DIARY | Spelletjes, vakantiebeurs en draaidag!

Yes, het is me weer gelukt om lekker veel foto’s te maken deze week (die dus niet allemaal al op Instagram staan). Ik krijg het eindelijk een beetje onder de knie! Het was weer een afwisselende week, die ik jullie graag laat zien. Kijken jullie mee?

Zaterdag

Zaterdag begon met werken aan mijn blog. Ik moest mijn diary nog tikken en dat duurde uren met dat slome internet van ons. Gelukkig zijn er inmiddels al afspraken gemaakt om glasvezel te komen leggen!

In deze vrolijke agenda houd ik mijn blog kalender bij. Ik kon de hele week afstrepen!

Ondertussen besloot ik verder te gaan met het opruimen van mijn hotmail  inbox waar nog mails van 5 jaar geleden in stonden… Ik vind het fijner als mijn inbox gewoon leeg is en ik niet alle gelezen mails bewaar. Over dat klusje deed ik wel een paar dagen (steeds iets tussendoor) en uiteindelijk moest ‘ie meer dan 5000 mails verwijderen uit mijn prullenbak, haha!

Zondag

Samen met Ferdi en Geert deed ik een serie marathon, iets wat al jaren op mijn bucket list stond.

Lunch en aflevering zoveel van Hannibal.

Geert maakte voor ons warme (soja) chocolademelk en ik vond het nodig om deze foto te maken. Ik lijk wel stoned, joh.

Na 5 afleveringen waren we er klaar mee en gingen we een spelletje doen. Dit is Hoogspanning.

En alsof we nog niet genoeg tv hadden gekeken… een aflevering van Ruben vs Sophie! Heerlijke serie.

Maandag

Maandag knutselde ik lekker aan de layout van mijn blog. Ik maakte de wereldkaart die je onderin beeld ziet en het was best een werk om alle reisblogs daarin te zetten! Maar het resultaat vind ik erg mooi.

’s Avonds hadden we een voorgesprek met een stel dat gaat trouwen en omdat dat zo goed ging, trakteerden we onszelf op een hot brownie.

’s Avonds lekker met een fleecekleed en appeltjes uit de oven op de bank.

Dinsdag

Tijd voor de Blogilates kalender! Daarna werkte ik aan mijn blog.

Vriendinnetje Amy gaf me deze bloemen toen ze voor het eerst in ons huis kwam kijken en… ze worden roze! Wat cool!

’s Avonds lekker de kaarsjes aan. Vind ik zo gezellig!

En ik keek even Boer zoekt vrouw terug.

’s Avonds wilden Geert en ik nog een spelletje spelen, maar ik kon niet kiezen wat. Uiteindelijk koos ik Kolonisten van de Lage Landen, maar… die bleek je helemaal niet met z’n tweeën te kunnen doen. Toen mocht Geert kiezen, want ik had geen zin om weer naar zolder te lopen.

Hij kwam met een selectie naar beneden en uiteindelijk kozen we voor het Logo bordspel. Een erg leuk spel!

Woensdag

Woensdag gingen we voor het eerst in ons leven naar de vakantiebeurs. Ik wist niet zo goed wat ik me erbij voor moest stellen, maar volgens heel veel reisbloggers is het heel leuk, dus dat geloofde ik dan maar. Geert en ik waren uitgenodigd voor de bloggerspresentatie, dus daar gingen we eerst naartoe.

Super leuk, DFDS Seaways liet een stukje van onze travel movie over Newcastle zien!

Tijd om de beurs op te gaan! Wat is het DRUK!

Ik zag deze super coole giraffe en dus moest er even een selfie gemaakt worden.

Op de terugweg las ik vast wat in de foldertjes die we bij de stand van Servië meenamen!

O mijn hemel. Ik wil er weer één.

’s Avonds eet Geert bij Ferdi en daarom ontdooi ik wat uit de vriezer. Het gaat erin als macaroni…

En komt eruit als lasagne! Knap, hè? Het bleek Geerts macaroni (met heel veel wortel, ieehh) te zijn. Ik had niet goed gekeken en moest het daarom (hoe zonde) weggooien. Gelukkig lag er ook nog lasagne.

