Beste escape room tot nu toe: Crazy Farmer in Wageningen

escape-room-wageningen-crazy-farmer

Wow, maandenlang stond The Graveyard escape room in Nijmegen op nummer één in onze ‘Leukste escape rooms van Nederland‘, maar afgelopen weekend is hij van de troon gestoten! We speelden namelijk de Crazy Farmer escape room in Wageningen en die was FANTASTISCH! Het klinkt misschien niet als het meest spannende thema, maar geloof me: deze escape room moét je spelen! 

Escape Room Wageningen

Escape Room: Crazy Farmer van Escape Room Wageningen
Plaats: Wageningen
Moeilijkheidsgraad: ★★★★☆
Aankleding: ★★★★★

Aantal spelers: 3-7
Prijs p.p. met 4 personen: €19 – €21
Ontsnapt? Ja, in 55.40
Cijfer: 9,3

Het verhaal van The Crazy Farmer

In deze escape room stap je letterlijk de boerderij binnen van een professor die middel heeft uitgevonden waardoor overal ter wereld eten verbouwd kan worden. Hij is er zelf super trots op, maar toen bleek dat het middel een gevaar voor de mens kan vormen, vertrouwde men de professor niet meer. Hij werd verbannen. Aan ons de taak om bij hem langs te gaan en het mysterie te ontdekken.

Veel verrassingseffecten!

Hoewel het verhaal van de Crazy Farmer misschien niet direct heel spannend klinkt, is de escape room dat zéker wel! Sterker nog: het is echt een héle leuke en spannende escape room! Hij bestaat uit meerdere kamers. Hoeveel precies, zeg ik lekker niet, maar laat ik alvast verklappen dat er véél verrassingseffecten in zitten. De escape room zit gewoon súper goed in elkaar.

De puzzels zijn soms best lastig én origineel. De opdrachten zijn heel divers, qua puzzels en qua zoeken. Er wordt slechts af en toe gebruik gemaakt van een slotje en voor de rest gaat alles mechanisch en automatisch. Super tof!

De aankleding is fantastisch én nuttig!

Wat boven alles uitstak was toch zeker wel de aankleding van deze escape room. Werkelijk aan alles is gedacht. Daarbij is de aankleding ook niet alleen ‘voor de leuk’, maar heb je het ook écht nodig om puzzels te maken.

Is er dan niks negatiefs te noemen? Misschien alleen dat we ‘m aan het begin iets onduidelijk vonden. Máár, daarbij moet ik wel vernoemen dat wij aan het begin áltijd moeten inkomen en dat we echt een paar dingen gemist hebben. In ieder geval werd hij alleen maar beter en beter, dus dat begin was snel vergeten!

Op zoek naar een leuke Escape Room? Hier vind je de Escape Rooms die we tot nu toe getest hebben: de leukste Escape Rooms van Nederland!

♥ Mariek

Deze Escape Room mochten we testen op uitnodiging van Escape Room Wageningen,
maar dat beïnvloedt mijn mening niet.

Volg mij op BloglovinTwitterFacebook & Instagram voor live avonturen!

12 thoughts on “Beste escape room tot nu toe: Crazy Farmer in Wageningen

  1. Is deze escaperoom ook iets voor beginners? Deze had ik laatst ook op mijn lijstje, maar toen heb ik toch voor degene in Appeltern gekozen ?

    1. Ja, dat kan wel, denk ik! 🙂 En jullie hebben er al 2 gedaan dus echt beginner ben je dan niet meer 😉

    1. Dit was echt ZO LEUK! wat een mega goede escape room! Wij vonden ‘m in het begin ook erg lastig, en daar hebben we 3 hints nodig gehad (hahaha), maar de rest hebben we bijna geen hints meer nodig gehad en we waren eruit in 54 minuten geloof ik. Echt een aanrader inderdaad!

  2. oeee ja Deze was echt heel leuk en mooi! 🙂 Super aankleding en verhaal was ook goed en leuk in elkaar gezet. Heb nu al zin in de nieuwe die ze er gaan maken! 🙂

  3. Daar ben ik ook geweest vond het ook leuk , later de escaperoom gedaan in Ermelo die was echt SUPER gaaf , die is pas echt de moeite waard om een x te doen deze was echt zo mooi en goed gemaakt.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en Google Privacy Policy en Servicevoorwaarden toepassen.