FASHION | Herfst wishlist van OTTO

Afbeeldingen5

Geschreven in samenwerking met OTTO

Sinds een tijdje ben ik helemaal wég van okergeel. Ik weet niet wat het is met die kleur, maar ik vind ‘m gewoon super mooi. En laat ‘ie nou deze herfst heel veel terug komen. Hè, wat jammer nou! 

Bordeaux vind ik ook nog steeds héél erg mooi en ook legergroen en bruin vind ik helemaal bij deze herfst passen. Daarbij ben ik kleding weer wat leuker gaan vinden de laatste tijd. Het afgelopen jaar trok ik een broek en een shirt uit de kast en vond ik het wel best. Terwijl ik het juist zo leuk vind om jurkjes te dragen en leuke setjes bij elkaar te zoeken! Daarom vind ik het nu weer extra leuk om elke ochtend wat meer mijn best te doen. Sieraden erbij, beetje parfum én nu ik kort haar heb, beloof ik ook plechtig om niet meer met een net-gekamd-maar-nog-nat-haar-kapsel naar buiten te gaan. Nee, ik moet gewoon met mousse en haarlak aan de slag.

Om alvast een beetje de daad bij het woord te voegen, heb ik een wishlist gemaakt met herfst-items die ik graag in mijn kast zou willen hebben hangen. Je raadt het al: veel okergeel, bordeaux, legergroen en bruin. Alle items zijn te koop bij OTTO. Daar kreeg mijn moeder vroeger al een boek van op de mat, maar tegenwoordig hebben ze ook super leuke en modebewuste items voor jongeren! En: helemaal niet duur! Winner!

Prijzen

 1. Trui €31,00
 2. Hemdje €24,95
 3. Tasje €26,95
 4. Shirt €29,95
 5. Trui €42,00
 6. Ketting €26,95
 7. Trui €28,00
 8. Shirt €26,95
 9. Jurk €49,90
 10. Trui €24,95
 11. Sjaal €29,95
 12. Jurk €44,95

[dot_recommends]

Follow my blog with Bloglovin

11 thoughts on “FASHION | Herfst wishlist van OTTO

  1. Is het trouwens de bedoeling dat je, als je op de link klikt, bij het artikel uitkomt? Ik kom namelijk alleen maar op de sale pagina terecht. 😛

 1. Die schapentrui is grappig én zo’n tas heb ik nog in de kast (volgens mij dan, anders ligt ‘ie in de poppenhoek ).

 2. Wat leuk! Vroeger kocht ik nog wel eens wat bij Otto maar de laatste keer is, nu ik er over na denk, best wel weer lang geleden!
  Je hebt echt super leuke items uitgekozen! Vooral die trui met het schaapje.. LOVEEEE <3

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en Google Privacy Policy en Servicevoorwaarden toepassen.