DIARY | Vakantie, Beautyglossparty en filmopnames

Geluksvogel als ik ben had ik deze week nóg een week vakantie en die heb ik goed gebruikt! Ik heb voor de verandering eens véél foto’s gemaakt en neem je mee naar mijn afgelopen week.

Maandag

De avond ervoor zijn we terug gekomen uit Slovenië, dus we hebben nog geen boodschappen gedaan. Ontbijten met twee beschuitjes dan maar!

Eerste belangrijke ding na de vakantie: mail beantwoorden. Na een selectie zijn er voor m’n blog 24 mails die vragen om een duidelijk, uitgebreid antwoord.

Even een banaantje eten en voorbereiden voor die avond. We gingen namelijk een boektrailer opnemen!

Vroeg avondeten: spätzle met stukjes gehakt en groenten. De ‘saus’ is gewoon sap van de groenten.

Ik heb nog wat tijd over en bereid daarom vast de OV-planning voor dinsdag voor. Ik moet in Amsterdam zijn voor 2 afspraken voor m’n blog (de eerste is bij mijn mediabureau, zoals je ziet) en daarna snel terug naar Arnhem voor de fysio en eten bij vrienden.

Tijd om de boektrailer op te nemen! Hier zitten twee acteurs in de visagie. Gewoon op de parkeerplaats, omdat we de boektrailer in het Utrechtse bos opnemen. De trailer is trouwens inmiddels al af. Als je het leuk vindt, kun je ‘m hier bekijken.

Dinsdag

Onderweg naar Amsterdam!

Ik vind Amsterdam zo’n mooie stad!

Alweer op de terugweg. De afspraken gingen sneller dan ik dacht. Ons zelfgebakken brood was die ochtend mislukt (gebeurt bijna nóóit, maar héél soms dus wel, door verkeerde verhoudingen, of zo) en daarom kocht ik een lekker broodje op het station. Nog even in de agenda spieken naar de volgende afspraken! Ik had nog even tijd om voor de fysio naar huis te gaan. Fijn!

Tijdschriftje gekocht voor onderweg. Deze is nieuw en leuk! Maar ik vind Women’s Health toch leuker, denk ik. Hier stonden vooral dingen in die ik al wist.

’s Avonds aten we bij Ferdi en Nicole en dit was het toetje: smoothie! Lekker! We hebben het weer helemaal her-ontdekt en nu drinken we vaak ’s avonds een smoothie. Banaan met bosvruchten is mijn favoriet (en zo ongeveer de enige combinatie die ik mag hebben).

Woensdag

De eerste foto die ik maakte, was van de lunch en ik weet niet meer wat ik ’s ochtends gedaan heb, haha! Nou goed, tosti met kaas dus.

En ’s avonds rijst met kerrie. Hmm, heb ik niks anders gedaan dan eten?

Ah, bloggen dus. Ik vind de nieuwe functie van AdWords heel leuk; je kunt nu zelfs per maand zien hoe vaak er op een woord(combinatie) gezocht wordt! Voor wie AdWords niet kent; dat is een programma van Google waarmee je kunt zien hoe vaak mensen op een bepaald woord zoeken. Handig voor je SEO (hoe goed je site gevonden wordt). Zoals je ziet, zoeken er 8100 mensen per maand op ‘gezonde snacks’. Niet voor niets één van mijn meest gelezen artikelen, dus! Ik vind AdWords heel interessant en kijk er dan ook vaak naar.

Donderdag

Ontbijtje! Oh, ik heb de soja echt gemist tijdens de vakantie!

Kijk nou wie er ineens in de woonkamer kruipt! IEH! Getver.

Perspakketje! Alpro heeft een nieuwe drank. Ik heb ‘m alleen nog niet geprobeerd, hij staat nog in de koelkast op me te wachten.

We besluiten te gaan winkelen in Almere. We zijn heel goed geslaagd, maar de Primark zijn we niet in geweest. Check die rij voor de deur! Da’s toch niet normaal? Het lijkt de Efteling wel!

