DIARY | Maart II | XXL diary!

Wow, ik geloof dat ik nog nooit een diary heb gehad met zóveel foto’s! Ik had de afgelopen week dan ook vakantie en heb een heleboel leuke dingen gedaan! Kijk je mee?

Ik las dit boek uit, The Secret. Ik zal er nu nog niks over verklappen, want vanmiddag komt er een review over online!

Ik heb Instagram ook op Geerts telefoon geïnstalleerd, omdat die veel betere foto’s maakt. Hij ging wielrennen en kwam terug met de mededeling dat hij even iets op Instagram had gezet. Toen ik vroeg of hij erbij had gezet dat híj dat was, zei hij: ‘Neuh, hoezo?’. Dusse: als jullie de komende tijd ineens heel culinaire en sportieve foto’s voorbij zien komen…

Vakantie vroeg om een grote lenteschoonmaak en het introduceren van het lentethema! Schaaaaapjes! Dit zijn niet eens de enige schaapjes hier in huis, haha! We hebben er nu zes in totaal. Ik vind schaapjes leuk.

Even een gezond tussendoortje: banaan met rozijn!

Nog even een geurtje in de brander, nu het nog kan. Geert noemt dit: kaarsfonduen.

Mijn ouders kwamen op visite en namen de hond gezellig mee. Knuffelen met Abby! Heerlijk. Het is zo’n knuffelbeer. Ik ging naast ‘m op de grond liggen en dan legt hij gewoon zijn kop op mijn arm. Echt een hulphond! Het is een labradoodle overigens, want wij zijn allemaal allergisch.

Ik heb de verse thee ontdekt! In een restaurant vind ik dat altijd zo luxe, terwijl ik zelf ook verse thee thuis heb en het nooit maak… Ik dook ergens een thee-ei op en ging lekker aan de slag!

Dagelijkse kost in Huize Kuit-van Woesik.

Zonnnn! Lente! Hiep hoi!

Dinsdag gingen we naar Amersfoort voor een aflevering van ‘Rondje Nederland’! Dinsdag komt die blog eindelijk online! Jullie vroegen al naar de foto’s.

’s Avonds aten we bij Ferdi en Nicole en kijk nou wat voor snoepjes ze daar hadden! Wie kent ze nog?!

Poes Duplo wil héél graag spelen en apporteert net als een hond. En als je niet leuk meedoet, gaat ze met d’r kont naar je toe liggen, haha!

Woensdag stond er natuurlijk iets geweldigs op het programma: zelf vliegen in een motorvliegtuigje! De blog (inclusief film!) daarover is al online gekomen. Dit was mijn boarding pass!

Kiek me goaaaaan! Het was zó vet!

Leuk pakketje van Alpro! Daarover komt morgen een blog online!

Woensdagavond ging Geert meteen aan de slag met de montage van het filmpje! Super lief, dank je wel!

Nog meer lente in huis! Dit is eigenlijk een tafelloper, maar die past precies over onze twee salontafeltjes! Hij is van Dille & Kamille.

Met vrienden Sven & Inge speelden we weer eens Carcassonne. Je ziet: dat ging erg goed, kuch (ik was geel).

Zaterdag begon ik met een heerlijk ontbijt, met spulletjes uit het Alpro pakketje.

Zaterdagmiddag gingen we wéér naar een mooi, Nederlands plekje voor ‘Rondje Nederland’! Wie weet waar dit is? (Lekker, Marieke, dit kan bijna overal in Nederland zijn, haha!) Binnenkort online!

Zo, en dan zijn we er nu eindelijk doorheen. De vakantie is helaas alweer voorbij. Boehoe. Nu komt de tijd van bikkelen eraan. Afstuderen en scriptie schrijven! Maar het was héérlijk, hoor, deze week! Ik kan niet wachten tot de volgende vakantie! Gelukkig komt nu de tijd van ‘regelmatig een vrije dag’ er weer aan, met al die feestdagen.

Hoe was jullie week?

Live mijn diary volgen? Volg me op Instagram!

Wit - kopie - kopie-001

[dot_recommends]

Follow my blog with Bloglovin

20 thoughts on “DIARY | Maart II | XXL diary!

  1. Ziet eruit als een geslaagd weekje! Die snoepjes…. ik herkende ze eerst niet, maar zijn het die hele kleine die een beetje rare kartonachtige, maar toch zacht en toch weer niet, vreemde structuur hebben? Er komt een hele, wazige, vage herinnering omhoog.

  2. Ik ben benieuwd naar je artikel over Amersfoort! Leuke stad is dat, ik herkende ’t meteen van de foto (:
    De andere plaats… Gokje: ergens op de Veluwe, haha!

  3. Haha, dat kaarsfonduen is zo leuk bedacht! En de schaapjes zijn superschattig. 🙂 Met welk programma bewerkte Geert het filmpje trouwens?

  4. Wat een heerlijke diary vol lentefoto’s en mooie momenten! Ik hoop dat komende week ook net zo zal zijn voor je, je doet het super en succes met afstuderen topper Xx

  5. Grappig dat je dat zegt, regelmatig vrije dagen. Ik ben dus zo compleet buiten de maatschappij dat ik geen idee heb van dat er binnenkort weer vrije dagen aankomen 😛

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en Google Privacy Policy en Servicevoorwaarden toepassen.