Donderdag

Grappig: op de vakantiebeurs werd gesproken over de chromecast (die bijna niemand in de zaal kende) en toevallig hadden wij die nét besteld. Donderdag kwam ‘ie binnen. Met een chromecast kun je draadloos alles via je telefoon, tablet en laptop op je tv afspelen. Super handig met bijvoorbeeld Uitzending Gemist! Maar je kunt er ook snel foto’s op kijken.

Tijd om de rolgordijnen op te hangen. Hier zijn we bezig in de kleedkamer/inloopkast-geval.

Geert boort het ophangsysteem in de kozijnen en ik knip het gordijn op maat.

De witte komt in de slaapkamer. Tadaaaa! Dit rolgordijn is verduisterend, dus dat is heel fijn. Eindelijk een donkere slaapkamer.

’s Middags streepte ik de tweede week van de Blogilates kalender helemaal door! Hoppakee!

Tussendoor een wasje opvouwen.

’s Avonds deden we er een hele tijd over om te bedenken wat we wilden eten. We kwamen er maar niet uit en hadden ook geen zin om te koken. We besloten maar weer eens slechte Chinees te halen! Tijd geleden en soms is dat zo lekker! Hier deden we trouwens 2 dagen mee, dus vrijdag aten we weer Chinees, haha!

Donderdagavond is een leuke tv-avond met Wie is de Mol en Floortje naar het einde van de wereld!

Ik at nog een appeltje.

Vrijdag

Onderweg naar filmlocatie één! Best vroeg, want we moesten om 9 uur in Hilversum zijn.

Vrijdag hadden we weer een draaidag voor Vivonline van Vivian Reijs. Ze gaan een afval challenge doen en wij filmden hier de eerste kandidaat. Dat meisje had een super nieuwsgierige kat, die overal bij wilde zijn en overal inkroop. Wij filmden de inhoud van de kast en drie keer raden wie erin zat… Heerlijk!

Wauw, ik heb echt van élke lekkere snack een foto gemaakt. Wat een vreetzak lijk ik nu. Terwijl ik alweer weken gezonder doe en mét resultaat. Maar daar heb ik het later over. Tot volgende week!

Volg mij op BloglovinTwitterFacebook & Instagram voor dagelijkse updates!

18 thoughts on “DIARY | Spelletjes, vakantiebeurs en draaidag!

  1. Wat een heerlijke diary en wat is er veel gebeurd in een korte tijd! En zo leuk dat jullie op de vakantiebeurs waren, ben benieuwd! Je bent echt super bezig, mag je echt trots op zijn!

  2. Dat eten van de chinees ziet er zo super lekker uit! Is weeral een hele lange tijd geleden dat ik dat nog eens heb gegeten, jammer want ik vind dat zo lekker 🙂 Ik vind jullie gordijntje erg leuk, is dat nogal makkelijk om te installeren? Fijn weekend! X

    1. Ja de rolgordijnen waren vrij makkelijk te installeren. Wij zijn niet zo handig (we begonnen met de verkeerde schroeven maar toen we de goede hadden was het zo voor elkaar). Dus dan lukt het iedereen

  3. Oeww, lasagne! Mag je me ’s nachts voor wakker maken 😉 En thanks voor de reminder, hotmail moet hier ook dringend opgeschoond worden 😛

  4. Ooh, als ik jullie zo zie, dan krijg ik ook zin om gezelschapsspelletjes te spelen. Wij hebben er veel, maar het komt er vaak niet van 🙁 Kolonisten van de Lage Landen is trouwens een geweldig spel, bedankt om me eraan te herinneren 🙂

  5. Wat een heerlijk lange post 🙂 En die spelletjeskast, ik snap dat je dan moeite hebt met kiezen! Wij doen de laatste tijd echt veel te weinig spelletjes, daar wordt het wel weer eens tijd voor..

    1. Ik ben sowieso al heel slecht in kiezen, haha! 😉 Wij hadden ook een tijdje geen spelletjes meer gedaan, maar het is zo leuk 🙂

  6. Hihi, wat leuk om zo een kijkje in je leven te nemen. Vond het zó leuk je in levende lijve te ontmoeten hihi, lekker spontaan op de thee in Iran ook :’D lol. Zat ik daar in m’n uppie hahaha. Wat hebben jullie veel spelletjes, wow!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en Google Privacy Policy en Servicevoorwaarden toepassen.