DIARY | Maart III | “Wijk aan Zee, rendieren en Indiaas eten”

De eerste week na de vakantie is alweer voorbij! Ik blijf het zeggen, maar ik kan er gewoon niet bij dat we alweer halverwege máárt zitten. Voor mijn idee is het net Oud en Nieuw geweest! Goed, deze week heb ik iets minder foto’s gemaakt dan vorige week, maar dat komt omdat ik drie dagen in de week stage loop. Op die dagen fotografeer ik bijna nooit iets omdat het a) niet mag en b) ik zou niet weten waarvan ik foto’s moet maken. Tijd voor een overzichtje van de week!

Afgelopen zondag gingen we naar de IJhallen! Ik vond het niet zo heel speciaal dit keer, maar het was wel héérlijk weer!

We besloten daarom naar Wijk aan Zee te rijden voor een middagje strand. Dat dat een zeer geslaagde dag werd, kon je gisteren al lezen. Maar éérst… stonden we natuurlijk in de file.

Jaaaa, strand! En een nieuwe profielfoto, haha!

Maandagavond, na stage, lag ik heerlijk zo op de bank. Voor éven dan, want het werk riep. Tja, dat krijg je als je zelfstandig ondernemer bent en tegelijkertijd afstudeert.

Woensdagavond waren wij aan de beurt voor het toetje en maakten we deze heerlijke brownie met gesmolten marshmallows bovenop! Alleen, dit stuk was véél te groot en het was súper machtig. Maar wel érg lekker, vooral de brownie. Het recept vind je op de blog van Acupoflife!

Hoe briljant is deze beker? Goed voor mijn rendieren/herten-verzameling! Deze kwam mijn schoonmoeder op een rommelmarktje tegen en ze nam ‘m voor me mee. Lief!

Wat was het mistig deze week, hè? Maar dat levert wel mooie plaatjes op.

Vrijdagavond, onverwachts nóg een spelletjesavond. Tijd om een mega Carcassonne-speelbord te maken. Hier waren we net begonnen!

Zaterdag hebben we de hele dag gefilmd, op maar liefst vier verschillende adressen! Daarna was ik aardig kapot, haha!

Weten jullie nog dat we mijn schoonzusje en zwager een beetje lieten zitten omdat ik een klankschaalmeditatie gepland had? De twee gingen die avond gewoon lekker sámen uiteten en schreven daar nog een leuke column over, Wat ik óók had kunnen doen op zaterdagavond. Nou, we hebben toen heel snel een vervolgafspraak gemaakt en zaterdagavond gingen we alsnóg naar een (ander) Indiaas restaurant. Ik had nog nooit Indiaas gegeten, maar wat is dat héérlijk, zeg! Echt een aanrader!

Wat hebben jullie deze week gedaan?

Wit - kopie - kopie-001

[dot_recommends]

Follow my blog with Bloglovin

6 thoughts on “DIARY | Maart III | “Wijk aan Zee, rendieren en Indiaas eten”

  1. Leuk weekoverzicht! En ja, het was zeker mistig! Zat in de auto en baalde dat ik mijn camera niet bij me had. Die klankschaalmeditatie….. Ik blijf erom lachen. Hoef alleen het woord maar te zien haha!

  2. Ja, die mist… Ik moest werken (ik bezorg post) en moest vroeg beginnen omdat ik daarna nog weg moest, dus het was én nog niet helemaal licht én heel mistig. Bijna een paar fietsertjes aangereden, die fietsten zonder licht…

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en Google Privacy Policy en Servicevoorwaarden toepassen.