SweetSixSunday #11 | Fietsende hond, Pinterest & Sophie Kinsella

Wekelijks deel ik mijn SweetSixSunday. De naam klopt natuurlijk voor geen meter, maar het bekt wel lekker. Gewoon zes favoriete en leuke dingen van die week, waar ik geen hele blog mee kan vullen, maar die ik wel even moét delen.

1. Verf

Een variatie op de Solomon en de sudocrème. Ken je die niet? Schaam je! Voor iedereen die er net zo hard om moest lachen als ik (‘O neeeeeee’) is er nu een nieuwe versie met twee mennekes die eeeeeeecht geen verf op hun gezicht hebben. En elkaar heerlijk de schuld geven.

 

 

 

2. Een fietsende hond

Weleens een hond gezien die kan fietsen? Ik wel.

pinterest

3. Herontdekt: Pinterest!

Sinds we op zoek zijn naar nieuwe huisjes heb ik het fenomeen Pinterest helemaal herontdekt. Helemaal als ideaal als je dan ook nog 5 dagen ziek op de bank doorbrengt. Ik verzamel vooral interieur inspiratie, lekkere recepten (tot ergernis van Geert, want meestal mislukken ze) en mooie reisfoto’s. Als je het leuk vindt, kun je me natuurlijk ook volgen!

4. Hahaha

Hier moest ik even heel hard om lachen. Tja, dat wil ik jullie dan natuurlijk ook niet afnemen, hè?

5. Interview met Sophie Kinsella!

Schrijfster Lisette Jonkman mocht potverdikkie gewoon Sophie Kinsella (die natuurlijk eigenlijk Madeleine Wickham heet) ondervragen! Het geweldig leuke interview is te lezen op Chicklit.nl! Aanrader als je ook fan bent (van beide natuurlijk).

juf malmberg

6. Mijn columns voor Juf

Jongens, na 5 dagen op de bank liggen ben ik een béétje inspiratieloos, maar gelukkig schrijf ik voor meer dingen dan alleen voor mijn bloggie. Ken je toevallig mijn columns voor Juf al? Kun je gewoon lekker daar verder lezen.

Volg mij op BloglovinTwitterFacebook & Instagram voor dagelijkse updates!

4 thoughts on “SweetSixSunday #11 | Fietsende hond, Pinterest & Sophie Kinsella

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en Google Privacy Policy en Servicevoorwaarden toepassen.