FOLLOW | 4 travelbloggers wiens Instagram je moét volgen!

Ik ben nogal gek op social media: Twitter doe ik al héél lang, met Facebook heb ik een haat-liefde verhouding en op Instagram ben ik sinds tijden verliefd. Foto’s kijkeeeeeen! Geert snapt er níks van (“Hier. Een foto van een stoel. En nu?”), maar ik vind het heerlijk om door mijn foto-lijn te scrollen. Vandaag tip ik je 4 travelbloggers wiens Instagram je moét volgen voor een overdosis aan prachtige plaatjes!

Laura van Whatabouther: Zit op dit moment op de Filipijnen en post foto’s van helderblauwe zeeën en geluksmomentjes.

Lin van Dailylin: Weet je nog dat ik haar interviewde over haar Bucket List? Nou, op dit moment zit ze op Bali, hoor! En dat zorgt voor mooie plaatjes!

Seattle van Seattlestravels: Waar zij op dit moment zit? Dat moest ik even opzoeken, want ze vliegt de hele wereld over! Nu is ze in Oregon.

Debbie van Bohemiandreams: Debby is haar hart achterna gevlogen en bivakkeert op dit moment in Nicaragua (maar hupt ook af en toe naar Costa Rica). ‘Nica’, zoals ze het zelf noemt, heeft haar hart gestolen en op Twitter zag ik al woeste plannen voorbij komen, die met van alles te maken hebben, behalve met een terugvlucht.

O en natuurlijk mag je mij ook volgen op Instagram! Vind ik leuk!

Volg jij deze dames al? Nog follow-tips voor mij?

Wit - kopie - kopie-001

[dot_recommends]

Follow my blog with Bloglovin

14 thoughts on “FOLLOW | 4 travelbloggers wiens Instagram je moét volgen!

  1. Ik heb eerlijk gezegd niet zo veel met Travelblogs…maar als daar je interesse ligt, is het natuurlijk wel heel leuk! tenslotte kunnen al die mooie foto’s wel iemand op bv een leuk idee brengen of suggesties doen om bepaalde zaken te gaan bezoeken

  2. Reisfoto’s zijn altijd goed!! Ik krijg er alleen altijd wel heimwee van naar onze wereldreis.. het lijkt alweer een eeuwigheid geleden.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en Google Privacy Policy en Servicevoorwaarden toepassen.