DIARY | Maart I | “Kapper, Nemo’s en… vakantie!”

Deze week niet zo heel veel foto’s omdat ik problemen heb met mijn telefoon. Het touchscreen werkt niet meer en hij zet zichzelf steeds uit en weer aan. Schiet niet op! Nu heb ik even de oude telefoon van Geert en daar kan ik ook foto’s mee maken, maar aan het begin van de week heb ik dat niet gedaan omdat 3g daar toen nog niet op werkte. Inmiddels wel, gelukkig. Nou, genoeg gekletst. Kijk je mee?

Mijn pony is al tijden véél te lang… Irritááánt! Ik doe ‘m nu dus maar steeds op zij met een klipje. Tijd voor de kapper, maar ja, daar had ik nog helemaal geen tijd voor gehad!

Vorige week ging ik naar een klankschaalmeditatiecursus (juist ja) en dat was… bijzonder. De blog kwam afgelopen week online en jullie waren heerlijk nieuwsgierig!

Donderdag ging ik naar een event en ik nam Nicole gezellig mee. Ik heb die dag trouwens geplogd (de hele dag foto’s maken voor een dag-diary), jaja! Die blog komt snel online!

Kijk, er waren Nemo’s op de event-locatie!

Vrijdagavond, na een dag carnaval op stage… Kapot op de bank! Jeej, vakantie, haha!

Deze Glamour zat in de goodiebag van het event en hij is leuk! 100 interviews met 100 inspirerende vrouwen, heel interessant!

Vakantie vraagt om… verse jus! Hmmm! Alhoewel, dat drinken wij ook ‘gewoon’, hoor, haha!

Eindelijk, naar de kapper! Ik kan weer gewoon kijken! En nee, ik ben niet moe en heb geen wallen… Ik heb astma en heb (altijd) diepe blauwe astma-lijnen onder mijn ogen. Lang leve de Instagram-filters, want hier valt het nog reuze mee!

Wat heb jij deze week gedaan?

Wit - kopie - kopie-001

[dot_recommends]

Follow my blog with Bloglovin

6 thoughts on “DIARY | Maart I | “Kapper, Nemo’s en… vakantie!”

  1. Verse jus is ontzettend lekker! En super leuk dat je nemo vissen zag 🙂 Ik kan niet wachten voor Finding Dory! Finding Nemo is een van mijn favoriete films <3

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en Google Privacy Policy en Servicevoorwaarden toepassen.