DIARY | Filmen, fietsen en bruiloften

WOW, juni alweer. Neeeeeee, wat gaat de tijd snél! De afgelopen week was weer lekker druk. Waarschijnlijk gaat de tijd daarom zo snel, haha! Met school ben ik nu even rustig. Aanstaande dinsdag heb ik namelijk mijn laatste gesprek (mondeling tentamen) en als ik dat haal, ben ik afgestudeerd. Ik hoop dus dat ik dinsdag blije tweets, Facebookberichtjes en Instagramfoto’s kan plaatsen, want dan ben ik geslaagd! Nog even geduld… Kijk je mee naar mijn afgelopen week?

Zondag

Standaard ontbijtje!

Terwijl Geert aan het filmen was bij Vivian Reijs, werkte ik thuis. Eerst maakte ik een ’to do list’ voor mei.

Daarna was ik vooral druk met het maken van draaiboeken voor alle bruiloften voor de komende tijd. Daar gaat veel tijd in zitten, maar het werkt zó fijn. Dan weet je tenminste precies wanneer je waar moet zijn.

Kijk mijn baby tomaat eens groeien! Inmiddels is ‘ie nog véél groter!

’s Avonds aten we de restjes Chinees op van de vorige dag. Wij halen nooit veel, maar je krijgt altijd zoveel dat je er makkelijk 2 dagen mee kunt doen. Lekker!

’s Avonds struikelde ik over mijn eigen voeten en brak mijn teenslipper. Op één blote voet naar huis dus! Ik schreef er ook een column over.

#zwerfie

Maandag

Ik speel even voor handsfree set. Hier zijn we op weg naar Nijmegen. Maandag namen we namelijk twee bedrijfsfilms op in Nijmegen en Arnhem. We begonnen in Nijmegen, reden toen naar Arnhem, toen weer terug naar Nijmegen en als laatste weer naar Arnhem, naar huis, haha.

Avondeten!

We hebben de smoothies weer helemaal ontdekt en drinken er lekker veel. Diepvriesfruit is daar perfect voor.

Maar we eten ook nog chips, hoor.

Dinsdag

Dinsdag begon voor mij bij de fysio. Bij ons in de buurt zit een Gezondheidscentrum, waar bijvoorbeeld ook mijn dokter en apotheek zit. Handig!

Op de terugweg regende het heel hard. Ik moest nog tien minuutjes van de bushalte naar huis lopen en natuurlijk was ik mijn paraplu vergeten. Meh.

Als lunch besloot ik een nieuw, gezond recept uit te proberen: omelet wraps. Het recept komt morgen online! De rest van de middag werkte ik aan mijn blog.

#zwerfie

Kijk nou wat er ’s avonds op de rolluik zat! HOE DAN?!

Woensdag

Ik begin de ochtend graag met de vlogs van Mascha. Woensdag werkte ik weer lekker vooruit aan mijn blog.

’s Avonds aten we bij Ferdi en Nicole, die weer iets heerlijks klaar hadden gemaakt.

Wij zorgden voor het toetje!

Smoothies! Duh.

Poes Dessa lag lekker bij ons op de bank. Zo’n lieverd.

We speelden weer eens Kolonisten. Was lang geleden en het is toch zo’n leuk spel!

Donderdag

Donderdag spraken we met Sven en Inge af om lekker te gaan fietsen op de Hoge Veluwe. Het was helemaal niet zo warm, maar wel erg gezellig. Er komt later nog een blog over (Rondje Nederland, natuurlijk), maar hier alvast een voorproefje.

(Zonder mijn eyeliner lijkt het net of ik helemaal geen make-up op heb! Ik vind het soms wel leuk, maar ben ook wel erg gehecht aan m’n ‘streepje’, hoor…)

Jeeeeeeeeej, de airfryer kwam binnen! Die wilden we al zó lang hebben en uiteindelijk besloten we hem maar gewoon te kopen. Het is een soort gezonde frituurpan. Je hoeft er namelijk helemaal geen vet of olie bij te doen; hij doet alles met lucht. ‘80% minder vet’, kijk, daar worden wij blij van. (En ik háátte die vieze, vette frituurpan, dus die ligt nu lekker op de vuilnisbelt.)

Oehhh….

En LEKKER dat het was! Binnenkort een blog over, beloofd. We hebben er inmiddels ook gewoon vlees in klaar gemaakt en ook dat is super lekker. Kost wat, maar dan heb je ook wat.

Vrijdag

Vrijdag hadden we een bruiloft op een heel bijzondere plek: in Diergaarde Blijdorp! Zo leuk! En een heel mooi, blij en gelukkig stel. Daar word ik zó blij van!

’s Avonds aten we alweer Chinees!

Zaterdag

Zaterdag hadden we weer een bruiloft, van ook al zo’n heerlijk verliefd stel. Na het filmen mochten we een stukje van de bruidstaart proeven. O, wat hebben we toch een verschrikkelijke baan…

’s Avonds zat ik op de bank tv te kijken, terwijl Geert nog wat laatste dingen deed voor het werk. Ik ben daar zoooooo slecht in, hè? Gewoon zitten en niks doen. Ik erger me dan dood aan mezelf. Ik dook maar snel in een boek van Karin Slaughter en keek later met Geert naar Ik vertrek.

En toen was de week alweer voorbij! Vandaag gaan we naar de braderie die mijn vader georganiseerd heeft in Tiel. Super groot en druk altijd! Echt knap dat hij dat kan. Daarna gaan we gezellig naar mijn opa en oma. Morgen willen we samen iets leuks doen. (Ons ‘weekend’ is nooit in het weekend, omdat we dan juist veel werken, haha.) Dinsdag is het dus D-day (niet aan denken)! Voor de rest is het nog redelijk open, maar mij kennende is dat niet voor lang. Volgende week lees je meer, haha!

Follow my blog with Bloglovin

7 thoughts on “DIARY | Filmen, fietsen en bruiloften

  1. Wat zijn die grappige dingen met 9 vierkantjes erin naast dat worstje en die paprika op je bord? Nog nooit gezien 😉 Ben benieuwd naar dat omelet wrap recept, yum!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en Google Privacy Policy en Servicevoorwaarden toepassen.