EVEN IETS ANDERS | Giro555 voor Ebola

giro555

giro555

Even kort iets anders. Geert en ik vonden namelijk dat we een steentje moesten bijdragen aan de Ebola ramp waar je ongetwijfeld van gehoord hebt door geld te storten op Giro555. Deze zeer besmettelijke en ernstige ziekte heeft inmiddels namelijk 13.042 mensen besmet en al gezorgd voor 4.818 doden. Onder hen zijn ook veel verpleegkundigen en verzorgend personeel. Op dit moment wordt er dan ook gesproken over een humanitaire ramp, die hele samenlevingen ontwricht.

Om dit te kunnen stoppen is er (veel) geld nodig. Veel goede doelen komen pas onder de aandacht als er in Nederland iets mis gaat, maar er is geen tijd om te wachten tot de eerste besmetting naar Nederland komt.

giro555Ik weet dat er heel veel goede doelen zijn die geld nodig hebben en je moet helemaal voor jezelf de keuze maken of en welke doelen je steunt. Wij steunen ook meerdere goede doelen (klein of groot), maar persoonlijk wilden wij ook geld overmaken naar Giro555. Alle kleine beetjes helpen.

Heb je vragen of wil je meer informatie? Op de website van Giro555 vind je alle antwoorden.

Doneer aan Giro555

 

5 thoughts on “EVEN IETS ANDERS | Giro555 voor Ebola

  1. Wat goed dat je hier aandacht aan besteed Marieke :)! Ik had het er gisteren nog even met Kay over en wij gaan ook echt doneren, ik heb gewoon een beetje het gevoel dat het je plicht is. Wat een verschrikkelijk ramp is het!! We moeten hier echt iets tegen proberen te doen met z’n allen!

    Liefs! x

    1. Dank je! Dat gevoel heb ik ook een beetje. Al moet iedereen dat natuurlijk voor zichzelf beslissen.

  2. Hallo,
    Het is zeker triest elke keer weer een nieuwe ramp. Maar wat zou het mooi zijn als de miljonairs uit de quote 500 er 1 miljoen p.p.hieraan doneren…

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en Google Privacy Policy en Servicevoorwaarden toepassen.