DIARY | Januari I | Spelletjes, vrienden en Brussel

De eerste januari-diary is een feit! Deze week had ik nog vakantie, maar morgen begint het gewone leven weer en start ik weer met stage. Wat gaat de tijd toch snel… als de meivakantie aanbreekt, ben ik gewoon al klaar met mijn laatste stage en al bijna afgestudeerd. Whaah! En voor die tijd moet ik nog zóveel doen! Dat vraagt om een killer planning en die ga ik dan ook dit weekend nog maken. Maar goed, eerst genieten van de laatste vakantiedag.

We waren al tijden op zoek naar een spelletjeskast en besloten daarom eerst even al onze spelletjes op bed neer te leggen, om te kijken hoe groot de kast eigenlijk moest worden… Vier spellen gaan we verkopen/weggooien en hier zie je de spelletjes die we willen houden. Aardige stapel, hè? Maar we spelen dan ook meerdere keren per week.

Dit is ‘m uiteindelijk geworden! Een kast uit de Hemnes serie van Ikea, maar dan gekocht via Marktplaats. Hoefden wij ‘m lekker niet meer in elkaar te zetten! Maar nee, niet álles past erin. Wel bijna alles, haha!

Er verscheen een blog over onze reishoogtepunten van 2013 en ik vond het heel leuk om al die reisjes weer even onder elkaar te zien!

Een spelletje wat ik al jaren niet meer gespeeld had: Stratego! Deze opstelling was dan ook niet zo heel slim… Ik heb drie keer achter elkaar verloren.

‘Even’ een foto van onszelf maken terwijl we zoenen onder de mistletoe… bleek niet zo snel te gaan. En ik kwam ook niet op het idee om even het camerastatief te pakken, hè?

De dag die je wist dat zou komen… het laatste weegmoment van Bye Bye Buikje! Best spannend om die blog online te zetten, maar wat kwamen er goede reacties op! Super leuk!

De dag dat we naar Brussel reden, moesten we even tanken en zie hier wat we meekregen. De eerste (en de laatste) oliebollen die we gegeten hebben en ze waren heerlijk!

Terug uit Brussel met de zon op mijn gezicht! En weer internet, dus ik kon weer instagrammen. Ook heel belangrijk.

Terug in Nederland gingen we uiteten en naar de bioscoop met vrienden. En in de bioscoopzaal besloot ik nog even onszelf te verblinden met mijn flitser. Als twee bange konijntjes in de koplampen van een auto…

Donderdag was ik de hele dag druk met de website van mijn broertje. Hij is nog niet helemaal af, maar de basis staat er! ’s Avonds ging ik nog naar de verjaardag van een vriendinnetje.

Vrijdag ging ik op bezoek bij Kelly om dingen over ons project te bespreken! Op Instagram verklapten we al dat het om een ‘Feel Good’-project gaat. De rest horen jullie later!

Vrijdagavond hadden we onze spelletjesavond, maar het duurde even voordat het avondeten klaar was (lees: nogal lang) en dus namen we vast een voorgerechtje, gevriesdroogd fruit van Beatz. Dit is perzik, maar aardbei vond ik stiekem nog lekkerder. Het is écht fruit (en niks anders), dus super gezond! Maar wel duur, vrees ik.

Eindelijk was het rodekool aardappelding dat Nicole en ik maakten klaar. Heel lekker! Als toetje maakten Geert en Ferdi lactose- en eivrije pannenkoeken met ijs (en warme kersen voor de rest). Heeeeerlijk en eindelijk kon ik eens pannenkoeken eten zonder ziek te worden.

Lekker op de bank hangen met Nicole, de Ikea-app en The Voice Kids.

Zaterdag kwamen onze nieuwe spelletjes binnen! Jeej! Op het moment dat ik dit tik, zit Geert driftig de handleiding te lezen. En nee, ze pasten niet meer in de kast.

Een sociale week met veel vrienden, spelletjes en zelfs 2 dagen in het buitenland. Goed begin van het jaar!

Wat hebben jullie deze week gedaan?

Wit - kopie - kopie-001

[dot_recommends]

Follow my blog with Bloglovin

 

14 thoughts on “DIARY | Januari I | Spelletjes, vrienden en Brussel

 1. Bordspelletjes, heerlijk! Ik heb alles dozen op een plank in m’n boekenkast gelegd, is wel flink stapelen 😛 Ben benieuwd naar het feel good project 🙂

 2. Leuk dat jullie altijd zoveel spelletjes spelen! Zouden wij ook eens meer moeten doen… 🙂
  Ziet eruit als een fijne week! Ik bracht de week door met mijn vriend, vriendinnen/vrienden en met een studieboek. Morgen moet ik ook weer beginnen op school dus ik ga nog even genieten!

 3. Fijen diary! Ik heb hier wel een aantal spelletjes liggen, maar ik speel ze eigenlijk nooit haha. Heel zonde eigenlijk. Misschien een extra goed voornemen: meer spelletjes spelen. Ik ben heel benieuwd naar het project van jou en Kelly, enig idee wanneer het online komt?

 4. Hahaha dat creatief een statief maken herken ik wel. En slim van die tweedehands Ikea kast kopen en dat je hem dan niet in elkaar hoeft te zetten ja haha

 5. Haha ik moest zo lachen om je ‘dan hoeven wij ‘m lekker niet in elkaar te zetten’! Zo herkenbaar. Ik HAAT het om dat soort dingen in elkaar te zetten maar gelukkig heb ik een vriend die daar er-ug gek op is dus ik laat het altijd lekker aan hem over :D! Verder super leuke diary!
  Ik organiseer vandaag een linkparty op mijn blog, je kunt hier reclame maken voor 3 van je leukste artikelen van afgelopen week (zoals deze!) inclusief een foto én een link naar jouw blog! Je bent bij deze van harte uitgenodigd :D! Leuk!

  Liefs van Rosie

 6. Hahah, ikea dingen in elkaar zetten was niet zo erg… Voordat we een nieuw bed in elkaar trachtten te zetten en de schroeven ontbraken (volgens mij herinneren we allebei die avond nog goed :P). Volgende week weer druk aan de studie, dan zijn de spelletjes avonden weer echt een ontspanningsmoment. Ik kijk er nu al weer naar uit!!

  Tot woensdag enne wanneer plannen we nou dat diy dagje? x

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en Google Privacy Policy en Servicevoorwaarden toepassen.