DIARY | Kabouters, zwemmen en winkelen!

Vorige week was er geen diary, omdat ik toen de plogs van Warschau heb gedeeld. (Gemist? Hier vind je dag 1, dag 2 en dag 3!) Maar deze week gaan we natuurlijk weer vrolijk door! Kijk je mee naar wat ik deze week gedaan heb?

Zaterdag

We maken een kabouterboek met verhalen voor kinderen en daar moeten natuurlijk ook foto’s bij. Zaterdagochtend zette ik daarom 54 kabouters op de foto!

Zaterdagavond kreeg ik visite van een oud klasgenootje die ik 3 jaar niet gezien had. Haar ouders wonen namelijk in Zevenaar. Het was echt super gezellig en het leek alsof we elkaar gisteren nog gezien hadden. Uiteindelijk ging ze zelfs pas om half 2 ’s nachts naar huis, haha!

We dronken verse theetje en aten chippies.

Zondag

Zondag hadden we mijn ouders uitgenodigd voor een ‘bedankt voor het klussen’-lunch en mijn broertje, zijn vriendin en mijn opa en oma kwamen ook gezellig mee om naar ons huisje te kijken. Natuurlijk was Abby er ook bij, dus die moest even op de foto. Mijn oma vroeg: ‘Heeft ‘ie een selfie gemaakt?’ Haha!

Maandag

Maandag maakte ik de beginners kalender van Blogilates af! Binnenkort verschijnt daar een review van op Mariekevanwoesik.nl, want ik krijg er regelmatig vragen over.

’s Avonds maakte Geert zijn beroemde kipnuggets, haha. Morgen komt daarvan het recept online!

’s Avonds dronk ik een sinaasappel-banaan smoothie. Erg lekker combinatie!

Dinsdag

Dinsdag behaalde ik 500 volgers op Instagram, zo leuk! Dank jullie wel 🙂 Volg jij me al?

’s Ochtends ging ik naar Manuele therapie voor mijn bovenrug. In Zevenaar kun je heel makkelijk betaald parkeren als je een stadspas aanvraagt!

Daarna was het tijd om te bloggen!

’s Avonds ging ik weer paaldansen. Deze nieuwe move leerde ik. Net een kikker…

Woensdag

Woensdagochtend maakte ik voor het eerst in mijn leven (warme) havermout. Ik gebruikte het recept van MissLipgloss, met banaan, kaneel en een héél klein beetje geraspte chocolade.

Het resultaat! Ik vond het lekker, maar ik denk dat hij nog lekkerder kan.

Na het sporten gingen we samen nog een stuk wandelen door de weilanden. Lekker!

Daarna gingen we naar de kapper! Bij mij zie je niet zoveel verschil (dat wilde ik ook niet), maar bij Geert is er echt een héél groot stuk af!

’s Avonds spraken we af met vrienden, maar daar heb ik helemaal geen foto’s van gemaakt!

Donderdag

’s Ochtends gingen we zwemmen in Duitsland! Hier staat het bordje ‘Welkom in Duitsland’, maar die is amper te zien, haha. Zo grappig dat wij zo dichtbij Duitsland wonen. Binnen tien minuten zijn we over de grens!

Dit was het zwembad waar we heen gingen. Het ligt in Bocholt. Ze hebben er een hele leuke glijbaan, die zich opsplitst in twee glijbanen. IN de glijbaan moet je dus beslissen welke kant je op wilt! Super leuk, haha!

Na het zwemmen haalden we bij de Duitse Lidl lunch! En ik nam zo’n appelsnijding mee. Wij hebben er al 2 van plastic gemold, maar deze is héél stevig, dus die krijgen we vast niet kapot.

Donderdag deed ik dag 2 van de nieuwe kalender van Blogilates (February). Poeh, dat is toch wel een stuk zwaarder dan de beginners kalender! Je moet ook best veel op een dag doen. Ik ben langer dan een uur bezig!

’s Avonds kwam het nichtje van Geert gezellig op de koffie… eh… warme chocolademelk!

Daarna keken we ‘Wie is de Mol’ terug!

Vrijdag

Vrijdag ging ik – samen met Nicole – winkelen in het prachtige Amsterdam. Het zonnetje scheen, dus we hebben ons heerlijk vermaakt!

De buit! Ik kocht een jurkje, vest en sportbroekje bij de Forever21 (waar we serieus 3 uur doorbrachten…) en een sportbh en sporttop bij de H&M. Mooie buit!

Dat was mijn week alweer! Ik merk trouwens dat ik heel weinig foto’s maak van dat ik aan het werk ben, want dat wordt zo snel saai… Blogschermen blijven toch hetzelfde, hè? Tot volgende week!

Volg mij op BloglovinTwitterFacebook & Instagram voor dagelijkse updates!

10 thoughts on “DIARY | Kabouters, zwemmen en winkelen!

  1. Leuke foto’s! Die van jou en Geert samen zijn leuk :)!
    En zo gaaf dat paaldansen! Lijkt me zó zwaar! Ik ga eens even kijken of Blogilates wat voor mij is.

  2. Gezellige foto’s! Die chocomelk ziet er zo lekker uit! 😀 en wat leuk dat jullie even zijn gaan wandelen tussen de weilanden, lijkt me gezellig!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en Google Privacy Policy en Servicevoorwaarden toepassen.