DIARY | Januari II | Bezoekersrecords, chocolade en Sherlock

Hola! Alweer de tweede diary van dit jaar! Hoe staat het met jullie goede voornemens? Met die van mij prima! Kan niet wachten tot ik over twee weken mag gaan vliegen! Nog een goed voornemen voor mijn blog: even keihard vooruit gaan schrijven, zodat alle artikelen gewoon op tijd online kunnen komen. Jullie belonen me in ieder geval met gigantische bezoekersaantallen; duizend kusjes voor jullie! Goed, kijk je mee naar mijn week?

Oeh, de eerste aflevering van Sherlock kijken op de Belg. Ik vind dat zó’n leuke serie! Maar ik vind kijken met Nederlandse ondertiteling makkelijker. Mijn ouders belden me tijdens de aflevering en ik besloot niet op te nemen, omdat het zo spannend was (ik neem normaal áltijd op) en wij geen digitale tv en dus geen pauzeknop hebben. Toen sms’te mijn broertje dat Bert Visscher op tv was. Ik ben erg fan van Bert, maar zelfs hij moest plaatsmaken voor Sherlock, haha! Even app’en ging wel tussen het kijken door en achteraf bleek dat mijn ouders dus ook echt belden om te zeggen dat Bert op tv was, haha!

Soja chocolademelk. Die zit ook echt lekker vaak in m’n diary, haha! Vind het gewoon heel lekker!

Oeh, de Happy Challenge is eindelijk van start gegaan! Afgelopen vrijdag legde ik uit wat de bedoeling is en a.s. vrijdag komt de eerste opdracht online. Ik heb er zin in!

De vakantie is voorbij, dus ook stage ging weer van start! En dat betekent: de wekker om 5.45 uur en om 7.00 uur bij de bushalte staan…

Op stage bleek ook nog een kerstcadeautje voor mij te liggen: een pakje met thee en té lekkere chocolade. Normaal eet ik nóóit heel veel in één keer, maar deze reep was in één dag op. Oeps… Met crunchy stukjes pepermunt, echt súper lekker! Van het merk Divine.

Gelukkig hadden we zelf ook nog een voorraadje… Zo lekker, na het eten een stukje (hele pure) chocolade!

Vanaf 2 januari heb ik elke dag meer dan 1000 unieke bezoekers… Wauw! Daar ben ik echt héél blij mee! Ik hoop dat het de rest van de maand (en voor altijd) zo blijft. Of nog hoger wordt, natuurlijk, haha! Dit vond ik in ieder geval een mooi getal, dit was ergens op dinsdagavond.

Woensdagmiddag had ik vrij van stage omdat ze een studiemiddag hadden over stagiaires en in plaats daarvan ging ik donderdag daar naartoe. Woensdag stond er een filmafspraak op de planning en nu kon ik lekker mee!

O my… dit toetje was echt het lekkerste chocoladetoetje OOIT. Ik vergat spontaan goede foto’s te maken met mijn spiegelreflex, maar ik kon het niet laten om het recept alvast te delen. Zó. Goed.

Ik volg Wie is de mol en heb ook een poule in de app, samen met Geert, Ferdi & Nicole. Dit was de uitslag na week 1: 70 punten! Niet slecht. Ik denk dat Jennifer de mol is… En jullie?

Ik verzamel al járen bruidsjurkjes/kerstjurkjes/verjaardagsjurkjes en besloot een blog te maken over mijn verzameling! Morgen komt ‘ie online, maar zoals je kunt zien, zijn het er behoorlijk wat!

Blijft mijn lievelingseten: pastaaaa!

En natuurlijk eindigen we de diary met een spel: Machiavelli! Tijdje niet gespeeld, dus we pakten ‘m er weer eens bij. Heel leuk spel! Ook met z’n tweeën. Daarvoor speelden we trouwens Ticket to Ride, één van mijn lievelingsspellen.

Wat hebben jullie deze week gedaan?

Wit - kopie - kopie-001

[dot_recommends]

Follow my blog with Bloglovin

28 thoughts on “DIARY | Januari II | Bezoekersrecords, chocolade en Sherlock

 1. Super, die hoge bezoekersaantallen! 😀 Ik heb echt geen idee wie de mol is, haha, ik verdenk Daphne denk ik. Tygo en Sophie sowieso niet!

 2. Wat een leuke foto’s! En ten eerste, ontzettend gefeliciteerd met zoveel bezoekers! Je verdient het echt, vind ik! Ik ben heel benieuwd naar al je jurkjes, ik ga het artikel zeker bekijken en lezen morgen. Ik doe ook mee met de Happy Challenge, ik ben ZO benieuwd naar alle opdrachten, ik weet stiekem echt niet wat ik moet verwachten; spannend! Super pure chocolade.. guilty pleasure! Ik heb nog nooit chocola met mint stukjes geproefd, maar het is dus duidelijk een aanrader, hihi! Hele fijne zondag nog! Liefs, Stella.

 3. Hoi! Ik heb je blog leren kennen dankzij de Happy Challenge. Ik volgde Kelly’s blog al een tijdje, maar heb die van jou (en die van Lisanne) ondertussen ook in m’n Bloglovin’ gezet. Ik heb nog niet veel van je gelezen, maar dat ga ik vanaf nu zeker doen. 🙂

 4. Wat een enorme bezoekersaantallen, super!
  Ik vind het nog een beetje lastig wie de mol is. Jennifer of Daphne denk ik nu… 😉
  Ik ben benieuwd naar je jurkjes!

  1. Bijna 4 jaar uren per dag bloggen, dan komt het langzaam, maar gestaag 🙂 Enne, die chocolade was écht lekker! 🙂 Hoewel het inderdaad wat vreemd klinkt, misschien.

 5. Oeh die bezoekersaantallen, gaaf zeg!
  En al die jurkjes… zo leuk!
  Zelf had ik nooit echt jurkjes.. is pas sinds jaar ofzo gekomen 😉

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en Google Privacy Policy en Servicevoorwaarden toepassen.