DIARY XXL | Sporten, gezelligheid en tuinieren

Jeeeeej, het is weer zaterdag en dat betekent diary tijd! Een veeeeeeel uitgebreidere diary dan vorige week, gelukkig, want ik ben niet meer ziek. Kijk je mee?

Zaterdag

Zaterdag begonnen we met een voorgesprek bij een stel dat gaat trouwen. Super gezellig!

’s Avonds kwamen Loes en Thijs langs om naar ons nieuwe huisje te kijken.

Ze gaven me dit leuke boek nog voor mijn verjaardag! Het is een vervolg op Wreck this journal.

Ik doe meteen een opdracht!

Nog even tv kijken.

Zondag

Eigenlijk zouden Laurine en Pauline vandaag komen lunchen en thee drinken, maar helaas is Laurine ziek. Gelukkig kwam Pauline alsnog! Heerlijk in het zonnetje zitten, thee drinken en kletsen.

Dit zette ik op Snapchat! Je kunt me volgen op www_marieke. Ik post de hele dag foto’s en filmpjes over wat ik aan het doen ben.

’s Avonds speelden we een potje ‘Boer zoekt vrouw’. Leuk spel voor af en toe!

Daarna nog een potje Weekend Miljonairs!

Deze leuke plantjes nam Pauline mee. Lief, hè?

Maandag

Ik begin de dag bij manuele therapie voor mijn rug. Hier zit ik in de wachtkamer.

Sporten!

We hadden zin in bananenbrood en dus ging Geert dat bakken!

Kijk nou wat een beauty!

Gewoon zonder is ‘ie ook lekker, maar ik deed er jam op.

Als ik boven zit te werken, gaat het ineens keihard hagelen! Wow!

’s Avonds nog even een rondje lopen.

En mijn mail wegwerken. Behalve ééntje, maar daar kon ik nog niks mee doen. Ik ben deze week echt lekker bezig met mijn mail! 🙂

En daarna natuurlijk Lauren kijken!

Dinsdag

Ik lunch met een omelet (ja, dit moet een omelet voorstellen…) met shiitaké paddenstoelen, tomaat en kaas. Erg lekker!

De hele week zijn we druk in de tuin bezig. Geert iets vaker dan ik, maar ik heb ook twee keer meegeholpen, haha. Hier een mooi stukje van onze tuin. De rest bestond ook allemaal uit oude, halfdode planten dus die hebben we allemaal weggehaald en de grond (keiharde klei) geharkt. Héél veel werk. Hier willen we dan later gras gaan zaaien.

Ik krijg dit lieve pakketje binnen.

Deze kettingen had ik namelijk gewonnen op de blog van Middagtheecafé. Super leuk!

’s Avonds ging ik weer paaldansen, maar daar heb ik geen foto’s van. Best lastig na een week ziek zijn… Al je conditie en kracht lijkt wel opgegeten te zijn.

Woensdag

Wauw! Kijk eens wat er binnenkomt? Deze beauty mag ik gaan testen voor de site. Daar horen jullie dus nog meer over!

Blogilates!

Ik haal mijn nieuwe medicijnen op en we rijden gelijk even langs de Action, waar we onder andere dit slot kopen. Dat wil ik binnenkort ergens op een slotjesbrug gaan hangen voor mijn bucket list!

’s Avonds komt Nicole gezellig langs en eten we dit als toetje… Vooral die ‘Baked Alaska’ is zooooooo lekker!

Donderdag

We gingen ’s ochtends naar een intake gesprek met onze nieuwe huisarts in Zevenaar. Aangenomen, gelukkig! 🙂 Een andere huisarts wilde ons niet hebben, omdat ik te vaak naar de dokter moet, volgens hen… Blijft altijd een beetje bijzonder en oneerlijk, vind ik.

Mijn ’to do’-list van vandaag.

Tijd om te sporten! Met de Blogilates kalenders.

Geert stelt voor om een broodje kroket als lunch te eten… Oké!

Dit is iets te lekker.

Met de laatste restjes Ben en Jerry’s Tomtesterom kijken!

