DIARY | Veel filmen, bezoekersrecords en de dierentuin

Duizendmaal sorry dat er gisteren niks online is gekomen. Technisch geneuzel gooide roet in het eten. Daarom vandaag mijn diary! Wel XL, ik hoop dat dat iets goedmaakt!

Wauw, ik heb weer een drukke week achter de rug! Maar wel een hele leuke. Met onder andere heel veel filmen, mijn laatste drie stagedagen, bezoekersrecords en een schoolreisje naar de dierentuin! Kijk je mee naar mijn overload aan foto’s?

Zondag

Zondag heb ik eerst de website van WWW-producties weer eens geupdate met nieuwe filmpjes en informatie. Ik heb bijvoorbeeld de boektrailer, die we laatst maakten, op de site gezet.

’s Avonds keken we Ali B en de 40 wensen terug. Ik vind dat zo’n leuk programma!

Maandag

Maandag hadden we heerlijk nog één dagje vrij. Ik ben aan de slag gegaan met een nieuwe website, die we voor het bedrijf willen maken. Ik heb nu zo’n zeven websites gemaakt en blijf het leuk vinden om weer helemaal fris te beginnen!

Bezoekersrecords op mijn eigen website! Dit was de dag dat mijn review van Mascha’s boek online kwam.

Ik zat de hele tijd binnen aan de sites te knutselen, maar vond dat ik ook nog wel éven naar buiten moest gaan om lekker in de zon te zitten. Het was zo’n heerlijk weer!

Dinsdag

Voor het eerst mijn nieuwe laarsjes aan!

Dinsdag had ik mijn eindgesprek op stage! Zoals je ziet, heb ik mijn laatste (lio)stage met een 8 afgesloten, waar ik ontzettend blij mee ben! Later deze week hoorde ik ook dat ik een 7 heb voor mijn scriptie. Yes, het afstuderen komt nu zo dichtbij!

Nog een programma dat wij de laatste tijd vaak kijken (terugkijken want het is niet meer op tv): Bloed, zweet en luxeproblemen. Een aantal Nederlandse jongeren bekijken in derdewereldlanden hoe de productie van bijvoorbeeld kleding, schoenen en koffiebonen eraan toegaat en werken zelf ook mee. Heel indrukwekkend!

Woensdag

Woensdag was mijn laatste échte stagedag en dus ging ik trakteren! Zelfgemaakte cupcakes. Wel lastig te vervoeren, in de bus.

Dit hadden de kinderen voor mij gemaakt: een vriendenboekje met informatie over ieder kind. Zo leuk om terug te lezen!

Thuis was ons nieuwe speeltje binnen: een monitor (beeldscherm zodat je in het groot mee kunt kijken) voor op de nieuwste camera. Like!

Mijn favoriete toetje!

Woensdagavond had ik een verrassing voor Geert: ik had kaartjes gekocht voor Daniël Lohues. In onze digitale agenda had ik daarom ‘verrassing’ ingepland, maar natuurlijk kon ik het weer niet voor me houden, omdat ik zo enthousiast was. Vijf minuten later zei ik daarom al: kijk eens in de agenda… Gelukkig vond hij het wel heel erg leuk! De avond was ook zéér geslaagd. Ik ben niet zo van de concerten, maar dit was écht heel leuk! Daniël maakte er een halve cabaret-show van! De volgende keer wil ik weer!

Donderdag


“Mijn hoofd is zó zwaar. Ik leg ‘m even neer, hoor.”

Donderdag was ik ook nog op stage, want we gingen op schoolreisje! Naar de dierentuin in Emmen. En ik ging helemaal los met foto’s maken.

De Vlindertuin was echt héél mooi. En die vlinders waren zó tam! Ze bleven gewoon zitten! Ja, toen had ik wel spijt dat ik de spiegelreflex niet mee had genomen…

Dit was mijn échte laatste stagedag. Maar… ik heb met mijn stageklas meegedaan aan de wedstrijd van het Jeugdjournaal (in de categorie ‘beste Jeugdjournaal’) en we zitten in de finale! Binnenkort ga ik dus nog een keer met de klas naar Hilversum, op de Jeugdjournaaldag. Daar wordt de winnaar bekend gemaakt en het winnende filmpje komt op tv. Zo leuk!

Vrijdag

Vrijdag was een drukke dag: eerst namen we een filmpje op voor een campagne voor mijn blog en daarna hadden we tot in de late uurtjes een bruiloft van vrienden, die we ook mochten filmen. Hier had ik mijn haar en make-up al gedaan!

Zaterdag

Zaterdag sliepen we eerst uit en ontbeten we pas rond elf uur. Om 17.00 uur werden we in het theater verwacht om de productie van Operette Rosmalen op te nemen (waar mijn moeder ook één van de hoofdrollen in speelt) en dus besloten we maar om om 15.30 uur met frietjes te picknicken op het kleed. (Ons huis was nog één grote filmsetting.) Gehaalde frietjes, want het regende zo hard dat we de frituurpan niet aan durfden te zetten buiten…

Bloemen voor mijn moeder omdat ze zo goed gespeeld en gezongen heeft!

Zondag

Zondag namen we nog een keer dezelfde productie op, zodat we genoeg beeld hebben en de dingen die fout gingen tijdens het toneelspelen (foute teksten, e.d.) kunnen vervangen voor de beelden van de andere dag. Hier is er nog even een kleine doorloop voordat we beginnen. Op de trap zie je in het midden mijn moeder.

En we sluiten de week natuurlijk af met: Abby!

Zo, dat was een drukke week! En aankomende week wordt weer een drukke. Ik heb een aantal afspraken staan; tandarts, fysio, lunch, gesprekken voor het bedrijf, dat soort dingen. En in het weekend ga ik met Milou naar het Belgische Gent! Daar heb ik heel veel zin in, maar daarvoor moet er nog wel wat gebeuren. En ik moet natuurlijk mijn school nog ‘even’ afronden. Een drukke week dus, maar ik heb er weer zin in!Wit - kopie - kopie-001

[dot_recommends]

Follow my blog with Bloglovin

15 thoughts on “DIARY | Veel filmen, bezoekersrecords en de dierentuin

  1. Wauw een 8 voor je LIO stage, knap! Had ik ook toen ik mijn LIO liep haha. (Zit jij ook op Pabo Arnhem? Ik heb daar ook gezeten namelijk!) Heerlijk in het zonnetje zitten, dat is nu wel anders 🙁

  2. Leuk! Je hebt niets goed te maken hoor! Wel prachtige foto’s! Die vlinders! En een heel mooi bosje bloemen voor je moeder. Ik vind dat erg mooie bloemen. Ze staan ook altijd lekker lang!

  3. Mooie diary 🙂 Dierentuinen zijn altijd leuk!
    Ik ga van het weekend ook naar Belgie, alleen dan naar Mechelen.

  4. De dierentuin in Emmen is leuk. Kan me voorstellen dat je baalde dat je je spiegelreflexcamera niet bij je had. En een 8 wow…netjes hoor!

  5. Prachtige foto’s weer.
    En hoe leuk is het wanneer je dochter & vriend komen filmen! Ik was (ben) daar natuurlijk super trots op! Ben zo benieuwd hoe we erop staan 🙂

  6. Mooi cijfer, die 8 voor je stage, well done! Leuk om te zien hoe je week was, met het bezoekje aan de dierentuin als favoriet, ben al zo lang niet meer in de dierentuin geweest (en in die in Emmen nog nooit, trouwens).

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en Google Privacy Policy en Servicevoorwaarden toepassen.