Net op tijd ontsnapt uit de Las Vegas Escape Room Nijmegen

escape-room-nijmegen-las-vegas

Eerder speelden wij al The Graveyard van Escape Room Nijmegen en dat is – tot op heden – onze lievelings Escape Room, ondanks dat we niet wisten te ontsnappen! Je snapt het: we wilden één van de andere kamers – Las Vegas – ook heel graag spelen! Dit keer gingen we samen met Ferdi & Saskia. Het werd een hevige strijd, maar we wisten nét op tijd te ontsnappen!

Escape Room in Nijmegen

Escape Room: Escape Room Nijmegen
Kamer: Las Vegas Room
Plaats: Nijmegen
Moeilijkheidsgraad: ★★★★☆
Aankleding: ★★★★☆
Aantal spelers: 3-8
Ontsnapt? Ja, in 58.49
Cijfer: 8,5

Las Vegas Room

‘Las Vegas’ is een geliefd onderwerp in de wereld van de Escape Rooms. Dit was onze eerste Las Vegas room en hij was erg leuk! In deze kamer speel je een team dat in wil breken in het zwaarst beveiligde casino op de Strip. Het uiteindelijke doel is uiteraard om de grote kluis te breken, maar om daar te komen moeten er heel wat opdrachten opgelost worden!

Deze kamer heeft de tweede plek gehaald in een wedstrijd van de Beste Escape Room van het jaar 2016, dus de verwachtingen waren hooggespannen!

De opdrachten waren iets minder moeilijk dan die van The Graveyard, maar alsnog best pittig! Soms stonden we er echt met z’n vieren naar te kijken, zonder een idee te hebben van wat er moest gebeuren. We zijn dan ook maar nét op tijd ontsnapt! Het grappige was dat we zelf eigenlijk dachten dat we net te laat waren, dus des te leuker was het toen we ‘m tóch gehaald bleken te hebben.

Mooie én nuttige decoratie

De kamer was weer erg mooi aangekleed, wat we inmiddels wel zo’n beetje gewend zijn van Escape Room Nijmegen. Natuurlijk helemaal in de stijl van Las Vegas en het leuke was dat het meestal ook erg núttige decoratiestukken waren. De aankleding geven we dan ook vier dikke sterren. Extra leuk als je zelf ook in Las Vegas bent geweest!

Al met al blijft The Graveyard dus favoriet bij ons! Maar mocht je die al gedaan hebben (of mocht je een spannende Escape Room een beetje eng vinden), dan is Las Vegas een érg leuke tweede optie!

Op zoek naar een leuke Escape Room? Hier vind je de Escape Rooms die we tot nu toe getest hebben: de leukste Escape Rooms van Nederland!

♥ Mariek

Volg mij op BloglovinTwitterFacebook & Instagram voor live avonturen!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en Google Privacy Policy en Servicevoorwaarden toepassen.