DIARY | Kamperen, koeien melken, Jeugdjournaal en paragliden!

Vorige week stopte mijn diary op donderdag. Vrijdag maakte ik namelijk geen foto’s en zaterdag ging ik een weekendje weg! Daarom vandaag een extra grote diary, waarin ik héél veel vette dingen gedaan heb; kamperen, koeien melken, examenzitting, naar het Jeugdjournaal en paragliden! Nee, ik kan het zelf ook bijna niet geloven. Kijk je mee?

Zaterdag

Ik deed ook gezellig mee met #nomakeupbeautygloss. Ik vind het steeds minder erg om geen make-up op te hebben/daar foto’s van te plaatsen. En daar ben ik heel blij mee!

Zaterdag gingen we heerlijk naar een boerencamping in de buurt van Driehuizen, samen met de schoonfamilie. Het plan: wat leuke dingen in de omgeving zien, veel spelletjes spelen, maar vooral: ontspannen. Héérlijk! Deze foto is trouwens van mijn zwager en schoonzusje, maar ja, wij reden over dezelfde weg, haha.

Schaapies!

Zondag

Zondag bezochten we onder andere een molen én vonden we een geocache! Yeah baby! Maar daar ga ik later meer over vertellen, dus nu moet je het even met één foto doen.

Maandag

Maandag mocht ik met boer Jeroen mee om de koeien te melken! Dat was héél vet, maar daar vertelde ik jullie al eerder over.

Toen we nét thuis waren, begon het in de lucht al te rommelen. Gelukkig hoefden we niet meer naar buiten, want het kwam even later met bakken uit de hemel. Wát een (on)weer! Enige nadeel is dan dus dat je álle stekkers uit de stopcontacten moet trekken en niet gezellig een serietje kan kijken, of zo.

Dinsdag

Ik maak nog even goed gebruik van het studenten-OV nu ik dat nog heb…

Hmmm tonijn als lunch! Lekker!

Klaar voor de examenzitting op school! Mijn ouders en schoonmoeder kwamen kijken, zo leuk. Alleen Geert stond in de file…

Er werd een persoonlijk praatje gehouden en ik kreeg een voorlopig bewijs dat ik geslaagd ben. Dat kan ik gebruiken totdat ik in juli mijn diploma krijg.

Daarna gingen we lekker uiteten met mijn ouders om het te vieren. Geert was inmiddels ook aangekomen, haha.

We aten bij Dino’s in Arnhem en het was écht heel lekker. Ik at als voorgerecht carpaccio, dat vind ik zó lekker!

Hoofdgerecht: spareribs! Hmmm!

Mijn moeder en ik kregen allebei een aangepast nagerecht, omdat we zoveel allergieën hebben. Zij kreeg spekkoek met sorbetijs; ziet er mooi uit, hè?

Ik kreeg appeltaart, met ook een bolletje sorbetijs. Hmm! Toen zat ik écht vol, hoor!

Bij de examenzitting kregen we allemaal een plant die bij ons paste. Ik kreeg een… vleesetende plant. Omdat ik altijd mijn eigen pad kies, of zoiets. Ik vind ‘m cool.

Woensdag

Woensdag ging ik met mijn oude stageklas naar Hilversum om aanwezig te zijn bij de Jeugdjournaaldag. We hadden meegedaan aan de wedstrijd van ‘het leukste WK-journaal’ en zaten in de finale! Hier hadden we een meet & greet met de presentatoren.

Even een fotootje van de camera maken voor Geert, haha! Zij gebruiken dezelfde microfoontjes als wij, nice!

We mochten ook het museum ‘Beeld en Geluid’ in, wat erg leuk was. Wie kent deze nog? Ik had de meest linkse thuis!

Bekendmaking van de winnaar! We zaten bij de laatste vier uiteindelijk, maar wonnen niet, helaas. Nou ja, het was een héle leuke dag!

Donderdag

Donderdag had ik een thuiswerkdagje en maakte ik alleen een foto van mijn lunch, haha.

Vrijdag

Vrijdag gingen we weer een bruiloft filmen! Er stonden ook fotografen met een photobooth en wij mochten ‘m even testen. Nou, hij doet het, hoor!

’s Avonds barste het feest los, en niet alleen omdat Oranje had gewonnen, haha!

Zaterdag

Zaterdagochtend filmden we een kunstenaar voor een film die we maken voor een galerie.

Ik maakte even een fotootje van onze ‘oranje’-tv; twee leeuwtjes en drie hamsters, haha. En een héleboel kaarten omdat ik geslaagd ben; leuk, hè?

Lekker klieren met Geert. Zijn gezicht zegt al genoeg, toch? Zijn haar zit een beetje gek, omdat ik een haarklemmetje bij hem had ingedaan, haha.

 

Zondag

Zondag ging ik paragliden! Hier een slechte foto van de foto op de camera, maar er verschijnt natuurlijk snel een uitgebreide blog! Het was zó leuk!

’s Middags gingen we naar mijn vader, voor vaderdag natuurlijk én omdat hij jarig was. Het was heel gezellig!

Nou, wat een week, hè? Ik sta er zelf ook een beetje van versteld. Laten we zeggen dat ik heerlijk geniet van het studieloze leven! Ik ben klaar voor de komende week, jullie ook?

Follow my blog with Bloglovin

5 thoughts on “DIARY | Kamperen, koeien melken, Jeugdjournaal en paragliden!

  1. Oh, ik had in tijden niet zoveel en lekker gegeten als bij Dino’s, ik voel het nog zitten als ik er aan denk, maaaarrrrr de reden was nog leuker 🙂

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en Google Privacy Policy en Servicevoorwaarden toepassen.