FASHION | 15 x leuke zomer sandalen onder de €50

sandalen

sandalenJongens, wat een heerlijk weer! Ik geniet er volop van. En – niet onbelangrijk – eindelijk ligt de zomerkleding weer vooraan in de kast. Heerlijk! Mijn favoriete zomeroutfit is ongetwijfeld een jurkje en ik heb er dan ook héél veel. Niet alleen zomerjurkjes (die ik overigens ook graag in de rest van het jaar draag, met een panty of dikke legging eronder), maar ook mooie bruiloftjurkjes. Ik noem die jurkjes ‘bruiloftjurkjes’, omdat ze te netjes zijn voor een gewone dag. Gelukkig voor mij kan ik ze vaak dragen, omdat wij met ons bedrijf trouwfilms maken. Ze komen dus lekker vaak uit de kast!

Maar… dan komen we gelijk aan bij mijn probleem: welke schoenen trek ik aan ónder de jurkjes? Een normaal mens zou zeggen: nou pumps of ballerina’s! Maar zo makkelijk is het niet. Op pumps kan ik niet lang lopen; dat houd ik hooguit een paar uur vol (met panty aan). Op ballerina’s krijg ik blaren. Ook niet handig als je met een zware camera op je schouder moet rennen, lopen en vliegen tijdens een bruiloft. Er blijft dus maar één soort schoenen over: sandaaltjes!

Met één paar blauwe sandaaltjes, die ook nog eens een zool van karton hebben, kom je niet zo heel ver. En dus ging ik op zoek naar leuke sandaaltjes met een fatsoenlijke zool. Gewoon leuke, voor tijdens een fijne zomerdag en nette, voor op een bruiloft. Inmiddels heb ik 2 paar gevonden (zwarte en gouden), maar omdat ik de beroerdste niet ben, deel ik ook nog 15 paar zomerse sandaaltjes met je, voor een klein budget (zodat je er lekker meer kan kopen). Ze komen allemaal uit de webshop van OTTO!

Prijzen

 1. Tom Tailer €39,99
 2. Next €33,00
 3. City Walk €39,99
 4. Next €32,00
 5. Next €36,00
 6. Next €33,00
 7. City Walk €39,99
 8. City Walk €44,99
 9. Next €33,00
 10. Tamaris €49,95
 11. Next €38,00
 12. Next €33,00
 13. Tamaris €39,95
 14. Dianets €49,95
 15. Tamaris €17,99

Ben jij ook zo lastig met schoenen?

Lees mijn disclaimer

Follow my blog with Bloglovin

5 thoughts on “FASHION | 15 x leuke zomer sandalen onder de €50

 1. Dit is een welkom artikel! Ik zoek nog sandaaltjes zonder bling, want daar ben ik niet zo van, maar dat is nu blijkbaar wel heel hip. Ik ga binnenkort eens kijken op OTTO, aan de sandalen die je uitgezocht hebt op het plaatje te zien kan ik daar volgens mij best iets zonder een hele hoop geglim vinden! 🙂

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en Google Privacy Policy en Servicevoorwaarden toepassen.