DIARY | Oktober III

DSC_2998

Afgelopen week had ik herfstvakantie en was het tijd voor school, bijkomen en dates met vriendjes en vriendinnetjes! Het probleem is alleen dat ik niet meer preciés weet wat ik ook alweer gedaan heb. Kijk je mee?

Zondag

Afgelopen zondag gingen we naar de IJhallen. Ik kwam thuis met super leuke spullen, maar damn, wat regende het hard, zeg! Koud en nat, brrr. En toen we bij de auto terug kwamen stonden we ook nog eens aan vier kanten ingeparkeerd! Dankzij de super stoere man naast ons (die zijn grote auto door een piepklein gaatje wist te proppen), konden we er uiteindelijk na een kwartier uit. We brachten de geleende auto weer terug naar mijn schoonouders (in onze auto kunnen maar twee mensen zitten en Ferdi en Nicole gingen ook mee) en warmden ons op aan de openhaard die aanstond. Om een uurtje of vijf waren we thuis en toen was het tijd voor lekker eten, dekentjes en de bank.

DSC_2989

Schoentjes drogen voor de openhaard. Zeiknat waren ze.

DSC_2990

’s Avonds maakte Geert deze foto. Hij zat met zijn mega sloffen op de bank en ik zat nog even wat te doen achter de computer, haha!

Maandag

Ik begon de week met school en mijn blog. Vooral met dat laatste, vrees ik. Ook ging ik voor het eerst sinds héél lang (een jaar?) weer hardlopen, omdat ik er een intervaltraining op het programma stond, maar ik geen zin had om de racefiets droog te maken na een rit door de regen. Ging beter dan ik gedacht had! ’s Avonds gingen we gezellig op bezoek bij mijn vriendinnetje en haar vriend. Die laatste is net op zichzelf gaan wonen in een heel mooi huis, wat wij natuurlijk eventjes moesten bekijken. Zo leuk om bij iemand binnen te kijken!

Diary 1

Ontbijtje!

Diary 2

Als we net boodschappen hebben gedaan, hebben we altijd zoveel fruit! Nu liggen er alleen nog wat appels en mandarijnen…

Diary 3

Alvast ijsjes maken voor dinsdag. Geert maakte twee lagen: druiven en mandarijn/banaan. Jammer genoeg was het niet zo lekker als we gehoopt hadden. Het werd een beetje bitter.

Diary 4

Lunch… Dit was lekker!

2013-10-14 18.03.34

Geert maakte voor het eerst zelf kipsnitzels en die waren lékker! Niet normaal. Met aardappeltjes uit de oven en salade. Hmmm!

2013-10-14 21.23.59

Mijn vriendinnetje maakte heerlijke hapjes: carpaccio zonder kaas voor mij en voor de rest carpaccio met kaas, mozerella-tomaat-basilicum-stokjes, olijven en komkommer met filet americain. Lekker!

2013-10-15 10.40.15

’s Avonds keek ik op mijn telefoon en zag ik dat er maandag al 993 unieke bezoekers langs waren geweest. Kijk, daar word ik nou zooooo blij van!

Dinsdag

Ook dinsdag stond in het teken van mijn blog en een beetje school. ’s Avonds hielden we een spelletjesavond bij Ferdi en Nicole. Altijd leuk!

Diary 5

Poes Dessa vond het hoeslaken een leuke tent en verstopte zich er telkens onder.

2013-10-15 19.25.28

Ferdi en Nicole maakten het hoofdgerecht: hutspot met rundvlees. Lekker!

Woensdag

Op woensdag deed ik meer aan school. ’s Middags ging ik langs bij een vriend om gezellig wat te drinken. Kon ik meteen zijn nieuwe huisje zien. Mijn vrienden beginnen allemaal echt op zichzelf te gaan of te verhuizen. Zo leuk!

Diary 6

Beetje kunstenaartje spelen met mijn ontbijt.

Diary 7

Ik houd echt van uitgebreide lunches. Zit ik ook veel langer vol en het is veel lekkerder dan een boterham met kaas.

