DIARY | Draaidagen, paaldansen en Sinterklaas!

Zondagochtend begonnen we vroeg met een draaiochtend met Vivian Reijs. Je kent haar misschien wel van SBS6, maar ze heeft ook een eigen health site, Vivonline. Drie keer raden wat voor filmpjes we vandaag opnamen… Juist, workouts, met Taryn van Gym at 36.

Dit zijn altijd heel gezellige draaidagen. We hebben weer erg gelachen!

Daarna namen we ook een filmpje op met Rob van Disq. Dat is dat gekke apparaat wat Viv en hij om hun heupen hebben hangen. Er zitten twee weerstanden in en je kunt er allerlei verschillende workouts mee doen. Super handig en efficiënt, want het is echt heel zwaar!

‘s Middags kwamen mijn schoonouders, zwager en schoonzusje langs voor een gezellige middag. We wilden eigenlijk gaan wandelen buiten, maar het was veel te koud en te snel donker, dus we bleven lekker hangen met thee en kruidnootjes.

‘s Avonds kroop ik lekker met een boekje op de bank. Ik heb eindelijk Laat me jou zijn uit. Morgen komt er een review online.

Mijn nieuwste rendier en het laatste stukje chocolade dat ik van Lisette kreeg omdat ik haar hielp bij haar workshops. Iets te lekker, zoals je ziet.

Maandagavond ging ik weer paaldansen en leerde ik deze nieuw houding. Yes, met één hand los! Nu de andere nog…

Dinsdag moest ik echt nog even werken aan mijn surprises en gedichten!

Dit jaar heb ik bij alle drie de surprises veel geverfd! Normaal gesproken werk ik vaak met gekleurd papier, maar sinds ik niet meer op de pabo zit en mijn vader ook niet meer in het onderwijs werkt, is mijn ‘leverancier’ weg, haha! Dan maar verven! Ook leuk.

‘s Avonds gaf Geert me een hint. Nee, hoor, haha. De aardappeltjes zaten nog in de Airfryer.

Woensdag besloot ik mijn viool weer eens tevoorschijn te toveren. Toen ik de kist open maakte, miste meneer ineens een snaar, maar gelukkig zat er na een uur eindelijk een nieuwe op. Kon ik eindelijk weer eens viool spelen!

‘s Avonds kwamen Ferdi en Nicole langs om Sinterklaas te vieren en maakte ik met Nicole deze Dubsmash. Wie weet welke we na deden? Haha! Nicole’s wenkbrauwen zijn een hint…

Het filmpje kun je zien op mijn Instagram account!

Van donderdag heb ik helemaal geen foto’s gemaakt, maar ik heb nog wat laatste Sinterklaas cadeaus gekocht voor in de zak, een heleboel gedichten geschreven, gewerkt en ‘s avonds de verjaardag van Ferdi gevierd.

Deze foto is van vrijdag. We vierden bij mijn ouders Sinterklaas en Abby dacht dat hij een schoothondje was.

Familie! 🙂 Lief plaatje zo, toch? Ik heb alleen geen make-up op, omdat ik weer eens een allergische aanval had en mijn oog super dik was (wat je gelukkig niet goed op de foto kunt zien). En Abby kijkt precies in camera, aaawh!

Volg mij op BloglovinTwitterFacebook & Instagram voor dagelijkse updates!

6 thoughts on “DIARY | Draaidagen, paaldansen en Sinterklaas!

  1. Wat fijn, boekje uit gelezen. Ik heb ook echt zin om te lezen, maar weet nog niet aan welk boek ik moet beginnen (ik denk ‘Het Rosie Project’). Als ik je zo op de kop zie hangen in de paal heb ik ook weer zin om dat eens te doen. Nog altijd als ik een verkeerspaal zie, heb ik de neiging er in te springen en een kunstje te doen (heb jij dat ook wel eens?).

    1. Hahaha, nee! Maar dat komt misschien ook omdat het ‘erin gaan hangen’ er bij mij ook nog helemaaaal niet soepel uit ziet.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *