Fruitkistjes kast

fruitkistjes kast

Al jaren zag ik het voorbij komen op Pinterest en telkens dacht ik: JA, DAT WIL IK! Een fruitkistjes kast. Toen we eind december in ons nieuwe echte grote-mensen-huis gingen wonen, scoorde ik meteen 2 fruitkistjes als nachtkastjes voor onze nieuwe slaapkamer. Súper blij was ik ermee, maar zo’n fruitkistjes kast bleef altijd in mijn hoofd spoken. Toen mijn schoonvader laatst app’te dat hij 4 kistjes over had en of ik ze wilde hebben, wist ik niet hoe snel ik JA moest zeggen.

fruitkistjes kast

Even twijfelde ik wat ik ermee zou gaan ‘maken’, maar na een korte pinterestsessie (daar stikt het van de fruitkistjes inspiratie) was ik eruit: een fruitkistjes kast natuurlijk. Eindelijk. Het stukje muur tussen de deur naar de gang en de deur naar de keuken bleek zich er perfect voor te lenen. Alsof het ervoor gemaakt was.

fruitkistjes kast

Ik sleepte alle souvenirs van onze gemaakte reizen naar beneden en trok wat vaasjes uit het raamkozijn. Niet alle souvenirs paste mooi bij elkaar, dus de rest ligt lekker boven, maar wat ben ik blij met het resultaat! Een fruitkistjes kast! Eindelijk.

Oh en ik moest Geert wel beloven dat er nu echt geen fruitkistjes meer in huis komen. Maar hé, ik heb niks beloofd over de tuin.

Volg mij op BloglovinTwitterFacebook & Instagram voor dagelijkse updates!

12 thoughts on “Fruitkistjes kast

  1. Wat een leuke kast heb je van die fruitkistjes gemaakt! Ik wil ook graag een fruitkistje maar heb echt geen idee – naast marktplaats dan – hoe je aan zo’n ding kan komen…

    1. Ik heb ze toen inderdaad via Marktplaats bij een boer in de buurt gehaald. Die had er een héleboel, haha!

  2. Super leuk! Nu wil ik dit ook! Mooie kleur zijn de kistjes. Ik hoop alleen dat zoiets wel goed gaan i.v.m. de katjes hier in huis (slopen, omgooien, op springen..)

    1. Nibbit heeft de kast nog niet ‘ontdekt’, maar dat zal niet lang meer duren, vrees ik, haha! De plantenspuit staat al klaar!

    1. Thanks! Ik heb verder niks met de kistjes gedaan, hoor 😉 Alleen even uitgeborsteld. Eén heeft verfvlekken, maar dat vind ik juist extra mooi!

  3. Toevallig ben ik nu aan het verhuizen en ook echt al een tijdje op zoek naar die dingen! Ik wil ze liever niet duur in een winkel kopen maar liever bij een boer of zo! Ben bij de groenteboer langs geweest maar die kreeg geen nieuwe meer dus wilde ze zelf (begrijpelijk) houden! Zo leuk je kastje!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en Google Privacy Policy en Servicevoorwaarden toepassen.