DIARY XXL | Schaatsen, draaidag, ExitGame en veel eten!

Wauw, excuus dat deze blog zo laat is, maar ik wilde vanmorgen mijn diary maken en kwam er toen achter dat het internet hier zo sloom is dat het naar verwachting zo’n 100 jaar ging duren tot de foto’s eindelijk op mijn computer stonden. We hebben hier maar 8 mb internet (!) want meer kunnen we hier niet krijgen, maar als het goed is, krijgen we in maart glasvezel. Can’t wait! Goed, een kijkje in mijn afgelopen week, die weer erg leuk was!

Vorige week zaterdag gingen we lekker schaatsen! In Duiven (vlakbij ons) was een tijdelijke schaatsbaan en die moest natuurlijk even uitgeprobeerd worden. Ik vond het echt heel erg leuk! Ik had het alweer jaren niet gedaan, maar na een paar rondjes inkomen ging het wel weer. Ik ben tenminste niet gevallen!

’s Avonds besloot ik spontaan vriendinnetje Nicole op te halen om bij ons te komen eten. Daarna kletsten we en aten we mandarijnen uit een echt Roemeens bakje.

Zondag ging ik aan de slag met mijn visionboard! Binnenkort daarover meer.

’s Avonds hadden we afgesproken met familie van Geert om lekker stamppot te eten. Mijn schoonzusje nam deze rendierkaars voor me mee, die ze weer via haar moeder kreeg.

Vanaf maandag hield ik drie dagen lang een eetdagboek bij voor Puursuzanne, dus er werd een hoop eten gefotografeerd!

Maandagochtend hadden we weer een (halve) draaidag voor Vivonline. Zoals je ziet, zijn dit altijd erg leuke draaidagen!

Dit nam ik als tussendoortje, maar dat was natuurlijk veel te veel. Ik heb nog een hoop te leren…

’s Avonds ging ik weer naar paaldansen. Ik leerde eindelijk te staan (ik bleek het al maanden verkeerd te doen) en te klimmen (en er vervolgens als een zoutzak bij gaan hangen). Zwaaaaar!

Na het paaldansen lekker Lauren kijken (één van mijn favoriete programma’s op dit moment) met een smoothie.

Dinsdag ging ik o.a. strijken. Inkijkje in onze zolder, haha! Ik vond mezelf heel slim door op deze manier de iPad neer te zetten, zodat ik ondertussen Meeuwis en de Mol maken vrienden terug kon kijken. Ook al zo’n leuk programma!

’s Avonds aten we chippies. Die moesten natuurlijk ook in het eetdagboek.

Woensdag wilde ik eigenlijk ploggen, maar ik vond de foto’s niet leuk genoeg. Daarom komen ze gewoon lekker hier in mijn diary. Ik begon met een wasje!

Ontbijt!

Blogje tikken.

Tijd voor de ab challenge van Blogilates.

En de blogilates kalender.

Na het douchen mijn make-up doen en terwijl mijn eyeliner droogt alvast het bed opmaken.

En alvast de was ophangen.

Klaar met mijn make-up, maar geen tijd meer om mijn haren te föhnen…

Want we moeten Ferdi en Nicole ophalen!

Ferdi heeft lunch meegenomen. Lekker!

Aangekomen in Rotterdam moesten we eerst nog even wachten. Want…

Woensdag gingen we met Ferdi en Nicole naar de ExitGame in Rotterdam! Waar ik jullie inmiddels al alles over verteld heb. Het was zo leuk!

Op de terugweg moesten Nicole en ik ongeveer 600 keer een foto maken totdat we eindelijk een scherpe hadden, haha. Gelukkig hadden we tijd genoeg!

In de winter vind ik het lekker om tussendoor een kopje bouillon te drinken. Warm en zout, mmmm!

’s Avonds besloot ik te koken. Geert bracht de auto van mijn schoonouders terug (in onze bus kunnen maar 2 mensen, maar Ferdi en Nicole moesten natuurlijk ook mee) en omdat hij in de file stond, duurde het allemaal erg lang. Ik kook nóóit, dus het was best een foto waard. Geert vond het nog lekker ook. Het moet volkorenpasta met stukjes hamburger en een saus van soja room, pesto en tomaat voorstellen, met een heleboel groenten.

Daarna ging ik weer paaldansen! Ik haalde alvast de les in voor aankomende week, omdat ik dan niet kan. Man, ik word nog lenig…

Na het paaldansen een appeltje met wat rozijnen en kaneel uit de oven!

Donderdagavond besloten we weer eens kaiserschmarren te eten. Eigenlijk moet je die dikke pannenkoek in stukjes eten, maar dit is veel makkelijker, haha! Ik at er warme cranberries bij, wat echt een goddelijke combinatie is.

En ’s avonds was het natuurlijk tijd voor Wie is de Mol!

Vrijdag heb ik blijkbaar geen foto’s gemaakt, haha. Ik ben vooral druk aan het werk geweest en ’s avonds had ik een verjaardag van een vriendinnetje.

Tot volgende week!

Volg mij op BloglovinTwitterFacebook & Instagram voor dagelijkse updates!

11 thoughts on “DIARY XXL | Schaatsen, draaidag, ExitGame en veel eten!

    1. Dat had ik dus ook jaren, maar nu heb ik zoveel kaarsen die ik niet aan wil steken, dat ik ze toch maar gewoon aansteek 😉

  1. Wat lachen, dat paaldansen. En je bent inderdaad behoorlijk lenig, voor een leek (die zelden naar nachtclubs gaat :p) ziet het er heel goed uit!

  2. Leuke foto’s weer! En wat ben je leeeeenig! Ik kan dat echt niet :P.
    Tof hè zo’n exit game! Heb ik pas nog een review over geschreven 🙂 wel een andere dan die van jullie!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en Google Privacy Policy en Servicevoorwaarden toepassen.