Waar gaan we heen in 2017? (Wát een goedkope deals gaan er rond!!)

Het nieuwe jaar komt eraan. Een leeg, nieuw jaar, vól met mogelijkheden! En dan is de grote vraag: waar gaan we naartoe? Het is echt onze hobby om erover na te denken en plannen te maken. Héérlijk vind ik dat! Zeker als er nog zo’n nieuw jaar voor je ligt. Alles kan en alles mag! En het allerbeste nieuws: er zijn zóveel aanbiedingen nu! IK WIL ALLES!

Laten we wel zijn, we hebben niks te klagen. We zijn echt verwend! We zijn nog maar net terug uit Amerika en gaan dit jaar nog 3 dagen naar Sofia, Bulgarije (vliegtickets én hotel voor €34 p.p. HALLO?!). We mogen ons zéér gelukkig prijzen met het afgelopen reisjaar, maar we hebben er dan ook lang voor gespaard.

Dit jaar wordt dat wel anders. We gaan immers trouwen (wanneer precies weten we nog niet, maar ergens eind 2017/2018) en het afgelopen reisjaar was ’n dure. Dit jaar geven we onszelf een budget. Namelijk €2.500 – €3.000. Max. Alsnog genoég geld om super leuke reisjes mee te maken, natuurlijk! In heel 2015 gaven we slechts €2.920,67 uit en gingen we maar liefst 7 keer weg! Maar het vraagt wel om creatief reisjes boeken. En laat dat nou net onze hobby zijn…!

A.s. vrijdag is het black friday (de dag na Thanksgiving, waarop werknemers in Amerika vrij zijn en er VEEL aanbiedingen zijn) en de reiswereld gaat helemaal los! De hele week al strómen de aanbiedingen voorbij!

Deals die we nét niet gedaan hebben:
 • €20 retour naar Marokkko (vanuit Londen, waar je ook voor €20 naartoe kon…)!
 • €50 naar Gran Canaria, Glasgow én Barcelona in één reis!
 • €60 naar Malta, Rome én Athene in één reis!
 • €199 naar LA

En zo kan ik nog wel even doorgaan. Jongens, jongens, wat een deals. En het hele jaar ligt nog open! Ik heb zo het vermoeden dat we deze week onze volgende reis gaan plannen. Nu al zin in! En tot die tijd vermaak ik me méér dan goed met de voorpret wat dit hele gebeuren allemaal met zich meebrengt. Waar zullen we eens naartoe gaan?

Hoe ga je in vredesnaam zo goedkoop op vakantie?

Daar blog ik regelmatig over! Bekijk deze blogs maar eens:

♥ Mariek

Volg mij op BloglovinTwitterFacebook & Instagram voor live avonturen!

6 thoughts on “Waar gaan we heen in 2017? (Wát een goedkope deals gaan er rond!!)

 1. Wauw, dit zijn echt goede deals! Zeker die naar LA. Ik ga je artikelen eens doorspitten om te kijken hoe ik zelf ook van die fijne reisjes kan boeken in 2017.

 2. Wij zijn bezig met het uitkiezen van een vakantiebestemming voor de zomer! Bangkok en Beijing zijn super goedkoop dus wij gaan deze week waarschijnlijk ons retourtje Beijing boeken 🙂 370 euro, midden in de zomervakantie!

  En ik was ook al een retour naar Venetië voor 36€ tegen gekomen, tijdens carnaval. Dat kriebelde toch ook wel even, maar we willen dit jaar ook sparen voor onze lange reis die we willen starten in september 2018.

  1. Ah zo leuk! Ja Bangkok zag ik ook al een paar keer voorbij komen! Maar wij zijn in januari al in Thailand geweest, dus die sla ik even over 😉 Venetië was goedkoop, hè? Tijdens carnaval ook echt? Dat had ik nog even gemist! Vet! Maar ik ken het ‘spaar’-probleem. Je wil zoveel, maar je kan niet alles, jammer, hè? 😉

 3. Ja, ik ken dat gevoel… echt zo heerlijk… als je nog een heel leeg jaar hebt en alles nog mogelijk is op reisgebied! Ik ben alleen zelf de afgelopen tijd al best wel aan het plannen geweest en dus staan er al Marokko, Thüringerwald, Riga en Georgië op de rol… gelukkig sta ik voor de klas en zijn er dus genoeg vrije dagen, haha… Leuke deals hebben jullie gevonden trouwens… en toch niet gedaan?!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en Google Privacy Policy en Servicevoorwaarden toepassen.