Daarna gingen we nog even langs Geerts oma, die in het ziekenhuis ligt met een gebroken been. We kwamen toch langs de Ikea, dus we besloten daar even een bloemetje te halen. Alleen… zagen we daar ook ineens twee heel handige schoenenkastjes. We waren daar al maanden naar op zoek, maar nu had Ikea dus een nieuw model. Tja, die moesten mee. Oeps.

Het in elkaar zetten was trouwens een HEL en we zijn die avond op een gegeven moment maar gestopt. Volgende dag weer verder!

Vrijdag

Maar vrijdagochtend stonden ze. We zijn er wel heel blij mee, nu ze staan, haha! Rechts ook mijn nieuwe laarsjes, die er niet in passen, omdat de schacht te hoog is. Vind ik niet erg, één paar ernaast.

Terwijl Geert in de tuin werkte, de auto waste én nog veel meer in huis deed, zat ik… bij de dokter. De héle tijd. Ik moest eerst een halfuur wachten, was toen 10 minuten binnen en moest daarna bij de apotheek wachten. Al met al ben ik zo’n anderhalf uur weg geweest. Zucht.

Ik had trouwens een zwaar allergische reactie, door de hooikoorts. Mijn ogen waren súper dik (ik was net Quasimodo) dus nu heb ik 3 nieuwe medicijnen gekregen. Hopelijk werkt het!

Ik kreeg een heel leuk kaartje uit Costa Rica, van Debby! Lief! Volgens mij is zij dat zelf, op de voorkant. Cool, hè? Debby woont trouwens nu in Nicaragua (ze was op reis en besloot te blijven!) en blogt daar heel leuk over.

De rest van de dag heb ik me vermaakt met het opruimen van het huis, aangezien we geen internet hadden. Irritaaaant!

Zaterdag

Zaterdag begon ik de dag met strijken en daarna ging ik wéér naar Amsterdam. Samen met mijn vriendinnetje, Amy, ging ik naar de Beautyglossparty. Check die rij voor de deur! Gelukkig waren we op magische wijze binnen 5 minuten binnen.

We lieten daar eerst onze nagels lakken bij Sally Hansen.

En later kregen we nog een heerlijke handmassage bij Lush. Het was super druk maar leuk om eens mee te maken. Er waren wel overal hele lange rijen, dus wij hebben verder vooral rondgelopen en gekeken.

Met Amy!

’s Avonds aardbeien eten en Happy Life van Mascha lezen. Ik had ‘m zo snel uit dat de review nu al online staat. Benieuwd wat ik ervan vond? Je leest ‘m hier!

Best wel een XL diary deze week, hè? Ik ga m’n best doen om dat voort te zetten! Aankomende week wordt super druk. Ik heb mijn laatste drie stagedagen, 2 gesprekken voor het bedrijf, drie dagen filmen en een avond een concert. Dat concert was een verrassing voor Geert, maar ik ben zo slecht met verrassingen voor me houden… Ik had ‘verrassing’ in onze digitale agenda gezet, maar vijf minuten later zei ik heel onopvallend: ‘Kijk eens in de agenda…’ Nou ja, hij vond het in ieder geval heel leuk, want we gaan naar Daniël Lohues!

Hoe was jullie week?

Wit - kopie - kopie-001

[dot_recommends]

Follow my blog with Bloglovin

11 thoughts on “DIARY | Vakantie, Beautyglossparty en filmopnames

  1. Wat een leuke week heb je gehad! Vond je het leuk om te shoppen in Almere? In de vakantie periodes is het altijd erg druk bij de Primark helaas.. Fijne zondag nog!

    1. Ooooh, Helga (de partyplanner) zei dat we rechtdoor moesten lopen en toen waren ze blijkbaar nét een nieuwe rij begonnen, zodat wij ineens bijna vooraan stonden en zo binnen waren… :O

  2. Hartstikke leuk om te lezen! Lekker gevarieerd weekje. 🙂

    Het schoenenkastjes is mooi, misschien maar eens kijken of ze die variant hier ook hebben. Wij hebben nu een rekje staan, waar de schoenen op en in staan, maar dat ziet er best rommelig uit.

    1. Nee, dat is een algemeen overzicht van Google! Maar er komen bij mij ook zo’n 8000 mensen p.m. op gezonde snacks, inderdaad 🙂 (A)

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en Google Privacy Policy en Servicevoorwaarden toepassen.