DIARY | Karten, zweefvliegen, Gent en bruiloften

Omdat ik vorige week geen diary had, wordt dit een diary met random fotootjes van de afgelopen twee weken. Ik heb genoeg gedaan, maar heb negen van de tien keer van de gewone dingen geen foto gemaakt. Behalve van mijn avondeten, want dan bedenk ik vaak ineens: o jaaaaa, mijn diary!  Gelukkig heb ik altijd mijn agenda nog waar ik in kan lezen wat ik allemaal uitvreet. Komt ‘ie!

Dat bedoel ik: avondeten. Aardappeltjes met een hamburger en een paprika gevuld met komkommer, kruiden en een beetje kruidenboter. Nou. Dat aten we dus.

Hiep hoi! 400 followers op Bloglovin!

We besloten samen met vrienden te gaan karten! Hartstikke leuk, maar ik kan er echt geen bál van. De rest deed ongeveer 45 seconden over een rondje, ik 75 over mijn snelste ronde! Maar ik ging wel braaf aan de kant voor iedereen, hoor. Ik snap gewoon niet hoe je zó snel door een bocht kan racen. En stiekem vind ik het ook een beetje eng. Laat mij maar lekker stunten met een zweefvliegtuig (filmpje komt snel online!).

Ik had een brainstormsessie bij één van mijn favoriete werkgevers: uitgeverij Malmberg. Dat is een uitgeverij van o.a. schoolboeken en ik schrijf columns voor het onderwijstijdschrift, Juf. Het was echt heel gezellig en leerzaam!

Milou en ik gingen een weekend naar Gent! Hier zitten we in de Euroline bus, die ons in drie uur naar Gent reed.

We zijn er! Zon! Terrasjes! Water! Foto’s maken! Gent, dus.

Er komt nog een blog over Gent, hoor, maar hier alvast een voorproefje: varen!

Het toetje van de avond: rabarberkruimeldinges. Héérlijk!

’s Avonds poste ik deze foto op Facebook. Eén van de jongens uit het hostel trakeerde op een kopje thee. Hij zei: ‘Ik dacht: Ice tea is veel cooler en ik vind bier lekkerder. De barvrouw zei dat dit een soort Ice tea-bier was.’ Kriek-bier dus. Bah!! Ik heb er de hele avond over gedaan om ‘m op te krijgen, haha!

Oioioi, dat uitzicht in ons hostel! Mooier krijg je het niet.

De tweede dag aten we – op jullie aanraden – een Neuzeke bij de thee. Wat ik daarvan vond…? Milou filmde mijn eerste reactie en dat filmpje deelde ik op Facebook.

Kijk nou! Er groeide gewoon een paddenstoel in de plantenbak…

Als ik alleen thuis ben, kijk ik tijdens de lunch (of tijdens het strijken, haha) altijd naar uitzendinggemist. Dit keer: Je zal het maar zijn. Ik vind dat een erg leuk programma! Net als, je zal het maar hebben.

Van pitabroodjes maak ik graag een pizza; dat eet veel makkelijker!

Nu ik vaker thuis lunch (lees: geen stage meer) eet ik graag lekkere broodjes, bijvoorbeeld met kaas en tomaat. Heerlijk dat je meer tijd hebt om aan je lunch te besteden!

En… ik ging zweefvliegen! Hier zijn we onderweg naar Nijmegen, waar het ging gebeuren. En ik had er héél veel zin in!

Vliegtuigjes kijken. O, het was echt zó vet! De piloot/instructeur-meneer deed allemaal kunstjes in de lucht. Hij vroeg bijvoorbeeld of ik een overtrek wilde maken. Ik zei meteen ja, maar had natuurlijk geen idéé wat hij bedoelde. Bleek dat hij ‘stopte’ met vliegen, waardoor de neus naar beneden viel en ik rechtuit naar de grond kon kijken. Daarna schoten we weer omhoog, waardoor je echt zo’n gek gevoel kreeg in je buik (wat je ook krijgt in het schommelschip, weet je wel?). Echt ontzettend vet! Maar goed. Later daarover dus meer, ik vertel al weer veel te veel.

Gezond doen met een smoothie van banaan, aardbei, een beetje kokoswater en lijnzaad.

De nieuwe layout kwam online! Ik at lekker een ontbijtje, terwijl ik jullie reacties erop las. Voornamelijk positief, gelukkig! Er zitten nog wel een paar dingetjes niet goed, maar daar ben ik mee bezig. De afbeeldingen van de comments, die over de tekst heen vielen, heb ik even uitgezet, totdat er een oplossing is.

Ik kreeg een nieuw speeltje binnen voor een blog: het Vivofit horloge van Garmin. Meet onder andere je stappen, km, wat je verbrand én hoeveel je beweegt in je slaap. O, en het is een horloge. Ook handig.

Geert en ik hebben een nieuwe avondtraditie: even buiten wandelen. Zeker handig na een dagje schrijven… En zeker niet vervelend als het zo’n mooi weer is!

Kijk nou! Hoe mooooooi! (Nee, geen filter.)

Afgelopen weekend hebben we twee trouwfilms en twee bedrijfsfilms opgenomen. Op deze foto kreeg ik veel commentaar: huh, het stuur links? Instagram heeft de foto gespiegeld, haha.

Het waren twee enorm drukke weken, omdat we nu ook veel meer kunnen en gaan filmen, nu ik geen stage meer heb. Zo leuk! Vooral de bruiloften vind ik super leuk om te filmen! Gelukkig staan er komende week alvast weer twee bruiloften en twee bedrijfsfilms op de planning. Ik vermaak me wel!

Hoe was jullie week?

Follow my blog with Bloglovin

7 thoughts on “DIARY | Karten, zweefvliegen, Gent en bruiloften

  1. Jeej, leuke foto’s! Karten wil ook echt zo graag een keer doen! Lijkt me supergaaf! Ben benieuwd naar je Gentblog! Ben er zelf een keer geweest en vond het een erg leuke stad!

  2. Met karten heb ik ook helemaal niks, ben ooit eens aangereden door een snellere karter en heb toen best wel een tijdje last van mijn nek gehad dus sindsdien doe ik dat maar niet meer… Gent is echt super leuk, net als Brugge trouwens, die neuzensnoepjes nemen we dan ook altijd mee, erg machtig maar ach voor een keertje…

    1. Allemaal of alleen de tweede van jou en mij én het uitzicht? Die twee zijn namelijk bij mij ook pixelig, omdat ze gedownload zijn en toen op Instagram gezet zijn.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en Google Privacy Policy en Servicevoorwaarden toepassen.