<3 The Fletcher Family

Soms volg je van die mensen die écht leuk blijken te zijn. Mensen die je niet kent, maar die dingen posten waar je spontaan van moet glimlachen. Dingen die je dan aan je vriend laat zien, van ‘kijk wat dingetje nu weer gedaan heeft’. Terwijl je die mensen dus helemaal niet in het echt kent. Please, zeg me dat ik niet de enige ben! Het komt maar zelden voor dat die mensen wereldberoemd zijn, maar soms gebeurt het weleens. Ik heb dat bij de familie Fletcher.

Vroeger was ik fan van McFly, maar na een aantal jaar verloor ik de jongens uit het oog. Ik had een halfjaar geleden dan ook geen idéé wat de heren nu aan het doen waren. Totdat het filmpje van Buzz and the Dandelions viral ging. De lieve papa met het blauwe haar kwam me wel héél bekend voor. Is dat niet… OMG HET IS TOM VAN MCFLY! Mijn favoriete McFly-member! Je snapt, ik sloeg aan het googlen.

Wat bleek… de bands McFly en Busted waren samen McBusted geworden (sowieso al briljant) en… nu ik de laatst google-check uitvoer voor dit artikel, zie ik dat McBusted afgelopen 10 november een (tijdelijke?) stop heeft ingevoerd! Oké, tot zover het laatste nieuws. Toen ik zag dat Tom Instagram heeft, ging ik hem volgen en toen kwam ik erachter…

Tom Fletcher heeft zo mogelijk het leukste wereldberoemde gezin dat er bestaat. Niet alleen heeft hij een suuuuuper schattig zoontje, Buzz, maar ook zijn vrouw, Giovanna, (o.a. schrijfster) is zooooo lief! (Denk ik dan, hè? Dit is natuurlijk allemaal lekker oppervlakkig gebaseerd op hun social media accounts, maar hé, mag ik ook even?) Op dit moment is vrouwlief zwanger van baby2 en ook de film van de aankondiging van de zwangerschap ging hartstikke viral.

Baby 2!

Waar de familie Fletcher op dit moment dat zoal mee bezig is? Weet ik veel, maar hun posts zijn zo gezellig, lief en kneuterig dat ik graag met hun leven mee kijk. Niks perfecte rode loper foto’s, maar foto’s waarin Tom met het meel in z’n haar koekjes staat te bakken met Buzz, waarop hij bengelend aan een ladder de kerstlampjes op het dak staat te monteren of waarin Giovanna laat zien dat ze op één dag drie glazen kapot heeft laten vallen (my kind of girl). 

Geerts samenvatting: ‘Maar dat is toch helemaal niet interessant?’ Eh, nee, maar ZE ZIJN ZO LEEEEUK SAMEN! Lekker kneuterig en gezellig en… ik houd ervan. Of zeg ik nu heel gekke dingen?

Volg mij op BloglovinTwitterFacebook & Instagram voor dagelijkse updates!

2 thoughts on “<3 The Fletcher Family

  1. Haha jeugdherinneringen komen gelijk weer boven! Wat toevallig trouwens, jij bent PRECIES zo’n persoon bij wie ik dat gevoel heb. Ik heb je nooit in het echt ontmoet, maar je schrijft hilarisch en lekker oprecht, I love it! Zelfs met simpele onderwerpen als koken of een konijn kun jij me nog aan het lachen krijgen :p

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en Google Privacy Policy en Servicevoorwaarden toepassen.