje en een stofzuiger doorheen. Ik zoek meteen in een doos de herfstdecoratie erbij en schuif wat met accessoires. Daarna maak ik een blogje af en besluit ik mijn CV opnieuw te schrijven. Tussendoor eet ik mijn lunch met een aflevering van Jouw vrouw, mijn vrouw. De rest van de middag werk ik hard door. Ik beantwoord een heleboel mails en regel allerlei dingen voor het bedrijf. ’s Avonds kijk ik op de bank twee afleveringen van Glee.

De wondere wereld van Annic

Woensdag

Thuis werken

Vandaag is weer zo’n saaie thuiswerkdag. Ik stuur weer een heleboel mails, maak afspraken met de dokter (allergietest) en de opticien, werk aan twee campagnes en tik een heleboel mailtjes weg. Tussendoor eet ik wat en ’s middags kijk ik de korte afleveringen van De wondere wereld van Annic terug. Dat is een korte serie van de oprichtster van I love fashion news en ik vind het natuurlijk reuze interessant om te zien wat zij allemaal achter de schermen van de grote blog doet! ’s Avonds willen Geert en ik nog even wandelen, maar het regent al de hele tijd en dus skippen we dat lekker en kruip ik wederom op de bank met een kop thee en Glee.

EAMES! | Kip madras | Filmlocatie checken

Donderdag

Filmen en EAMES chair!

We beginnen de dag met het filmen van een muzikant in Culemborg! Daar zijn we de hele ochtend mee zoet en daarom besluiten we langs mijn ouders in Tiel te rijden om daar te lunchen. Daar haal ik meteen de bon van Kwantum op, want… mijn nep-Eames is binnen! Ein-de-lijk! Dus wanneer we die ingeladen hebben, rijden we als een speer weer naar huis. Daar zetten we natuurlijk als eerste de stoel in elkaar en vervolgens kan ik niet stoppen met ernaar te kijken. Jammer genoeg komt ‘ie nog niet heel mooi uit, in het hoekje van ons kleine huis, maar dat komt later wel, als we een écht huis hebben. ’s Avonds ging ik sporten en daarna doken we op de bank met Glee.

De banaan-ei pannenkoekjes vallen een beetje groot uit – Filmen

Vrijdag

Twee keer filmen

De ochtend begonnen we met filmen bij een kunstenaar en ’s middags hebben we thuis gewerkt. Ik rommelde wat met de technische kant van de site. We aten daarna vroeg, want ’s avonds moesten we weer naar Culemborg om daar de openingsact van een kunstfestival te filmen. Toen we rond half tien thuis waren, doken we nog even op de bank om Flikken Maastricht terug te kijken.

Hoe was jullie week?

Volg mij op BloglovinTwitterFacebook & Instagram voor dagelijkse updates!

4 thoughts on “DIARY | Filmen, braderie en eindelijk een Eames chair!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en Google Privacy Policy en Servicevoorwaarden toepassen.