GESPONSORD | Goedkoop internet in het buitenland!

Zoals jullie weten, reis ik graag én veel. Als ik op vakantie ga, probeer ik internet en WiFi zoveel mogelijk te vermijden. De klinkt misschien gek voor een travelblogger, maar omdat ik de héle dag bezig ben met internet, vind ik het op vakantie lekker om helemaal offline te zijn. Maar… af en toe vind ik het fijn om even via internet iets aan het thuisfront te laten horen. Het liefste door alvast wat reisfoto’s met ze te delen. En als ik op persreis ben, vind ik het helemáál fijn om te kunnen internetten. Dan ben ik immers gewoon aan het werk en wil ik zo snel mogelijk mooie foto’s op Instagram knallen (ja, sorry, verslaafd).

We weten allemaal dat ‘internet’ en ‘buitenland’ niet goed samengaan. De helse zoektocht naar gratis WiFi in één of ander smerig cafeetje wens je niemand toe. Maar gewoon internet op je telefoon is op je bestemming misschien fijn, maar bij thuiskomst niet zo grappig meer, wanneer je de rekening ziet. Gelukkig heeft T-Mobile daar wat op gevonden: Travel & Surf. Dat is een pas, waarmee je goedkoop mobiel kunt internetten in het buitenland. Ideaal wanneer je voor een korte periode naar het buitenland gaat.

Hoe werkt het?

Met Travel & Surf maak je geen onverwachte kosten meer. Het werkt heel makkelijk: je zet Travel & Surf aan via My T-mobile. Als je vervolgens de grens overgaat, krijg je automatisch een sms waarmee je een Travel & Surf-pas kunt aanschaffen. Dat aanschaffen kan op drie manieren: via de (gratis) app, via internet (gratis website) of via een sms.

Wat kost het?

De passen zijn verkrijgbaar vanaf €1,95 en geschikt voor alle T-mobile abonnementen (ook zakelijk, PrePaid en internet op je laptop/tablet). Je kunt kiezen tussen een weekpas, 3-dagenpas, een dagpas of betalen per MB. De kosten verschillen per zone. In zone 1 (EU + Zwitserland, Noorwegen en IJsland) betaal je voor een weekpas (200 MB) bijvoorbeeld €14,99. Je ontvangt een gratis sms zodra je 80% en 100% van je MB’s hebt verbruikt. Wanneer je 200 MB op zijn, kun je nog wel onbeperkt whatsappen, posten en tweeten (tegen een lage snelheid).

Ik weet niet hoe het met jullie zit, maar ik vind dat een héle mooie prijs! Ik weet nog welk bedrag er op mijn rekeningstond toen ik vanuit Marokko ‘even’ naar mijn ouders had gebeld… (iets met drie cijfers) Nu zou ik liever onbeperkt met ze whatsappen en af en toe een foto doorsturen. Ik zeg: ideaal!

Meer weten? Bekijk de website voor alle prijzen en info!

Zit jij veel op internet als je op vakantie bent?

Follow my blog with Bloglovin

Dit artikel wordt gesponsord door T-Mobile, maar betreft mijn eigen mening.
Lees mijn disclaimer

One thought on “GESPONSORD | Goedkoop internet in het buitenland!

  1. Vodafone kent hetzelfde principe, alles-in-1 reis dagbundel bijvoorbeeld kun je 20minuten bellen, 20minuten gebeld worden, 20 smsjes versturen en 35mb data per dag in de aangesloten voordeellanden. En dat zijn bijna alle Europese landen, ideaal!

    Als je zorgt dat je alle onnodige data uit zet zoals van apps en mail op handmatig en dan kun je prima met 35mb uit de voeten.

    Ik moet zeggen dat ik op vakantie wel leuk vind om af en toe te kijken, wat iedereen aan doen is. Maar het is wel heerlijk rustig zonder telefoon en constante berichten, haha!

    Maar dit is wel zeer een aanrader voor vodafone gebruikers, die willen internetten!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en Google Privacy Policy en Servicevoorwaarden toepassen.