DIARY | Oktober IV

Diary9

Afgelopen week had ik ‘simulatieschool’ op de pabo, wat inhoudt dat je een school naspeelt die een slecht inspectierapport heeft gehad. We werden in vier groepen gedeeld en kregen de opdracht een verbeterplan te schrijven voor de school. Én er kwamen twee interventies per dag… Lees: hysterische ouders en moeilijke vragen die vragen om een pedagogisch correct antwoord. Ik kan je één ding vertellen: ik was elke dag kapot. Een week lang elke dag overleggen, luisteren, nadenken en non stop vergaderen maakt je niet echt actiever. Maar… we hebben gewonnen! (Het was een soort wedstrijd tussen die vier groepen/scholen.) O, en vrijdag had ik ook nog een super belangrijke afspraak. Kijk je mee?

Diary 1

Ik las voor m’n blog het boek The culy way of life van Monique van Loon. Daar stond iets in over het mooi opdienen van je eten en dus deed ik deze week extra m’n best op mijn ontbijtjes en lunch. Leuk voor Instagram, haha!

Diary2

Onze super leuke, nieuwe koffer en twee pompoenen die we zelf in onze tuin gekweekt hebben. Herfst!

Diary3

Geert maakte pompoensoep (2 x zelfs!) en het recept deelde ik gisteren al met jullie. Maken, hoor! Het is super lekker!

Diary4

Het boek van Monique heb ik inmiddels al uit (vanmiddag een review!) en dus begon ik met het volgende recensie-boek: Bridget Jones! Daarover volgende week meer!

2013-10-20 21.21.40

Nieuw spelletje: In de ban van de ring. Je speelt niet tegen elkaar, maar tegen het bord. Of eigenlijk: tegen Sauron. Nee, ik heb geen idee waar ik het over heb, want ik heb die films niet gezien. Ik zag The Hobbit in de bioscoop en was meteen genezen: niks voor mij! Maar het spel is wel leuk (maar moeilijk!).

2013-10-22 20.19.06

Dinsdag ontvoerden we met een groepje een vriend naar een restaurant. We gingen wokken en oei, wat heb ik veel gegeten. Dit was mijn toetje. Een joker, natuurlijk.

2013-10-23 17.39.21

Kijk hoe mooi! Dank je wel, lieve Loes. Ze zijn een week lang mooi geweest!

Diary5

De enige mannelijke groepsgenoot haalde een belangrijk mondeling tentamen en trakteerde daarom de hele groep. Gezond, hè? Was super lekker!

Diary6

Vrijdag had ik een leuke afspraak voor mijn blog in… Amsterdam! Hoe kan het ook anders? Hint: in dezelfde ruimte zit de redactie van Girlscene, Ze, Fashionscene, enz.

Diary7

Ja, Monique, ik luister goed naar je!

Diary8

Zaterdagochtend filmden we wat intro’s en dat betekent; vol in de make-up. Geen idee trouwens waarom ik zo’n vaag gezicht trek.

Diary9

Zaterdagavond maakte ik een paar DIY voor wat herfst in ons huis! Dit is er één van. Ik ga er nog over bloggen!

Diary10

Heerlijk: creatief bezig zijn. Geert begrijpt trouwens totaal niet wat deze ‘blaadjes aan een tak’ precies voor nut hebben, maar hij vindt prima dat ik het hele huis versier. Gelukkig maar.

Trouwens, doen jullie allemaal al mee met de winactie? Ik mag maar liefst 5 pakketjes met álle smaken van Lovechock chocolade weggeven! 

[dot_recommends]

Follow my blog with Bloglovin

11 thoughts on “DIARY | Oktober IV

  1. Toffe foto’s weer! (:
    Ik kan me voorstellen dat je daar moe van wordt ja, zo fulltime bezig zijn met je studie! Respect hoor!

    1. Ik had het niet verwacht, maar ik was aardig gesloopt. Gelukkig nu weer helemaal bijgekomen! 🙂

  2. Pfoeh, zo’n simulatieweek lijkt me best zwaar. Maar je hebt het goed gedaan! Daarnaast ben ik stiekem best benieuwd naar je afspraak… 😉

  3. Leuke herfstdingen; dat doet me denken aan mijn herfstvakantieplan ‘knutselen met kastanjes’, ik heb nog een paar uur…

    1. Ooooh ja, ik zie het, eergisteren heb ik wat aangeklikt en dat had ik nooooit moeten doen, niks werkt meer zoals het deed.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en Google Privacy Policy en Servicevoorwaarden toepassen.