Na het avondeten sluit ik me nog anderhalf uur op op zolder… Met een beetje huiswerk.

En mijn lijst is bijna af! Niet helemaal, maar dat geeft niet. Morgen weer een dag!

Vrijdag

De soja-yoghurt is op, de bananen zijn op (dus geen banaan-ei pannenkoekjes), de sojamelk is op (dus geen havermout)… Okeeeee, dan maar ontbijten met een cracker en twee beschuitjes! Gelukkig gaan we vandaag boodschappen doen…

Er is nog een appeltje. Alles is voor Bassie!

Na het sporten en douchen meteen nog een rondje lopen met Geert.

Mooie bloemies onderweg. Bijna lenteeee!

Dit was mijn week weer! Hoe was die van jullie?

Volg mij op BloglovinTwitterFacebook & Instagram voor dagelijkse updates!

25 thoughts on “DIARY XXL | Sporten, gezelligheid en tuinieren

 1. Een huisarts wilde jullie niet hebben omdat jij te vaak naar de dokter zou moeten?? Wow, wat een lul dan.. Beter dat jullie daar niet zitten nu.

  1. Nou Carina, je haalt me de woorden uit mijn mond. Je reinste discriminatie. Bij deze mag die dokter alles krijgen wat Marieke ook heeft ( en liefst nog meer), eens kijken hoe fijn dat is wanneer je dan niet geholpen wordt ! Schandalig gewoon. Maar het digitaal op visite gaan blijft leuk met al die foto’s.

  2. Ik moet er wel bij zeggen dat het wel had gemógen, maar dat het sterk werd afgeraden omdat er al veel patiënten waren en ze anders bang zijn dat ze je niet kunnen helpen. Als je niet zo vaak gaat, is dat meestal geen probleem, maar als je wat vaker gaat wel. Ik snap het punt dus wel (ik wil tenslotte wel goed geholpen kunnen worden), ’t is alleen een beetje stom dat je daarover na moet denken. Maar we hebben nu een hele leuke huisarts! 🙂

 2. Echt te bizar voor worden dat je geweigerd werd bij die andere huisarts! Zou een klacht tegen hem indienen. Hij wordt er gewoon voor betaald patiënten te helpen… (zou wat zijn als je de supermarkt niet in zou mogen omdat je teveel boodschappen wilt doen..)
  Verder leuke daisy weer 🙂 Lijkt me heerlijk zo’n grote tuin.

  1. Echt keihard geweigerd werd ik gelukkig niet (het had wel gemogen maar werd sterk afgeraden, zie mijn reactie hierboven ;)), dat had ik misschien iets anders op moeten schrijven.
   Leuk dat je mijn diary leuk vindt! 🙂 Een grote tuin is erg fijn, maar ook veel werk 😉 Maar goed, daar hebben we natuurlijk zelf voor gekozen =D

 3. Haha wat ben je toch een leuk mens :)! En fijn dat je eindelijk over de griep heen bent, maar wel bizar dat zo’n huisarts je zomaar mag weigeren.. Daar snap ik echt niets van!

 4. Dat verhaal met de dokter doet me denken aan de keer dat ik een tandartsverzekering voor 1000 euro wilde afsluiten. Dat mocht niet: die was alleen bedoeld voor mensen die nooit gaatjes e.d. hebben. Eh…?

 5. Afgelopen dagen was ik in Frankfurt en daar kwam ik ook een brug met slotjes tegen! Moest gelijk aan jou denken haha. Fijne week!

 6. Gaaaave koffer, die wil ik oook! 🙂 En bananenbrood ga ik ook weer eens bakken. Als we verhuist zijn. Volgende week klussen & verhuizen, dus het is nu echt bíjna zover. Leuk, al die lentebloemetjes!

 7. Dat bananenbrood ziet er heerlijk uit! 🙂 Mijn schoonmoeder maakte dit toevallig dit weekend ook! Wil je hier een receptje van online zetten?

 8. Die koffer is zo leuk en echt super fijn (ongeveer hele vriendengroep heeft deze koffer met allemaal ander printje)!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en Google Privacy Policy en Servicevoorwaarden toepassen.