Dingen die gisteren door mijn hoofd gingen

terschelling

Oeh, gisteren heb ik súper goed aan m’n ’to do’-list gewerkt en bijna alles afgestreept! Eigenlijk alles, op één punt na. De badkamer en wc schoonmaken. Maar ja, dat is dan ook het stomste klusje ever en iedereen zag dat die ’to do’-list eigenlijk veel te lang was. Ik heb het goed gedaan. Ik mag een sticker.

Ik wil vandaag weer keihard werken aan m’n lijst! Oehoe, ik ga goed!

‘Geert, ik wil naar de Action.’ ‘Waarom?’ ‘Om kattenspeeltjes te kopen voor Nibbit.’ ‘Oké.’

‘Kijk, Nibbit, een kattenspeeltje met een belletje. Is ‘ie niet suuuuuper leuk? Ja, hè? Nou, wij gaan even bij mijn schoonouders in het bedrijf invallen, tot vanavond. Ok, doei.’

OMG, het boek ‘On top’ van Anna Nooshin is echt ge-wel-dig! Ik krijg er zoveel energie van! En zin om te ondernemen! En te bloggen! Maar waarover? Ik heb geen idee. Ik ga nog even verder lezen.

Hé, ze hebben mini koetjesrepen in het bedrijf van m’n schoonouders.

Hé, van mini repen mag je er altijd een paar.

Oké, ik heb veel te veel mini repen op.

Uiteten? Okéééé! Gezellig!

Oh god, Geert moet overgeven. Ik háát overgeven. WAAR ZIJN ZAKJES?

Oké, Geerts avondmaaltijd is er weer uit. Alles keurig opgevangen gelukkig, anders kreeg ik nu een paniekaanval. Hij begint weer een beetje kleur te krijgen. En te kletsen. Gelukkig.

‘Haaaaai, Nibbie, we zijn weer thuis! Kijk, hier heb je nog 2 kattenspeeltjes. En een kattentunnel, want die vinden konijntjes zo leuk. Nu moet je even cool doen met je kattenspeeltjes voor op Instagram.’

Oeh, ik wil ‘Waar is de Mol’ kijken, maar ik moet nog een blog tikken. Beetje jammer dat mijn gedachten óveral over gaan en ik nog niet weet waarover ik moet bloggen. Zouden meer mensen dat hebben? Wacht, ik schrijf er een blog over. Als er niemand reageert, weet ik dat ik er alleen voor sta.

Volg mij op BloglovinTwitterFacebook & Instagram voor dagelijkse updates!

 

4 thoughts on “Dingen die gisteren door mijn hoofd gingen

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en Google Privacy Policy en Servicevoorwaarden toepassen.