Dit was… Kerst 2015

kerst

Zo. Ik heb eindelijk weer eens tijd om een blogje te tikken. Ik vertelde jullie van de week al dat we met iets nieuws bezig zijn voor het bedrijf en geloof me, de afgelopen weken zijn we daar 24/7 mee bezig geweest. Het is echt SUPER LEUK en nog veel leuker dan ik ooit gedacht had, maar het zorgt er wel voor dat er akelig weinig blogtijd over blijft. En toen werd het Kerst en had ik weer geen tijd.

Eerste Kerstdag vierden we bij mijn schoonfamilie en stond vooral in het teken van eten en spelletjes. Traditiegetrouw spelen we altijd om de John F de Goeij cup, een erg lelijke beker die je kunt winnen door gemiddeld het beste te scoren op drie spellen (elk stel brengt een spel in). Maar nóg erger is verliezen, want de beker voor de verliezer is nóg groter en lelijker. Het is dus altijd de truc om ergens in het midden te eindigen. Dat lukte mij dit jaar aardig, maar helaas verloor Geert, haha! Al staat de beker nu nog steeds bij mijn schoonouders, omdat er nog zo’n kek naamplaatje op gemaakt moet worden.

Op Tweede Kerstdag ben ik jarig en dus nodigde ik familie uit bij ons thuis voor een kerstlunch en ander lekkers. Ik werd goed verwend met een sporthorloge, een super cool rendier dekbed, een mooi boek over fotografie en nog veel meer. Van Geert had ik natuurlijk al ons reisje naar Boekarest gehad, maar ik heb nog helemaal geen tijd gehad om daarover te vertellen. En dan zijn we daarna ook nog naar Milaan geweest, hebben we voor het eerst via AirBNB geslapen én is het alweer tijd voor de eindejaarslijstjes (die vind ik altijd super leuk)!

Jullie horen het al: er is nog héél te vertellen! Bereid je dus maar voor op veel blogjes. Nu nog tijd om ze te schrijven.

Hoe was jullie Kerst?

Volg mij op BloglovinTwitterFacebook & Instagram voor dagelijkse updates!

12 thoughts on “Dit was… Kerst 2015

  1. Yeeyy! Aan je schrijven te zien heb je weer blogplezier!
    En dan bedoel ik geen verplichte 3x per dag/week blogjes(: FIJN

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en Google Privacy Policy en Servicevoorwaarden toepassen.