Diary 8

Ik heb me deze week braaf aan het trainingsschema gehouden! Al had ik na het hardlopen veel beter moeten stretchen. Ai, wat een spierpijn, zeg!

Donderdag

Ik ruimde het huis op, werkte aan school en ’s middags had ik een skype-afspraak met Charlotte van Bodieboost om even lekker bij te kletsen. ’s Avonds kwam een vriendinnetje eten, die hele mooie bloemen voor me meebracht! Lief! We aten trouwens springrolls en ik heb meteen foto’s gemaakt, zodat ik eindelijk het recept met jullie kan delen.

Diary 9

Kunstenaartje spelen 2.

2013-10-17 17.19.00

Mijn vriendinnetje nam een super mooie bos rozen voor me mee! Hoe lief!

Diary 10

’s Avonds waren mijn vriendinnetje en ik in een creatieve bui en knutselden we een H van kastanjes en prikkers. De hamer moest eraan te pas komen, maar uiteindelijk is het gelukt!

Diary 11

Toen mijn vriendinnetje weg was en Geert nog niet thuis was, keek ik Syndroom met Johnny de Mol. Wat een goed programma is dat, zeg!

Vrijdag

Vrijdag gingen we met Ferdi en Nicole naar… Walibi! Het is traditie om met Halloween naar een pretpark te gaan met een freak night. Vorig jaar gingen we naar Movieworld en dit jaar besloten we naar Walibi te gaan. Daar was de aankleding wel veel minder mooi en voor spookhuizen moest je betalen. Jammer, maar we hebben ons heerlijk vermaakt in alle achtbanen. Ik houd echt van achtbanen! Voelde me weer een beetje kind, haha!

Overigens bleef het karretje van de Goliath vast zitten op het hoogste punt! Het scheelde een kwartiertje, anders hadden wij erin gezeten… Gelukkig stonden we ‘pas’ anderhalf uur in de rij… Toch zijn we er maar uit gegaan. We durfden eigenlijk niet meer!

DSC_2998

De enige attractie waar de mannen niet in mee wilden: het schip! Daar werden ze misselijk van, zeiden ze. Mietjes. Ah, nee, dat mag ik niet zeggen. Ze zijn in alle achtbanen mee geweest! Zelfs Geert, met z’n hoogtevrees. (Je ziet mij trouwens zitten, helemaal links, in mijn nieuwe rode jas.)

PHOTO_20131018_140313_1942517880

Achtbaneeeeeeen!

Zaterdag

Zaterdagochtend filmden we op twee locaties. ’s Middags gingen we op pad naar stoffen en een vloer voor onze stand op de bruidsbeurs, over twee weken. De rest van de dag waren we lekker thuis.

Diary 12

Ik ben The culy way of life van Monique van Loon aan het lezen en daar staat onder andere in hoe je eten mooi moet serveren en hoe je er leuke Instagram-foto’s van moet maken. Nu ben ik daar echt op aan het letten. Gewoon, omdat ik dat leuk vind.

[dot_recommends]

Follow my blog with Bloglovin

12 thoughts on “DIARY | Oktober III

  1. Leuke week gehad, lekker kunnen opladen; nu er tegenaan op de lio school…de laatste loodjes komen eraan als leerling…op naar leerkracht!

  2. Ooh, ik had ook zo graag naar Walibi gewild! Ik ben er twee jaar geleden geweest met Halloween en dat is zo tof. Komend weekend kan ik helaas niet, anders was ik zeker weer gegaan.

  3. Wat doe je toch allemaal leuke gezellige dingen. Je inspireert me echt om door mijn lange dagen heen te komen. Ik denk dat ik ook maar eens aan de knutsel ga! Hihi. Wat eng dat de goliath bleef hangen, ik zou ook niet meer hebben gedurfd haha. Mijn vriend is er ook geweest met z’n neefje. Had t erg naar z’n zin gehad!

    1. Aah, Simone, wat een lieve reactie. Hopelijk gaat het snel beter met jou! Ik wilde nog meer dingen knutselen, dus als ik tijd heb, komt er nog een blogje over online 🙂 En als het leuk wordt, natuurlijk.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en Google Privacy Policy en Servicevoorwaarden toepassen.