DIARY | Zaterdag 15 februari | “Softboxen en onbeperkt bellen”

Aantal gekochte softboxes: 2, aantal keren ‘aaah’ geroepen om Koen Verweij: 14, aantal armbandjes dat Geert gekregen heeft van leerlingen (die ze zelf voor ‘m vlechten…) en die hij nog steeds draagt: 1 (ik begin hoop te krijgen voor trouwringen).

9.30 uur Kijk, dit is pas uitslapen. Hoppa!

12.00 uur Zitten we eindelijk in de auto op weg naar de camerawinkel, vragen we ons ineens af of de camera die we willen zien, wel in het magazijn ligt. Niet dus. Echt weer iets voor ons.

12.15 uur Oké, we gaan naar een andere winkel. Ook goed. In Amsterdam… Gelukkig heb ik een e-book bij me! Na honderd minuten in de wacht te hebben gestaan, blijkt dat ze ‘m daar wél op voorraad hebben.

12.20 uur ‘Schat, misschien moeten we nog wat sultana’s meenemen?’

12.24 uur Oké, nu gaan we écht. (En al die tijd in de auto blijven zitten, hè?)

15.00 uur Twee softboxen (licht) rijker, maar nog geen geschikte camera gevonden. Nou ja, hier zijn we al heel blij mee! Nu kunnen we binnen tenminste kunstmatig licht gebruiken, zonder dat de geïnterviewden er last van hebben, maar mét super scherp beeld. Bam.

15.35 uur Even schaatsen kijken op Geerts nieuwe super snelle telefoon met 4g… Allemachtig. Wat is dat snel, zeg! En schérp! Niet normaal.

15.40 uur Hij heeft overigens ook onbeperkt bellen. Oftewel: ‘Je mag voortaan alleen nog maar met mijn telefoon naar je moeder bellen.’

18.06 uur Oké, de softboxen zijn goedgekeurd. En ik heb al dertig keer tegen Geert gezegd dat ik hem écht kom helpen met afwassen. Maar ondertussen is ‘ie al bijna klaar. Nu ga ik écht helpen. Écht, hoor!

18.30 uur ‘Schat ga je zo koken? Ik heb honger.’

18.35 uur ‘Schat?’

18.45 uur ‘Zal ik anders koken?’

18.50 uur ‘Als jij me uitlegt hoe je die spinazie altijd klaar maakt…’

19.00 uur Wij hebben net voor het eerst Chinees besteld. Voor het eerst sinds we sámenwonen (2 jaar en 4 maanden)… Het is gewoon de tweede keer ooit dat we eten bestellen. Wat… cóól. Ik voel me ineens een stuk volwassener.

19.30 uur Het voordeel van Chinees bestellen is dat je er meteen een week van kan eten. Super voordelig, man. En daarna hoef je voorlopig geen Chinees meer.

20.58 uur Wij zijn lui. We gaan een film kijken en de rest van de paprikachips opeten. En ik ga thee drinken en boekjes lezen totdat de film gedownload is… sssst.

p.s. Vandaag zou er normaal gesproken een ‘gewone’ diary voorbij komen. Ik heb deze vorm nu 6 dagen uitprobeerd en ben heel benieuwd wat jullie ervan vinden; moet ik hiermee doorgaan of weer een wekelijkse diary gaan delen?

Wit - kopie - kopie-001

[dot_recommends]

Follow my blog with Bloglovin

14 thoughts on “DIARY | Zaterdag 15 februari | “Softboxen en onbeperkt bellen”

 1. Het gaat er niet om wat wij voor wensen hebben. Het gaat erom wat jij wel of niet dagelijks met ons wil delen. Dus als jij vindt dat jij je dagelijkse dagboek met ons deelt, dan doe je dat. En wat anderen daarvan vinden, is niet jouw probleem.

  1. Klopt, maar ik vind het allebei leuk en vindt het plezier van mijn lezers ook erg belangrijk 🙂

 2. Ja hoor, lekker zelf weten. Ik vind het erg leuk om te lezen iedere keer! Deed je je weekoverzicht altijd met foto’s? Ik beken wel dat ik je foto’s altijd erg leuk vind.

  Ik zelf ben een enorme voorstander van doen wat je zelf het leukste en fijnste vind. Zo hou je je eigen unieke stijl en die past altijd het beste bij jou!

  1. Klopt! Maar op deze manier is het wel een groot deel van mijn site en daarom vind ik het wel fijn om feedback te krijgen!

   De foto’s die ik eerder in mijn weekoverzicht deed, plak ik nu in de dag-dagboekjes dus wat dat betreft maakt het geen verschil 😉

 3. Ik vind het wel leuk voor af en toe maar als het continuis vind ik het niet meer speciaal. Denk dat het mij op den duur zou gaan vervelen al vind ik het wel leuk om te lezen.

 4. Allereerst sluit ik me aan bij wat een aantal hierboven noemden: doe vooral wat voor jou goed voelt! Ik vond het zelf leuk om deze week dagelijks je bezigheden te kunnen lezen, je schrijft ZO leuk!, maar vind 1 keer per week veel foto’s ook heel leuk. Misschien een constructie van 1 keer per maand een week dagelijks en dan de rest wekelijks?

 5. Wat de rest ook al zegt, doe wat jij het leukst vindt. Ik heb de afgelopen week gezien dat je best wel afwisselende dagen hebt, dus tot nu toe gaat het nog niet vervelen. Als je iedere dag hetzelfde laat zien wordt het natuurlijk wel een beetje eentonig.

 6. Ik vind deze leuker(: Doordat je vaak blogs post, waar je later in je diary ook op terug komt lijkt het soms dubbel;)
  xx

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en Google Privacy Policy en Servicevoorwaarden toepassen.