Geweldige Escape Room in Nijmegen: The Graveyard

escape-room-nijmegen

In 2015 deden we voor het eerst een Escape Room en eigenlijk verbaast het me dat het zolang heeft geduurd voordat de volgende op de planning stond. Inmiddels heb je in elke stad wel Escape Rooms, dus toen iemand laatst in de vriendengroep voorstelde om Escape Rooms te gaan spelen met z’n allen, waren wij er meteen voor in! Escape Rooms zijn zoooo leuk! Het is dus eigenlijk één groot spel. Door allerlei puzzels op te lossen, moet je uit de kamer zien te komen. Ontsnap je binnen een uur? Dan heb je het gehaald! Voor spelletjesfanaten één grote droom dus!

Escape Room in Nijmegen

Escape Room: Escape Room Nijmegen
Kamer: The Graveyard
Plaats: Nijmegen
Moeilijkheidsgraad: ★★★★★
Aantal spelers: 3-8
Ontsnapt? Nee
Cijfer: 10

The Graveyard

Omdat we met een hele grote groep waren, splitsten we ons op. Ik deed samen met de mannen de kamer The Graveyard en de meiden deden de Las Vegas Room. (Maar goed nieuws, binnenkort gaan we met een andere vriendengroep de Las Vegas Room ook doen!) In The Graveyard staat (de naam zegt het al) alles in teken van de dood, een kerkhof en ronddwalende geesten. Ik wil natuurlijk geen spoilers geven, maar het is bijzonder donker, er zijn schrikeffecten (het was wel duidelijk te horen dat ik het enige meisje was…) en je bezoekt meerdere kamers (super gaaf)! Oh, en het einde wil je echt niet missen. Ik heb in een deuk gelegen!

Wij geven ‘m een tien!

Ondanks dat we ‘m net niet gehaald hebben (super jammer), mochten we ‘m wel afmaken, omdat we zo dichtbij waren. Dat vond ik heel leuk, want het einde had ik niet willen missen. Maar serieus, dit is zooooo’n gave Escape Room! Het is allemaal súper mooi aangekleed en het hele spel zit gewoon héél goed in elkaar. Heel gaaf! Escape Rooms zijn best prijzig, maar bij deze krijg je wel echt waar voor je geld!

Wel hadden we héél veel tips nodig en was hij best lastig. We kwamen er uiteindelijk dus ook niet op tijd uit. Nu waren we ook best met een grote groep en waren we nog niet echt op elkaar ingespeeld, haha! Dat scheelt waarschijnlijk ook.

Ben je op zoek naar een leuke Escape Room in de buurt van Nijmegen! Dan kan ik deze zéker aanraden! Ik ben héél benieuwd naar de Las Vegas Room! Die gaan we binnenkort spelen!

Heb jij nog tips voor geweldige Escape Rooms? Wij willen ze namelijk allemaal testen! Op deze pagina vind je dan de leukste Escape Rooms van Nederland!

♥ Mariek

Volg mij op BloglovinTwitterFacebook & Instagram voor live avonturen!

8 thoughts on “Geweldige Escape Room in Nijmegen: The Graveyard

    1. Jaaa, echt zo leuk! Ben zo benieuwd naar die andere kamer! Die heeft een prijs gewonnen, dus die moet wel vet zijn!

  1. Dit klinkt heel leuk, beetje jammer dat het niet echt in de buurt. Ik was laatst met m’n familie in Veldhoven naar de escape room van Klimrijk Brabant, de verloren professor. Dat was m’n eerste escape room en die was echt onwijs leuk! We hadden wel wat hints nodig, en hadden uiteindelijk nog 10 seconden over.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en Google Privacy Policy en Servicevoorwaarden toepassen.