DIY: Bewaar je reizen in een vaas!

 

Ik ben nu 21 jaar oud en heb intussen al heel wat reizen gemaakt. Fotoboeken vol fijne herinneringen heb ik eraan overgehouden. En er moeten ook nog heel wat digitale fotoboeken gemaakt worden van reizen. Natuurlijk zijn foto’s en andere souvenirtjes leuk om als herinnering mee te nemen van je vakantie, maar het kan stijlvoller, origineler en leuker!

Men neme een mooie, stevige glazen vaas of pot en heel wat jaren voorbereiding. Wat vanaf nu stoppen wij onze koffer niet alleen vol met bergen kleding, make-up en andere ‘dingen van levensbelang’, maar gaat er ook een plastic bakje (met deksel) mee. In dat bakje stop je tijdens je vakantie vervolgens zand van dat ene prachtige strand, kiezels van die mooie berg of aarde uit de tuin van dat gezellige hotel.

Als je thuiskomt, kiep je de berg in de vaas. Een beetje reliëf maakt de vaas extra decoratief. Etiketje met het land en het jaar van de reis erop en dan is het wachten… Hoe meer reizen je maakt, des te mooier je vaas wordt. Zet ‘m op een mooi plaatsje in je huis en het wordt je nieuwe blikvanger.

Wat nemen jullie mee als souvenir van je reizen? Ik wil heel graag zo’n mooie vaas gaan maken!

Follow my blog with Bloglovin

Afbeelding: Pinterest

One thought on “DIY: Bewaar je reizen in een vaas!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en Google Privacy Policy en Servicevoorwaarden toepassen.