DIARY | Random snapshots

Zo spannend als mijn vorige week was, zo ‘saai’ was deze. Niet dat ik geen leuke dingen gedaan heb, hoor, maar het was allemaal niet zo spectaculair. En weet je wat? Dat vind ik ook weleens heerlijk. Lekker een beetje thuis en met vrienden tutten. Ik hou ervan!

Saai ontbijtje, omdat de bananen op zijn: soja met wat lijnzaad en zonnebloempitten, één mandarijn en water.

Dinsdag spreek ik af met twee vriendinnen. Eigenlijk wilden we naar het strand, maar omdat het slecht weer is, gaan we lekker winkelen in Den Haag. We beginnen de dag bij de HEMA met wat lekkers en een kopje thee.

Lunch: uitsmijter met rosbief, mijn favoriet. Hmm!

De eerste voetbalwedstrijd konden we helaas niet zien, maar de tweede gelukkig wel. Onze oranje hamsters moedigen de jongens aan en met succes! Ook leuk: in de rust (op Twitter noemde ik het pauze maar het is rust, sorry jongens) ging ik frietjes halen en iedereen die ik onderweg tegenkwam (inclusief de frietboer) was in het oranje. Zo leuk!

De rozen bij mijn ouders in de tuin zijn zooooo mooi! En ze ruiken heerlijk!

Oranje boven! Worden die wijnglazen ten minste ook nog eens gebruikt.

Donderdag sprak ik af met Lisette en kijk eens wat ze voor me mee bracht: haar nieuwste boek! Jeeeeeeej! Ik ben daar zó benieuwd naar! Nog even mijn Karin Slaughter uitlezen en dan begin ik hieraan.

Wij willen deze zomer gaan trekken door Kroatië en daarom maakte ik een groot papier om op de deur te hangen, zodat we alle leuke dingen die we willen gaan doen daarop kunnen schrijven. Ik was nét klaar met mijn letters, waar ik helemaal mijn best op zat te doen, toen Geert achter me kwam staan en zei: ‘Je weet dat je iets vergeten bent, hè?’ Shit.

Zaterdag gingen we even langs bij mijn schoonouders en natuurlijk moest ik even knuffelen met hond Luna/Loena (Wat is het nou, schoonmama?)

Zondag spraken we weer gezellig af met Sven en Inge en gingen we wandelen en geocachen in De Beken. Lekker fout, met m’n jas om m’n middel…

Oeh… het was een cache, die je door een verhaal leidde van de Drie Zusjes. Iets met een moord. Je moest een cache zoeken, waar je dan weer coördinaten vond om je naar de volgende cache te leiden. Kijk nou hoe mooi ze dit gemaakt hadden! Dit kruis lag midden in het bos. Omdat we een beetje laat begonnen met geocachen hebben we ‘m nog niet helemaal afgemaakt, maar dat doen we de volgende keer.

Dit was mijn week! Hoe was die van jullie?

Follow my blog with Bloglovin

7 thoughts on “DIARY | Random snapshots

  1. Als je je saaie week zo op een rijtje zet, zitten er vaak nog genoeg leuke momenten tussen hè! Fijn dat je het nu rust noemt in plaats van pauze, haha. Veel plezier met de wedstrijd vanavond!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en Google Privacy Policy en Servicevoorwaarden toepassen.